Päivä Limpussa


mustikkamysli

Valintani aamupalaksi on 
mustikkamysli

Jäisiä mustikoita
2 dl Luonnonjogurttia
Pieni tilkka maitoa
2 rkl mysliä

Valmistus: 

Laitoin blenderiin jäisiä mustikoita, luonnonjogurttia ja pienen tilkan maitoa. Kun aineksista tuli melkein puuromainen seos, kaadoin sen jälkiruokakippoon ja sekoitin lusikalla vielä pari ruokalusikallista mysliä. Todella maittava, terveellinen ja hyvä superfoodi.


Mustikkamyslin kaveriksi valitsin Pågenin leipävalikoimasta mieleiseni, eli Pågenlimppu. Aito ruotsalainen limppu , joka valmistettu vehnästä ja ruissihtijauhoista. Perinteisesti taikinajuureen leivottu limppu, joka saa makean makunsa siirapista. Ihanan mehevää ja pehmeää, ja maku kuten oikeassa limpussa!



Välipalan herkkuhetkeen kermavanukas mangokastikkeella sekä pala Limppua. 

Saaristolaisleipä tulee vahvasti mieleeni, mutta perinteisen saaristolaisleivän tyylistä voimakasta makeaa makua Limpusta ei saa. Toisaalta se makeus on, ja koko ajan odottaa, koska potkaisee, mutta ei se sitä tee. Eli minun makuuni se liian makea ptku jää pois. Jos tahdon herkutella leivällä, ostan mielummin Pågenin Limpun. 
Iltapalaksi teetä ja Limppusiivu. Ihanteellinen herkutteluleipä sopii avan perus mustan teen tai Rooiboksen kaveriksi. En lähtisi päällystämään millään leikkeleillä, sillä Limpun oma maku on niin ihana.

Taikinajuureen leivotun ruotsalaisen Limpun saat Suomalaisesta Pågenin tehtaasta tuoreeltaan uunista ruokapöytään...  Tai ainakin melkein. ;)

Yhteistyössä Pågenin kanssa 

Kommentit

Oma suosikkini Pågenilta on ja varmaan tuleekin aina olemaan iki-ihana Limpukka. <3 Ei ole sen voittanutta. Lapset muistelevat kaihoisasti aikaa, jolloin vielä voivat syödä ei-luomua. Limpukka oli heidänkin herkkunsa. Tulisipa siitä luomuinen versio joskus myyntiin!

Blogissani on muuten sinulle jotain. Ihanaa päivää Viltsumari! :)
Voi mitä herkkuja taas <3
Mukavaa tiistaita <3
Maria, onpa harmi, ettei tavalliset jauhot sovi teidän perheelle. Toivottavasti jotain vastaavaa tai erilaista hyvää leipää kuitenkin luomustakin löytyisi. Vai?
Oti, elä muuta virka! Ihana Pågen ja mielikuvitus. :)