Siirry pääsisältöön

Olin aivan myyty kun avasin kuoren

Ailahtelevainen keski-ikäinen nainen hormooniensa vallassa. Syytän kilpirauhasen vajaatoimintaa ihan kaikesta. Arvot ovat päin honkia, eikä niitä ole saatu korjattua, vaikka kuinka lisätään ja lisätään tyroxiinin määrää. Päinvastoin viimeksi alkukuusta sain kuulla, että arvot ovat jälleen kääntyneet huonompaan suuntaan. MIKSI?! Mitä tässä pitäisi tehdä, että saisin olla siltä osin edes terve!?
Tämän päivän bloggaukseni tarkoitus ei kuitenkaan ole puida kilpirauhas-arvojani eikä hormoonieni ailahtelua, vaan tahtoisin kertoa, kuinka onnekas olen täällä blogien suuressa valtameressä.

vanhat kynttilänjalat

Inspirationin lukijamäärä on kasvanut, kävijämäärä noussut ja suosituimpien postausten top 10 on vaihtunut. Olen ihan hämilläni, kuinka onnekas olen sinusta, teistä. Pääsin myös Ihanan Kivempi blogi:n vierasbloggaajaksi. Voit lukea Kivempi blogin esittelyn Inspiksestä ja minusta TÄÄLTÄ. Suosittelen! 

Santa Maria
Seuraava kuva ei varsinaisesti minuun liity muuten, kuin sillä, että syödä mussutan kaikkea ihanaa itämaista wokkiruokaa tulevaisuudessa aika monta kertaa. Nimittäin Murunen voitti kasapäin santa Marian tuotteita. Juuri meidännäköinen palkinto, koska rakastamme tulista ja mausteista thairuokaa. 


hörppy-kuvakisan voitto

Sain postista ilmoituksen, että minulle on saapunut isokokoinen lähetys. En yhtään saanut päähäni mitään, mistä sellainen lähetys voisi olla tulossa. Kun paketin avasin, purskahdin nauramaan ja samalla iloitin Valion lähettämästä lippislakista! 

Voitin Instagramin kautta Valiolta Hörppy-kuvakisan palkinnoksi tämän lippiksen ja tiedän jo vallan mainiosti, kuka tämän saa. Lippikset, eritoten snapcapit, ovat lapsukaisen mieleen. tämä varmasti tulee olemaan vielä hänen matkassaan mukana. 

atckortit
Ihanan Enkulin kanssa oli atc-vaihto ja nämä hurmaavat kortit saapuivat minulle. Merenneidot ovat lumoavia satuolentoja, joiden kaunis lauluääni hurmaa merimiehet ja hukuttaa laivueet jäävuoriin törmäten. Liekkö Titanicille käynyt juurikin näin? Merenneito syynä päänä ?

Ja niin on meidän ison kisun näköinen tuo toinen kortti, vaikkei pitkäkarvainen olekaan. nythän meillä temmeltää kaksi punaista kissaa.

onnittelukortti
Enkulilla on musiikki-askarteluhaaste johon osallistuin. Voitin viime kuun palkinnon ja tämä ihana kortti oli palkinnon mukana. Palkinto oli ihana askartelusetti kaikenlaista tarpeellista. Enkulin sanoja lainaten "sekalaista materiaalia, että pääsen toteuttamaan itseäni". 

enkelin eväspussi

Enkuli lähetti myös meille Murusen kanssa enkelin vartioimaan kotiamme. Tämä on syntymäpäivälahjani, mutta niinkuin meille kummallekin. 

Enkuli, olet ihan huippu ihana!!

Kiitos ! 

pumpulihäät
Murusen kanssa olen kotona, olinpa missä tahansa. Murusen kanssa elämässäni on kaikki palat kohdallaan ja molemmat saappaat jaloissa. Murusen kanssa arkikin on juhlaa, eikä juhlista tule pää kipeäksi. ei edes lasillisesta kuplivaa pumpulihääpäivän kunniaksi. 

häät
Olin aivan myyty, kun avasin kuoren, josta paljastui tämä 1vuotis hääpäivä-onnittelukortti. Ihana Ultramariini, blogiton ystäväni, tahtoi ilahduttaa meitä kortilla. Aivan parasta, sillä mikään ei ilahduta niin paljoa, kuin hääkortti! 

Näin paljon hurjan ihania asioita on mahtunut viikkooni. Kyllä minua on hemmoteltu niin, että tunnen itseni ihka oikeaksi satumaan prinsessaksi. Mutta hei, vanheneeko Tuhkimo ja Lumikki oikeasti? Mitä ryppyvoidetta Ruusunen käyttää, kun säilyy niin upeana vuodesta toiseen? 

Jään pohtimaan tätä. 

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! 

Kommentit

Salka sanoi…
Hääpäiväonnea tätäkin kautta! Mutta hei! Eikös toi lippis olisi rap-Viltsulle oiva asuste? :)
Viltsu sanoi…
Salka, hah hah, Minä niin harvoin lippistä pidän, ja silloinkin metsässä. Käytän lierihattua. Ei tuota lippistä raaskis metsään pistää. Mielumminkin räp-lapsukainen tätä käyttää. :)
Onpa ollutkin hyvö viikko. Onnea teille ihanille.
Tuula sanoi…
Onnea täältäkin molemmille! Sinulla on ollut kiva viikko! Posti osannut kivasti yllättää. Ja niin hauska lippis!
Merenneidot ovat satuolentoja :) Tähän on ihan pakko laittaa tarina mieheni pojantyttärestä Sagasta. Hän on joskus esiintynyt jutuissani - pikkuinen punatukkainen tyttö, nyt 3-vuotias. Hänellä on prinsessavaihe menossa. Katselimme kirjasta kuvia Lumikista, Tuhkimosta yms. Ja kun kysyin kuka Saga noista on, niin hän näytti Merenneitoprinsessa Ariel'ia. Arielilla on punainen tukka :)

Enkeli vartioikoon kotianne!
Lempeitä lokakuun päiviä!Nanna sanoi…
Voi,joko siitäkin päivästä on vuosi,jestas!! Ihanaa hääpäivää teille! <3 Sinä tarvitsisit varmaan eläinperäisen kilpirauhaslääkkeen että saisit tuon sairautesi kuriin. Thyroxin kun ei auta kuin muutamaan vaivaan ja vain lievästi sairaille:/.
Prinsessat on sellaisia iättömiä hahmoja. Vähän niin kuin mekin, paitsi että ulkokuori vähän rapistuu, mutta sielu on edelleen nuori :D
Viltsu sanoi…
Enkuli, kiitos rakas ystäväni!
Viltsu sanoi…
Tuula, Kiitos meiltä kummaltakin!
Posti yllättää aina iloisesti, jos ei laskuja tuo, mutta tämä kaikki on jo ihan mielettömän IHANAA! Kuin olisin hemmoteltu rimpsessa. ;)

Oih, Ariel <3 Teillä on siellä sitten ihka oikea merennenito. ;)

Kiitos, enkeleitä tarvitaan!
Viltsu sanoi…
Nanna, Eikös se lääke ole itse korvattava? Ei meillä ole siihen varaa. Olen kuullut, että maksaisi toista sataa euroa. Ennen maksukattoa on jo kaikki muutkin lääkkeeni kipuun niin iso rahareikä, että ei millään repeäisi siihen enää rahat. Surullista. toisaalta, ei meidät terkka-asemalla taideta sellaisia edes tarjota, antaa. Nostetaan vaan tyroxiinia. Euhän ne tajua sitäkään, että nostaisivat pilleripurkin annosmäärää jo isommaksi, ettei "kourallista" 25 mikrogrammasia tarttes kerralla popsia. Mur mur. Nyt taas perjantaina sain pahan maun suuhuni terkka-asemalla käynnistä. En voi tajuta, miksi siellä kaikki tapahtuu niin tollerona ja ilman asiakkaan kunnioitusta?! Ihan perusasioistakin pitää vetää kanne, ennenkuin tulee muutosta!
Viltsu sanoi…
Outi, ihana! Sait hymyn kasvoilleni! <3
noora jaakkola sanoi…
Onnea hääpäivän johdosta <3
Silkku sanoi…
Onnea iloa tuhannen kiloa ♥♥♥♥♥♥
Kata Maria sanoi…
Ihanaa hääpäivää vähän myöhässä! Aivan ihana yllärikortin saitte. :)
Mukavia palkintoja oot voittanut!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…