Kuka haluaa?




Muistan lapsuudesta sen ärsyttävän leikin. Joku sanoi "Kuka haluaa?" ja heilutti jotain pientä esinettä, karkkia tms. Kun toinen vastasi "Minä" ja ojensi kättään kohti, kysyjä muka jatkoi lausettaan, mikä oli kesken muka jäänyt : "...Olla sika?" Ja sitten alkoi se ilkkuminen, jotta "toi tahtoi olla sika! ". 

Minä en tarjoa sikana olemista sinulle kuitenkaan. Kerron kohta, mitä on tarjolla. Sitä ennen näytän muutaman asian, mitä olen tehnyt.

Olen siivonnut teepussilaatikot pois kaapista hyllyn päälle. Siitä on helppo napata teepussi omaan kuppiin ja lorauttaa sopivan kuuma vesi päälle. Nam nam.



Tee on meidän intohimo siinä missä kahvikin. Sen huomaa mm siinä, että meillä on aika laaja teevarasto. aamuteet ovat pehmeitä ja tummia. Päivällä juodaan vahvempaa mustaa teetä ja illalla haudutetaan camomillaa, rooibosta tms kofeiinitonta teetä.



Minun haaveeni on saada joskus niin paljon tiiviisti suljettavia lasipurkkeja, että kaikki teepurkit olisivat samanlaisia. Että kaikki irtoteet olisivat lasipurkeissa. Tai no, ei kaikki mutta ne, mitkä nytkin ovat jossain purkissa. Ja sama sitten noiden siementen kanssa. Nythän meillä hyödynnetään säilykepurkit. Kaikki toki ovat uunin käyneet, eli bakteerittomia.



 Herkutteluhetkeä varten odottelevat kulhot poppareita tai sipsejä. Pitää välillä pestä pölyt pois. :D



Yksi rakkauteni kohde on teetarakka, joka sisältää erilaisia teemakuja Kiinasta. Osa on jo käytetty loppuun, mutta nehän voi sitten täyttää uudestaan tai laittaa jotain muuta irtoteetä, jota ostetaan irtomyynnistä. 



Hihii, ei kerrota kenellekään, että meillä on teetä piilossa teetarakan sisälläkin. :D 
Se, miten tämä on mahdollista, on ihanat rakkaat ystävät, jotka tuovat teetä lahjaksi, tai kun tekee mieli jotain uutuusteetä tai kun yhteistyökumppanit haluavat ilahduttaa teellä. Viime jouluna taidettiin saada ainakin 5 pakkausta teetä lahjaksi! 



Meidän teevarastoja vartioi Rouva Wooden. Hän onkin vielä kesäisissä perhostunnelmissa. Pitääkin miettiä syksyinen ilme rouvallemme. 



Eräs ihana bloggaaja sai lahjaksi tällaisen mitallin. Uskallan jo näyttää tämän, kun uskoisin hänen saaneen sen. 


Hän on ehdottomasti ykkönen omassa sarjassaan! 
VUODEN INSPIRAATTORI 2015! 
Rohkea, sydämellinen ja positiivinen nainen. Bloggari-esikuva ja oman itsensä likoonpanija. Oletko sinä ensi vuoden Inspiraattori?


Niin, kuka haluaa?! Tämä erityisen karmaiseva kortti on yhä vapaa vaihtoon. Halloweeniä ajatellen, saa ken nopeiten hihkaisee. 

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Jee purkkeja rakastan, ihanan kodikasta. <3 Hyviä unia Viltsu <3
Kiitos Tiia. Kauniita unia!
KataMaria sanoi…
Kivoja purkkeja bongasi. On siinä muutama tee poikineensa.
Ihanan paljon teetä. Tee on mun iltaherkkua ♡, rauhoittaa ja lämmittää...vähän kuin tuo oma kultakin ;)
Teiltä ei kyllä tee heti lopu....Kerrassaan kunnioitettava kokoelma! :D
Purkit ovat kivoja. Helpompia käyttää kuin pussit
Ja antaa hyvät yöunet. Vatsa voi paremmin ja nesteytys. Monia hyviä puolia. Oman kullan kanssa parasta mutta omaa kultaa ei teen voita edes terveysvaikutuksissa. Hih
SannaA, ei sinänsä, mutta suurkulutuksella aina joku tee loppuu ja saa kierron pidettyä yllä. Teekin menee vanhaksi.
Teepurkeissa on aina sitä jotain. :) En oikeastaan juo paljon teetä, mutta kotiin kertyy silti suloisia purkkeja! :) Aurinkoista päivää! <3
Metsäntyttö sanoi…
Meillä menee tuo lorunpätkä kanssa muodossa ...olla apina. Bongasin tuossa kaapissa keltaisen lasikipon. Meillä on samaa sarjaa muutama ruskea juomalasi:)
Lady of The Mess sanoi…
Upea teevalikoima - ja ihana palkinto; taidanpa arvata, kuka sen sai;)
Kivaa sunnuntai-iltapäivää, Viltsu <3
Hihii, Jenni. En minä ainakaan!
Maria, totta. Purkkeja kertyy. Purkit näyttävät kauniimmista kuin pussit.
Metsäntyttö , taitaa se sika ja apina vaihdella alueittain tai sitten se oli meidän koulun juttu. Hih.
Tuo Iittalan astia on vanha ja ihana. 💛
Lady , voi kuinka olisi kiva kuulla arvauksesi. Hih
Kivaa päivää sinullekin!