Pikkusuolainen

Nyt kun olen saanut hampaideni pinnoilta tummentumat pois ja juurihoidon tehtyä, reiät paikattua ja siltä osin bakteerikannan suussani kuntoon, tahdon hymyillä ja näyttää myös jatkossa hymyni ja suuni puolesta kauniimmalta. Kyllä ensivaikutelmaa tehtäessä hyvin moni katsoo silmien lisäksi ekana hampaita. Ja hei, olis noloa, jos ensivaikutelmaksi kaiken kukkuraksi hengitys HAISISI! IIK! Ja vaikka olisi kuinka tuttu, en tahdo olla "se ruskeahampainen Viltsu". Lisäksi arvostan puolisoani sen verran, että tahdon suukottaa puhtaalla suulla. Ah, amore.  Siispä on luonnollista tuoda esille sinullekin yksi minun suosikki-pikkusuolainen. ;)

Weleda
Weledalla on erityisen ihana hammastahna, jonka tahdon tuoda sinunkin tietoisuuteen. Nimittäin Suolahammastahna. Suolahammastahna on tarkoitettu terveille hampaille ja ikenille ja on koostumukseltaan ainutlaatuinen, luonnonmukainen hammastahna. Tämä tahna ei sisällä fluoria, mutta sen sijaan sisältää luonnollisia kasviuutteita ja mineraaleja.

Tiesitkö Weledasta tämän: 

- Vain luonnon raaka-aineita
- Kasvit luomu- ja biodynaamisesti viljeltyjä
- Laadun perustana yli 90-vuoden kokemus
- Ympäristöä säästävä tuotanto
- Biologisesti hajoava sisältö
- Testaamisessa ei ole käytetty eläimiä
- Dermatologisesti testattu


Weledan suolahammastahna on eksoottisen värinen, eikä sitä pidä missään nimessä säikähtää. tämä tahna ON väriltään ruskeaa ja siinä on mineraalikiteitä mukana. Minä odotin hieman pelokkaana makua, muistellen lapsuuteni suuvesi-makua, eli suolaa ja vettä, jota piti kurlata suussa. Hämmästyin, kun hammastahna ei olekaan sellainen pahanmakuinen ja hirvittävän kirvelevän suolan makuinen tahna, vaikka tokihan tässäkin suola maistuu selkeästi. Missään vaiheessa ei tule vastenmielistä tunnetta. Minun makuuni aivan huipputuote, sillä vastaavasti en myöskään siedä erään tehokkaan suuveden potkua. Weledan suolahammastahnassa on sekä suolan, että suuvede yhdistelmä kevyemmin balanssissa. 

Suolainen maku ja piparmintun raikkaus lisäävät syljen eritystä runsaasti ja stimuloivat suun itseään puhdistavia toimintoja. Tämä hammastahna auttaa vahvistamaan ikeniä, vähentämään hammaskiveä ja neutralisoimaan haitallisia happoja sekä suojaa hampaita reikiintymiseltä. Eli monia ihania syitä käyttää suolahammastahnaa. Kaiken lisäksi Weledan suolahammastahna on sertifioitu luonnonmukainen hammashoitotuote, joka ei sisällä pinta-aktiivisia aineita, synteettisiä säilöntäaineita, makuaineita ja väriaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita mineraaliöljyistä. Sen lisäksi, että pidän huolta suustani, pidän huolta myös luonnosta! 

Weledan tuotteille on myönnetty yksi merkittävimmistä luonnonraaka-aineista ja luomuraaka-aineista valmistettuja ihonhoitotuotteita koskevista sertifikaateista. Siksi Weleda on erinomainen valinta myös muissakin kosmetiikka- ja hyvinvointituotteissa. Voit tutustua Weledaan mm. I love me-messuilla tämän kuun puolivälissä.  Voit myös lukea aiempia Weleda-postauksiani näistä linkeistä: 


yhteistyössä weledan kanssa


Kommentit

Oo! Onpas mielenkiintoisen oloinen tahna! Mä olen tosi kranttu tahnan maun suhteen. Sen takia en käytä uin vaan oikeastaan 2 tahnaa, mutta ehkä voisin kokeilla tätä :)
Onpa mielenkiintoinen tuote.
Olen joskus kokeillut tätä. Oli muistaakseni ihan hyvä ja toimiva ja nyt ihmettelenkin, miksi en käytä tätä vaan jotain muuta...pitäisi kai kokella uudellen. :) Ihanaa alkanutta viikkoa! :)
Suosittelen. suuvettä ei tarvitse erikseen
Tykästyin tähän tahnaan. Maria, hyvää ei kannata pois laittaa. Ota toki uudestaan käyttöön