Hae tästä blogista

Nuotiolla ja selfie yleisön pyynnöstä

Mikään ei voita rauhallista nuotioiltaa, pois kaupungin hälystä aivan rauhassa. Kun kovin meteli on nuotion räiske tai kaukana taivaalla kaartelevat suihkarit. Olla hiljaisuudessa ja nauttia, olla pimeän illan sylissä ja käpertyä rakkaansa lähelle. Nauttia vedestä ja tulesta samalla katseella. Kuksassa höyryävä tee ja tieto siitä, että ensimmäiset tähdet syttyvät ihan kohta taivaalle. 


Hitain askelin me sinne menimme. Ei mitään kiirettä. Auto aivan lähellä. Kuitenkin me halusimme ulos ja nuotiolle. Viho viimeiselle ennen kuin minut fileroidaan sen sijaan, että me fileeroimme lohen ja savustimme sen nuotiolla. Manteleita, vaahtokarkkeja ja leipää. Kofeiinitonta teetä juomana. 


Minäkin tein polttopuita. Kyllävain. Yhden kalikan pilkoin. En voinut enempää pilkkoa, mutta en halunnut vähempääkään, sivusta vaan katsoa. Jollen minä tee, niin kuka minun sieluni puolesta tekisi muistoja ja nautintoja? 


Arkisin ei ketään ole liikenteessä... Paitsi me eilen. Tänään olin magneettikuvauksessa ahdettuna purkkiin, kuin silli. Kuuntelin musiikkia niin kovalla, että tärykalvot värisivät vielä pois lähtiessänikin. Silti pointsit hoitajalle, joka oli avulias, ymmärtäväinen ja silmin nähden huolissaan. Vannotti, että onhan minulla varmasti jatkot tiedossa jo, sillä selkäni on hurjan kipeä. Juu juu, on on.
Pois lähtiessäni korvissani pauhasi "me mennään rannalle, kuumalle sannalle, buum buum.." . Hymyilin. Olimmehan eilen rannalla.
Hyvää Halloweenia ! Kummitukset lentelivät utuisen lammen pinnalla.
Lopuksi tähän vielä pyynnöstä kuva minusta, tai siilistä... Ihan sama, Siinä se on. Tuohon on tyytyminen. Ensimmäinen joululahjakin saapui tänään. IIK! Tästä se alkaa! Joulun odotus.
Hyvää yötä ihanat, nähkää kauniita unia !


21 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kauniisti palaa nuotionne. Metsä rauhoittaa aina mieltä. Upea on tuo sinun tukkamuotisi - pitäisiköhän minunkin uskaltaa repäistä :D

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ihanaa että pääsit lenkkeilemään ja hiuksista pakko todeta, wau cool! <3

EstherH. kirjoitti...

Kiitos kivasta postauksesta! Siitä ammennat voimaa hankalina tulevina aikoina ja juuri niin kuka ne kauniit muistot tekevät ellemme itse.
Kaikkea hyvää sinne!

Heidi kirjoitti...

Ihana tunnelma koko postauksessa.

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihanan tunnelmallista <3 tulee kaipuu luontoon!

Luomulaakson Maria kirjoitti...

Kauniin tunnelmalliset kuvat. :) Se magneettikuvausputkilo on kyllä kamala. Vuosi sitten viimeksi sellaisessa pötköttelin. Jylinä on kova ja tila tuntuu kovin ahdistavalta, vaikka putkiloon sinänsä ihan hyvin mahtuukin. Aurinkoista päivää. <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Enkuli, kasvaa se takaisin joten anna mennä vaan

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Jenni kiitos. Ihan paras kampaaja Hih

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Rankka paluumatka mutta mitään ei saa ilmaiseksi

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Esther, kiitos paljon

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Heidi kiitos

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Nuo on niitä asioita joissa sielu lepää

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Maria. Onhan se oma kokemus. Tällä kertaa olin lyhyemmässä tai pitemmällä putkessa koska jos olisin päätä ttaivuttanut taakse olisin nähnyt ulos. Valaistuskin oli parempi. Minä pyydän aina musiikkia niin jaksaa maata kivuissa paremmin sen ajan. Parempi kokemus mitä yleensä

Riina kirjoitti...

Mukavan näköinen retki ja varmasti teki hyvää ( paitsi ei ehkä fyysisesti...). Hiukset on hienot ! Millonkas sun fileroinnin aika on ?

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Riina kiitos. Loppupelissä hyvä retki.

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Siili on raju valinta hiuksiin, mutta se kyllä pukee sua.
Kyllä on maisemat olleet kohdillaan teidän laavureissulla.
Mukavaa keskiviikkoa.

Marina / Dioriina kirjoitti...

Itse en uskalla tuota sivusiiliä vetää vaikka haluaisinkin :)

Unknown kirjoitti...

Mä haluaisin sivusiilin myös, mutten ilkeä!

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kerran se kirpaisee ja hiukset kasvavat takaisin

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Estoisuus vie elämänilosta paljon pois. Suosittelen rohkeasti heittäytymään ja kokeilemaan, miltä maistuu elämä ilman "mitähän muut ajattelevat"-pohdintoja. Sinun pääsihän se on, missä siili olisi. Sinun elämäsi.

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Kiitos. Hassua ajatella että kerran hiukseni olivat pepun päälle saakka. Nyt millin siilinä .

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...