Iholle ruokaa


Me tarvitsemme ruokaa elääksemme ja voidaksemme hyvin. Myös hiuksia ravitaan ja kynsille annetaan lisää elinvoimaa. Samoin myös ihomme tarvitsee ravintoa voidakseen hyvin ja ollakseen elinvoimainen ja kaunis suojelijamme. Ihohan on elimistömme SUURIN elin. 

Ihon ensisijaisena tehtävänä on suojata kehoamme ulkopuolisilta uhilta,  joita ovat mm. haitallinen säteily, mikrobit ja kemikaalit. Iho toimii myös vesieristeenä. Talirauhasten erittämä tali voitelee ihomme notkeaksi ja vettä hylkiväksi. Lisäksi ihomme säätelee lämpöä, suojaa tuntoaistin avulla vaaroilta ja myös synnyttää meille tärkeää D-vitamiinia auringon avulla.  


Weledan Skin Food -kosteusvoide on tarkoitettu kuivalle iholle ravitsemaan ihoa tehokkaasti. Voide sopii koko perheelle, joten mitä ihanteellisin perheen perusvoidevarastoon. Skin food on luonnonmukainen kosteusvoide, joka auttaa parantamaan ihon nesteytystä, kiinteyttä, sileyttä ja solujen uusiutumista. Eläinkokeita ei ole käytetty tämän voiteen valmistuksessa. voide ei myöskään sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Myöskään mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita ei Skin foodissa ole käytetty. 

Minulla on sekaiho ja eri paikoissa tyystin toisestaan poikkeava iho. Esimerkiksi jalkani ovat todella kuivat, kun taas kasvoni rasvoittuvat helposti. Siksi täsmävoiteena käytän erilaisia voiteita. Skin food on erinomainen juuri jaloilleni ja iltaisin sitä olen käyttänytkin. Yön aikana Skin food on ravinnut ihoani ja aamulla jalkani tuntuvat paremmilta. 

Weleda on jo merkkinä laadukas luonnonkosmetiikan merkki, joten kaikin puolin voin hehkuttaa Weledan Skin foodia. Weleda on myös mukana I love me-messuilla, joten jos liikut Helsingissä, käy Weledan pisteessä ihastumassa myös uuteen lanseeraukseen, Evening Primrose vartalotuotelinjaan, jossa avainkasvina kuivaa ihoa vahvistava ja ravitseva Helokki sekä uuteen rosmariinia sisältävään Aktiv-suihkugeeliin miehille.

Kommentit

Tätä en olekaan kokeillut, vaikka Weledan tuotteista moni onkin tuttu. Ihanaa iltaa. :)
Kivan kuuloinen tuote ja täysin uusi tuttavuus.
Mukavaa sunnuntai-iltaa!
Maria, Suosittelen. Tehokas voide. Mukavaa iltaa ihanainen
Kokeilemani Weledan tuotteet ovat aina olleet hyviä. Tämä olisikin tarpeen, kun talvi ei ole vielä kunnolla alkanutkaan ja iho jo tuntuu paljon kuivemmalta. :)
Mukavaa uutta viikkoa!
Outi, ja tosi hyvä tuote onkin. Eipä Weledalta ole huonoa vastaani tullutkaan
Sara, Yksi suosikkimerkeistäni ehdottomasti. Ihan kokovartalorasvaukseen tämä on aika pieni tuubi, mutta jos paikallisia kuivia kohtia on, niin niille. Esim. kasvot tai jalat tai polvet jne.