Karismaattinen Kharisma


Kun puhutaan kahvista, tulee ensivaikutelmana mieleen keskipaahtoiset kahvit, joita taidetaan Suomessa ostaa eniten. Pelätään tummapaahtoisia kahvia kokeilla, kun ajatellaan, että ne ovat liian väkeviä ja voimakkaita. Onhan se toki myös makuasia ja joillekin tottumus, ettei siitä perinteisestä keskipaahtoisesta luovuta, mutta on meitäkin, joka juo aamukahviksi tummapaahtoista noenpäskerrokaanmerkkiä-kahvia. :D 

Kun pääsin mukaan Löfbergsin Kharisma-testiin, olin innolla mukana. Olen äärettömän onnekas ja kiitollinen, että olen yksi testaajista. Minua ei pelota tumma ja karismaattinen kahvi.



Meidän perheelle tummapaahtoinen kahvi on intohimo ja mm. Turkista kotiin tulijaisiksi ostamamme perinteinen turkkilainen kahvi kruunaa juhlapöytämme. Mutta kuinka käy Kharisman ilman mitään vertailuja? 

Meidän perhe tykkää Kharisman sopivasta voimakkuudesta. Liian voimakas Kharisma ei ole eikä pistävää kitkeryyttä potki jälkimakuna. Vahva, mutta hyvä kahvi. Kyllä kelpaa aamupalapöytään siinä missä päiväkahvinakin. 


Sokkotestinähän huomattiin, että makuja on monia. Jokaiselle sallittakoon oma mielipiteensä. Löfbergs ei kuitenkaan voisi olla edes Pohjoismaiden suurimpia kahvin valmistajia, ellei Löfbergsin kahvi olisi useimpien mieleen! Ole siis rohkea ja kokeile!

 Kharisma on aromikas, tummapaahtoinen jauhettu kahvi, jossa on pähkinäisiä aromeja ja raikkaita hedelmän vivhateita. Arabica-pavut tulevat Brasiliasta, Etiopiasta ja Keski-Amerikasta.
Paahtoaste on 4 tumma.


Meidän kodissa juodaan paljon kahvia ja tykkäämme vaihdella parin-kolmen kahvin välillä. Näin emme pääse urautumaan yhteen emmekä kyllästymäänkään. Meille Kharisma tuli pysyvästi yhdeksi kahvilaaduksi, jota ostamme kotiimme. Tänäänkin kupissani höyrysi tumma ja ihastuttavan karismaattinen Kharisma. 

Kiitos Löfbergs! 

yhteistyössä Löfbergsin ja Smartsonin kanssa

Kommentit

Minä olen niin tylsä kahvinlipittäjä, että hienostelen noiden cappucinojen kanssa vaan :D
Kokeilin yhtä tummaa paahtoa ja siita kyllä tykkäsin.
Manumiina sanoi…
Meillä on juotu jo pitkään Löfbergsin kahvia (paahtoasteet 3 ja 5). Hyvältä maistuu :)