ARVONTA +200- VOITTAJA sekä haasteiden ja arvontojen eroja


Inspirationissa on joka kuukausi sekä kortti-askarteluhaaste että kuukausiarvonta. Minulta on kysytty, mitä eroa kuukausihaasteella ja kuukausiarvonnalla on ja mitä nämä oikeastaan tarkoittavat, joten pieni kertaus kaikille. 

Inspiration on yksinoikeudella minun oma blogini. Minä teen mitä teen tämän blogini kanssa ja minun oma tahtoni on ollut kiittää lukijoitani kahdella tavalla. Haasteella ja arvonnoilla. 

Aikaisemmin pidin Inspishaaste-blogia joka oli kaikille kädentaidoille suunnattu. Olipa neulontaa, leipomista tai askartelua. Lukijoiden toiveesta tein haasteelle oman blogin ja muutin haasteen vain paperiaskarteluhaasteeksi. Vuoden vaihteessa lopetin Inspishaasteen kokonaan, sillä voimavarani eivät riittäneet pyörittää blogin lisäksi myös haasteellisempaa haaste-blogia kolmatta vuotta peräkkäin, jossa palkinnot olivat aina sponsoroituja ja Design team mukana ja heille omaa arvontaa jne. Siispä siirryin oman blogin puolelle kokonaan ja laitoin tänne pystyyn arvontaa sisältävän Korttihaasteen, Korttivuosi 2015.

Korttivuosi 2015-haaste on vuoden ajan käynnissä, mutta kuka tahansa voi osallistua kuukausittain vaihtuvan teeman mukaiseen haasteeseen juuri niin usein kuin tahtoo. Ihan vaikka loppuvuodesta. Jokainen kuukausi on siis omansa, eikä niitä lasketa tuleviin kuukausiin mukaan. Mutta kaikki vuoden teemat ovat ympätty siis saman kategorian alle, jotta olisi helpompaa löytää juuri tämän kuukauden uusi haaste vaikka lokakuun viimeisellä viikolla, jos silloin tahtoo linkittää oman työnsä mukaan.

Korttivuosi 2015-haaste on täysin minun yksin ylläpitämä, ja palkinnot hankin itse. Idea haasteelle on askarrella yhdessä tosin tahoillamme, ja joku saa siitä vieläpä palkinnon.
Se, jatkuuko Inspirationissa uusi vuoden mittainen kuukausihaaste ensi vuonna, riippuu osallistujista ja voimavaroistani. Kaikki on vielä avoinna. Löytyykö ideoita vielä jne. Katsotaan tuonnempana. 

Inspirationin kuukausiarvonta ei liity mihinkään haasteisiin eikä vaadi mitään askarteluja tms teemoja. Joka kuukausi tulee uusi arvonta, muttei kuukauden mittaisena, vaan jokainen arvonta on omanlaisensa. Toisinaan se on viikon voimassa, joku kuukausi koko kuukauden. Palkinnot ovat minun hankkimiani, mutta toisinaan saan sponsoroituja palkintoja kasaan. Kuukausiarvonta on ihan puhtaasti kiitos lukijoille. En siis itse hyödy tästä kuinkaan. 

Lisäksi teen täysin omakustanteisesti lisäarvontoja, kuten tämä ARVONTA+200. Tämän idea on puhtaasti kiittää lukijaksi ryhtyneitä. Tällaiseen arvontaan ei voi osallistua ilman blogini lukijana olemista. 
Vastaavanlaisia kiitos-arvontoja löytyy myös Facebookista ja Instagramista välillä. Mikään näistä ei siis ole minulle hyödyksi, mutta tahdon kiittää, ja se riittää. 

Kysykää toki lisää, jos mieleen tulee kysymyksiä lisää. 


sitten se kivoin osio, eli omakustanne-palkinnon antaminen yhdelle lukijoistani. Tämä on kiitos-aronta, ARVONTA +200. 

Mystinen arpalaatikko kätki sisäänsä nimilappuja, joista ylös nousi nimi: Riitta Sinikka.
Onneksi olkoon!

Laitathan osoitteesi tuolla yhteydenottokupongilla (oikea sivupalkki) minulle 11.10.2015 mennessä. 
Sinulle lähtee sitten tulemaan Elfin ihana luomiväripaletti, joka on samalla myös minun lempparini.

Kiitos kaikille! Seuraava arvonta onkin kuukausiarvonta, joka on tulossa... NAM!


Kommentit

Veera | Oranssia sanoi…
Mielenkiintoinen tuo korttihaaste! Pitääkin katsoa, ehdinkö osallistua siihen lokakuun aikana - aihe ainakin olisi todella kiva! :)
Onnea arvonnan voittajalle ☆☆
Mahtavaa että jaksat arvontoja ja haasteita pyörittää, siinä on oma hommansa!
Anonyymi sanoi…
Onnea voittajalle :)
Unknown sanoi…
Arvonnat ovat kivoja :)
Onnea Riitta Sinikalle :)