Mansikkasuklaata ja Colaa

Rakas Kesäloma by Anna-Mari West
Kesä tulee kovaa vauhtia ja kesän picnicit sekä rantalomat. Kesän helteessä suuta kuivaa helposti ja mieli tekee hyvää, kevyttä ja jotakin pientä. 

Crazy rumors Cola
Jos otsikko sai sinun kielelle veden herahtamaan, on tämä postaus tarkoitettu sinulle! Tänään on karkkipäivä ihan jokaisella, jos vain niin tahdomme! Älä turhaan mieti linjojasi tai kaloreita, sillä nämä kevyempääkin kevyemmät herkut sopivat niin Keliaakikoille, diabeetikoille, laihiksella oleville kuin muillekin ruoka-rajoitteisille. 

Jos mietit, ettei sellaisia herkkuja voikkaan olla, mitkä eivät lihota, olet himpun verran oikeassa, himpun hakoteillä. Ruohonjuuri tarjoilee herkkupöydästä Colaa ja mansikkasuklaata ilman kaloreita. 


Cola

Voit toki kaataa lasiisi sokeripitoista Colajuomaa ja kulauttaa kurkustasi alas, mutta sen saman tunteen, kun kaadat kylmän Colan kilisevine jääpaloineen huulillesi, tunnet sen ihanan Colan ensimaun suussasi, hurmaava Colan tuoksu... Ja se säilyy tovin pitempäänkin aisteillasi, sen kaiken voit myös nauttia ilman kaloreita huulivoiteen muodossa. 


Tämä ei ole hurttia huumoria, vaan totisinta totta! 
Crazy rumors Cola huulivoide ei jätä vuosirenkaita lantiollesi ja sopii sairaan hyvin dieettilimuksi! 

Kaiken lisäksi hoitaa ja hellii huuliasi! 

natural lip balm

Crazy Rumors -huulirasvat ovat 100 % luonnollisia huulivoiteita, joissa kosteuttavana aineena käytetty mm. sheavoita sekä erilaisia luonnollisia makuaineita. Ihana Cola levittyy huulillesi helposti ja tuntuu miellyttävältä koko päivän. Pientä lisäystä, ihan vaan maun vuoksi. ;) Vegaaninen valinta, joka nostaa huulivoide-elämyksen ihan uudelle tasolle. Jos makua on aiemmin huulivoiteissa ollut, tässä sitä on rutkasti enemmän! Vastuullinen valinta - ei eläinkokeita!

suklaa-mansikka

Jos Cola sai jo ihastumaan, ihastut taatusti myös mansikka-suklaa-makuvaihtoehtoon! Olet kenties dipannut suomalaisia, makeita mansikoita sulaan suklaadippiin ja antanut suklaan valua huulillesi, puraissut mansikkaa ja saanut mansikan mehut kielellesi. Tuntenut, kuinka suklaa ja mansikka sekoittuvat suussasi. Ja nyt tämä ihanuus on Crazy rumors-huulivoiteena!

Chocolate strawberry

En huvikseni hehkuta Crazy rumorsia ja näitä huulivoiteita, sillä näiden maku ja tuoksu ovat niin ylitse muiden! Tein testin Muruselle ennenkuin hän kerkesi edes nähdä, mitä posti toi. Kysyin sokkotestillä, mille mikin tuoksuu. Vaihtoehtoja on useampia ja lisäsin joukkoon "vanhojakin" huulivoiteita. Annoin tuoksutella mm. tätä mansikka-suklaata ja "vanhaa" mansikkavoidetta ja selkeästi tämä osui oikeaan paremmin, kuin muiden valmistajien huulivoiteet. Myös lapseni kävi tuoksuttelemassa näitä ja ihastui. 

moisturizing Shea butter
 Nämä huulivoiteet löydät siis Ruohonjuuren verkkokaupasta. Ihan huippua, kun samalla saahuulivoiteet, meikit, perus- ja erikoisvoiteet, kodin pesuaineet, ekoruuat, superfoodit... Siis niin monipuolisen setin kaikenlaista, että en voi kuin hehkuttaa valikoimaa! Tuhansia tuotteita!!! Niistä taatusti löytyy muutakin tilattavaa, kuin yksi tai kaksi huulivoidetta. Ja koska näin on, on ainoa haaste se, ostaako colan, suklaa-mansikan, molemmat, jonkin muun, kaikki...? :D Onneksi Ruohonjuuren valikoima on luonnollista, luonnonmukaista ja hyvää tekevää. Ei tule sorruttua niihin turhiin kalorikakkuihin.




Kommentit

Mulla oli joskus mansikan tuoksuinen huulirasva ja muistan, että se ei kauan mulla kestänyt, kun piti sitä koko ajan huuliin levitellä. Oikeesti varmaan söin sen :D