Kissan kokoiset leivät

Pågenin sivulla on kisa, jossa voit voittaa palkintoja. Tarkemmat ohjeet Pågenin sivulla !
Nyt esittelen sinulle leivät, jotka ovat oikeasti ISOJA! Suorastaan JÄTTISUURIA! Ihan kissan kokoisia! Ja tällä kertaa Kissankokoiset kirjaimet eivät ole sanonta, vaan todentotta. Siitä kohta lisää. 

jättiranska

Pågenin jättiranska ja Rasken ovat leipiä, jotka saivat minutkin hämmentyneenä hiljaiseksi. Kun Pågen toimitti yhteistyömerkeissä blogiani ajatellen testiin nämä jättileivät, mietin mielessäni, etten koskaan aikaisemmin ole nähnyt mitään näin suurta, saatikka että se olisi minun kädessäni. Ja ihan sama, onko kyse vaaleasta vai tummasta, niin nyt sain ISOT! Joku hihittelee siellä, että just just. Mutta hei mieti! 1,2 kiloa painavat leivät! Nämä jos mitkä ovat ihanteelliset isommallekin perheelle tai vaikka jouluksi, kun suku kokoontuu ruokailemaan yhdessä. Me laitoimme osan pakastimeen ja kun sieltä sitten otimme syöntiin, ei se maku juurikaan siitä muuttunut. Ei huono ei huono. 

Minun iloksenihan Jättiranska ja Rasker molemmat päätyivät paahtimeen milloin suolapalaksi ja milloin marmeladileiviksi. eipä tarvitse maukkaalle leivälle muuta kuin margariinin tai vaikka kananmunaa keitettynä. TOIMII!

Taikinajuureen leivottu Jättiranska on maukas vehnäpaahtoleipä, joka paahtuu kullankeltaisen rapeaksi ja ihanan maukkaaksi. Jättiranska sopii toast-leiväksi täydellisesti tai vaikkapa voileipäkakun pohjaksi.

Rasker

Taikinajuureen leivottu Rasker on sekoitus vehnää ja  ruista. Lisänä vehnän-jyviä, rouhittua ruista ja auringon-kukansiemeniä. 

Vinkki: Grillaa kaksi palaa Raskenia. Laita väliin sulamaan sulatejuustosiivu ja kinkkua, tomaattia ja paistettu kananmuna. Täyttävä, iso ja mehevä eväsleipä retkelle on valmis. Vastaavasti voit tehdä saman paahtaen tai jos leivänhimo iskee, syö ihan siltään. ;)
kissa

Ja se kissankokoisuus. Katso nyt! Mikä ei kuulu joukkoon? ! ;) 

pitkäkarvainen kissa

Toinen isompi poika viihtyy viileämmillä seutuvilla tuuheamman turkkinsa vuoksi.

Pågenilla raaka-aineet ovat puhtaita, laadukkaita ja tarkoin valittuja. Taikina vaivataan huolellisesti, jonka jälkeen sen annetaan levätä ja hyvän maun kehittyä ennen paistoa. Koko prosessi, aina reseptin luomisesta valmiiseen leipään asti, perustuu suureen sydämeen, huolenpitoon ja sitoutumiseen. Siinä Pågenin maukkaiden leipien salaisuus! 

Kommentit

Susanna sanoi…
Voi ihana tuo kuva-arvoitus ;DD Suloinen karvainen vauva ;)) Kyllä kaikki on hyvin, kiitos kysymästä ♥ Minulla ei ole vaan ollut aikaa käydä netissä kun olen vähän sisustanut meidän olkkaria ;)) Laitan blogiini kuvia jonain päivänä ;) Pitäis kyllä alkaa askarrella kun mä olen Enkulille monta korttia velkaa. Kivaa viikon alkua sinne teille ihanille ♥
Tuula's life sanoi…
Täytyy tunnustaa, että en näitä Pågenin leipiä ole ostanut. Vaan muistoja toivat kuitenkin mieleen. Olen joskus asunut Irlannissa ja siellä oli valtavan kokoisia paahtoleipiä. Ja ne olivat niin maistuvia ja herkullisia paahdettuina. Haluan kokea saman makuelämyksen taas ja käyn hankkimassa näitä Pågenin leipiä ja appelsiinimarmeladia.
Kivaa viikkoa Viltsumari!
Ps. Vanhasta blogista ei siirtynyt uuteen blogiini http://www.tuulaslife.blogspot.fi lukijoita, eli jos haluat olla mukana useammalla arvalla kivassa arvonnassa, niin käy klikkaamassa itsesi lukijaksi.
Tuula, Pågenin unikonsiemen-leipä on erityisesti rapeaa paahdettua. Pieni make us on kaikissa leivissä Pågenilla.
Ihan just uunista tullutta ei mikään voita. Turkissa söin uunituoretta leipää ja rinkeleitä. Rakastuin siihen , mutta sitä ei Suomesta saa. Pågenin leivistä tykkään siksi koska ovat niin erilaisia makean vivahteensa vuoksi ja raaka-aineet puhtaat ja tarkoin valittuja.
P.s. osallistuin jo arvontaan ja olen uudessa blogissasikin lukija. Vilimarikaksi laittaa nimeni kun en osaa muokata sitä pelkäksi Viltsuksi , jos edes mahdollista.
Jael sanoi…
Onpas reilun kokoiset leivät.Olen joskus syönyt Pågensin leipää,en vain muista mitä.,..
Jael, suuremmat leivät, mitä itse olen aiemmin ostanut. :)