Siirry pääsisältöön

Olin aivan myyty kun avasin kuoren

Ailahtelevainen keski-ikäinen nainen hormooniensa vallassa. Syytän kilpirauhasen vajaatoimintaa ihan kaikesta. Arvot ovat päin honkia, eikä niitä ole saatu korjattua, vaikka kuinka lisätään ja lisätään tyroxiinin määrää. Päinvastoin viimeksi alkukuusta sain kuulla, että arvot ovat jälleen kääntyneet huonompaan suuntaan. MIKSI?! Mitä tässä pitäisi tehdä, että saisin olla siltä osin edes terve!?
Tämän päivän bloggaukseni tarkoitus ei kuitenkaan ole puida kilpirauhas-arvojani eikä hormoonieni ailahtelua, vaan tahtoisin kertoa, kuinka onnekas olen täällä blogien suuressa valtameressä.

vanhat kynttilänjalat

Inspirationin lukijamäärä on kasvanut, kävijämäärä noussut ja suosituimpien postausten top 10 on vaihtunut. Olen ihan hämilläni, kuinka onnekas olen sinusta, teistä. Pääsin myös Ihanan Kivempi blogi:n vierasbloggaajaksi. Voit lukea Kivempi blogin esittelyn Inspiksestä ja minusta TÄÄLTÄ. Suosittelen! 

Santa Maria
Seuraava kuva ei varsinaisesti minuun liity muuten, kuin sillä, että syödä mussutan kaikkea ihanaa itämaista wokkiruokaa tulevaisuudessa aika monta kertaa. Nimittäin Murunen voitti kasapäin santa Marian tuotteita. Juuri meidännäköinen palkinto, koska rakastamme tulista ja mausteista thairuokaa. 


hörppy-kuvakisan voitto

Sain postista ilmoituksen, että minulle on saapunut isokokoinen lähetys. En yhtään saanut päähäni mitään, mistä sellainen lähetys voisi olla tulossa. Kun paketin avasin, purskahdin nauramaan ja samalla iloitin Valion lähettämästä lippislakista! 

Voitin Instagramin kautta Valiolta Hörppy-kuvakisan palkinnoksi tämän lippiksen ja tiedän jo vallan mainiosti, kuka tämän saa. Lippikset, eritoten snapcapit, ovat lapsukaisen mieleen. tämä varmasti tulee olemaan vielä hänen matkassaan mukana. 

atckortit
Ihanan Enkulin kanssa oli atc-vaihto ja nämä hurmaavat kortit saapuivat minulle. Merenneidot ovat lumoavia satuolentoja, joiden kaunis lauluääni hurmaa merimiehet ja hukuttaa laivueet jäävuoriin törmäten. Liekkö Titanicille käynyt juurikin näin? Merenneito syynä päänä ?

Ja niin on meidän ison kisun näköinen tuo toinen kortti, vaikkei pitkäkarvainen olekaan. nythän meillä temmeltää kaksi punaista kissaa.

onnittelukortti
Enkulilla on musiikki-askarteluhaaste johon osallistuin. Voitin viime kuun palkinnon ja tämä ihana kortti oli palkinnon mukana. Palkinto oli ihana askartelusetti kaikenlaista tarpeellista. Enkulin sanoja lainaten "sekalaista materiaalia, että pääsen toteuttamaan itseäni". 

enkelin eväspussi

Enkuli lähetti myös meille Murusen kanssa enkelin vartioimaan kotiamme. Tämä on syntymäpäivälahjani, mutta niinkuin meille kummallekin. 

Enkuli, olet ihan huippu ihana!!

Kiitos ! 

pumpulihäät
Murusen kanssa olen kotona, olinpa missä tahansa. Murusen kanssa elämässäni on kaikki palat kohdallaan ja molemmat saappaat jaloissa. Murusen kanssa arkikin on juhlaa, eikä juhlista tule pää kipeäksi. ei edes lasillisesta kuplivaa pumpulihääpäivän kunniaksi. 

häät
Olin aivan myyty, kun avasin kuoren, josta paljastui tämä 1vuotis hääpäivä-onnittelukortti. Ihana Ultramariini, blogiton ystäväni, tahtoi ilahduttaa meitä kortilla. Aivan parasta, sillä mikään ei ilahduta niin paljoa, kuin hääkortti! 

Näin paljon hurjan ihania asioita on mahtunut viikkooni. Kyllä minua on hemmoteltu niin, että tunnen itseni ihka oikeaksi satumaan prinsessaksi. Mutta hei, vanheneeko Tuhkimo ja Lumikki oikeasti? Mitä ryppyvoidetta Ruusunen käyttää, kun säilyy niin upeana vuodesta toiseen? 

Jään pohtimaan tätä. 

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! 

Kommentit

Salka sanoi…
Hääpäiväonnea tätäkin kautta! Mutta hei! Eikös toi lippis olisi rap-Viltsulle oiva asuste? :)
Viltsu sanoi…
Salka, hah hah, Minä niin harvoin lippistä pidän, ja silloinkin metsässä. Käytän lierihattua. Ei tuota lippistä raaskis metsään pistää. Mielumminkin räp-lapsukainen tätä käyttää. :)
Onpa ollutkin hyvö viikko. Onnea teille ihanille.
Tuula sanoi…
Onnea täältäkin molemmille! Sinulla on ollut kiva viikko! Posti osannut kivasti yllättää. Ja niin hauska lippis!
Merenneidot ovat satuolentoja :) Tähän on ihan pakko laittaa tarina mieheni pojantyttärestä Sagasta. Hän on joskus esiintynyt jutuissani - pikkuinen punatukkainen tyttö, nyt 3-vuotias. Hänellä on prinsessavaihe menossa. Katselimme kirjasta kuvia Lumikista, Tuhkimosta yms. Ja kun kysyin kuka Saga noista on, niin hän näytti Merenneitoprinsessa Ariel'ia. Arielilla on punainen tukka :)

Enkeli vartioikoon kotianne!
Lempeitä lokakuun päiviä!Nanna sanoi…
Voi,joko siitäkin päivästä on vuosi,jestas!! Ihanaa hääpäivää teille! <3 Sinä tarvitsisit varmaan eläinperäisen kilpirauhaslääkkeen että saisit tuon sairautesi kuriin. Thyroxin kun ei auta kuin muutamaan vaivaan ja vain lievästi sairaille:/.
Prinsessat on sellaisia iättömiä hahmoja. Vähän niin kuin mekin, paitsi että ulkokuori vähän rapistuu, mutta sielu on edelleen nuori :D
Viltsu sanoi…
Enkuli, kiitos rakas ystäväni!
Viltsu sanoi…
Tuula, Kiitos meiltä kummaltakin!
Posti yllättää aina iloisesti, jos ei laskuja tuo, mutta tämä kaikki on jo ihan mielettömän IHANAA! Kuin olisin hemmoteltu rimpsessa. ;)

Oih, Ariel <3 Teillä on siellä sitten ihka oikea merennenito. ;)

Kiitos, enkeleitä tarvitaan!
Viltsu sanoi…
Nanna, Eikös se lääke ole itse korvattava? Ei meillä ole siihen varaa. Olen kuullut, että maksaisi toista sataa euroa. Ennen maksukattoa on jo kaikki muutkin lääkkeeni kipuun niin iso rahareikä, että ei millään repeäisi siihen enää rahat. Surullista. toisaalta, ei meidät terkka-asemalla taideta sellaisia edes tarjota, antaa. Nostetaan vaan tyroxiinia. Euhän ne tajua sitäkään, että nostaisivat pilleripurkin annosmäärää jo isommaksi, ettei "kourallista" 25 mikrogrammasia tarttes kerralla popsia. Mur mur. Nyt taas perjantaina sain pahan maun suuhuni terkka-asemalla käynnistä. En voi tajuta, miksi siellä kaikki tapahtuu niin tollerona ja ilman asiakkaan kunnioitusta?! Ihan perusasioistakin pitää vetää kanne, ennenkuin tulee muutosta!
Viltsu sanoi…
Outi, ihana! Sait hymyn kasvoilleni! <3
noora jaakkola sanoi…
Onnea hääpäivän johdosta <3
Silkku sanoi…
Onnea iloa tuhannen kiloa ♥♥♥♥♥♥
Kata Maria sanoi…
Ihanaa hääpäivää vähän myöhässä! Aivan ihana yllärikortin saitte. :)
Mukavia palkintoja oot voittanut!

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…