Vartalomarmeladi ja keltainen ruusu


Luin jostakin blogista Vartalomarmeladista aiemmin ja houkutushan se sellainen oli. Siispä minunkin oli pakko saada marmeladia iholleni. Tämä ihanuus on vienytkin sydämeni. 

Keltainen ruusu on tuttu jostain muusta yhteydestä monille, mutta nyt keltainen ruusu on vartalolla marmeladina ja tuo nautinnon sitä kautta. 



 Vartalomarmeladia saa pienenä matkakokonakin, mikä on kätevä myös testerinä, ellei uskalla suoraan hankkia isompaa ja riittoisaa purkkia. Osta vaikka matkakokoisina kaikkia tuoksuja ja sitten valitse niisstä suosikkisi.. Jos pystyt. ;)



Vartalomarmeladi syväkosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa ja sisältää luonnollista ruskettumista edistävää kookosöljyä. Minun ruskettumiseni on ollut aikaisempina vuosina niin vähäistä, että kalpeaihoisena kaipaan tällaisia herkullisia boosteja ruskettumiseen. Ei sisällä kuitenkaan aurinkosuojakerrointa.Tämä siis ei ole auringonottoa varten tuote. 

Vartalomarmeladi on niin herkullinen, että tahtoisin  lusikoida sitä suuhuni. Onneksi tämä sopii päivittäiseen ihonhoitoon, joten saan nauttia keltaisen ruusun tuksusta. Syömään ei kannata kuitenkaan ryhtyä, vaikka luonnontuote onkin. Tuoksu purkista tuoksuteltuna on voimakas, parfyymimäinen. 

Tekee ihon silkinpehmeäksi, kosteuttaa perusteellisesti ja saa aikaan kuulaan ja nuorekkaan ihon. Hidastaa ryppyjen muodostumista. Olen kokeillut myös kuiville ihoalueille, ja toimii! Käytän mielelläni koko vartalolle tai esim. sääret suihkun jälkeen. Tämä saa ihon tuntumaan niin ihanalle. Kuin olisin oikea prinsessa oikean ruusun medellä voideltuna. Ylellisyyttä!

Purkissa marmeladi on kiinteää, mutta kun otat marmeladia lusikallisen, ja hierot, voitkin voidella vartalosi öljyllä! Levitä kostealle iholle voimistaaksesi imeytymistä.


Vartalomarmeladit voi hankkia mm. Waku organicsilta, joka myy luonnonkosmetiikkaa sekä kuluttajille että yrityksille. Waku organicsilla on matkakokoa ja tätä isompaa eri tuoksuissa. Minulle vain tämä keltainen ruusu toi mieleen kesän ja juhlat.

Wakulla on etuporras tilaajille, joten kannattaa tilata kerralla enemmän ihanuuksia. Ostaessasi 50€, saat ilmaisen toimituksen! Jos tilauksesi ylittää 100€, ilmaisen toimituksen lisäksi saat myös ilmaisen ajankohtaisen tuotteet! Osta tuotteita vähintään 200 € edestä, saat ilmaisen toimituksen ja 5 % alennuksen tuotteista.

TÄÄLLÄ voit käydä tykkäämässä Wakun FB-sivuista. Inspiksen FB-sivut löytyvät TÄÄLTÄ.


Kommentit

SatuKoo sanoi…
Kiitos vinkistä, marmeladia vartalolle, nam! Voin kuvitella tuotteen huumaavan tuoksun :)
Mä se opin täällä blogimaailmassa joka päivä jotain uutta, enpä ollut body marmeladistakaan koskaan ennen kuullut. Jo sana marmeladi saa varmasti mut himoitsemaan tätä tuotetta.
Tiia Koivusalo sanoi…
kivvi on vaan niin <3 Rakastan joka ikistä niiden tuotetta. :)

Aurinkoa viikonloppuun <3
Satu Koo, tuo on taivaallista!
Outi, tämä on niitä MUST HAVE-tuotteita ihan jo tuoksun ja koostumuksenkin takia, saatikka että tämä oikeasti TOIMII! Bloggaaminen on ihanaa. :)