Minä tahdon maistel... öh.. siis HAISTELLA ja kokeilla kaikkia!

Ruohonjuuri
Vihdoin ja viimein täällä on otettu ensiaskelia pihamaallekin. Ilolla tunnustelin, kuinka luonto alkaa osoittaa kevään merkkejä täällä kehäkolmosen yläpuolellakin. Ilo täytti mieleni tuntiessani auringon hyväilevän kasvojani, kuin kujeilevat kyyhkyset katon rajassa tai kuinka tuuli heilutti hiuksiani leikkien kanssani niinkuin lapset leikkivät hiekkalaatikossa. Kuulin lintujen laulun, aivan kuin ne olisivat tervehtineet juuri minua! Voi sitä ihanaa tunnetta! Sairasvuode saa jäädä vain hetken lepotauoiksi. Nyt tahdon toipua sen hetken, kun se vielä on mahdollista ennen seuraavaa etappia. 

Sairasvuode

Luonto ja luonnollisuus ovat minulle tärkeitä ja puhtaus. Jos minulta tulee roskaa luonnossa, otan ne talteen ja vien roskikseen. Ihan sama, onko kyseessä yksi pieni karkkipaperi vai kokonainen picnic-setti. Ja jos voin jotenkin edesauttaa pieninkin teoin sitä, ettei eläinkokeita tehdä tai luontoa ylikuormiteta kemikaaleilla, niin ilomielin teen sen. Olen eräänkin meikkifirman lapsuudestani jättänyt pois ihan siksi, että heillä on eläinkokeet käytössä. Olkoonkin kuinka laadukasta kosmetiikkaa tahansa. Meillä on valinnanvaraa tänä päivänä oikeastaan melkein kaikessa.

Luonnonkosmetiikkaa

Cattier Paris on huippuluokan luonnonkosmetiikkaa Pariisista. Cattier Paris on  perustettu Ranskassa vuonna 1968. Savituotteista aloittanut Cattier on tällä hetkellä Ranskan myydyinpiä luonnonkosmetiikkamerkkejä. Siksi olen innoissani voidessani kertoa sinulle tästä ihanasta tuoteperheestä JA kertoa, että sitä saa myös Suomesta. Omani ovat Ruohonjuuresta

Cattier Paris-luonnonkosmetiikkasarjaan kuuluvat ihon- ja kauneudenhoitotuotteet sekä hygieniatuotteet. Kaikki luonnonmukaisia ja korkealaatuisia. Osa luomua. 

Cattier Paris tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita ja lista siitä, mitä ne EIVÄT sisällä, on huikeaa luettavaa!

Cattier Paris-tuotteethan eivät sisällä
-geenimanipuloitua raaka-ainetta,
-glykooliestereitä,
-petrokemian tuotteita,
-synteettisiä parfyymeja,
-alumiinisuoloja,
-säilöntäaineita,
-keinotekoisia väriaineita
-eläinperäisiä raaka-aineita. (Vain esimerkiksi hunajaa voidaan käyttää, sillä se on eläinten terveyttä vahingoittamattomia aineita. )
 
Kaiken lisäksi Cattier Paris-tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. 

Käsienpesugeeli

Tänään haluan tuoda julki suuren rakkauteni, johon ihastuin välittömästi. No, oikeastaan ihastuin moneenkin Cattierin tuotteeseen, mutta tässä niistä ensimmäinen. Nimittäin Käsienpesugeeli, joka tuoksuu Mirabelle-luumulle ja persikalle! Aivan mielettömän ihana savi-tuote, joka vaahtoaa kevyesti pesten kädet puhtaiksi myös sormuksen kanssa ja se tuoksu. Sitä ei vaan voi kehua liiaksi saakka! Voisipa tätä syödä!

Käsienpesugeeli sisältää savea ja aloe veraa, joten samalla kun pesen puhtaaksi, hoidan käteni paremmaksi. Juurikin tällaiset tuotteet saavat minut ihastumaan hetkessä. PH on neutraali eikä tässä tuotteessa ole saippuaa! Siksi nimessäkään sitä ei esiinny.

Käsienpesugeeli on juuri sopivankokoisessa pullossa, jossa mukana toimiva pumppu. Muotoilu on tehty niin, että pullosta on helppo ottaa geeliä käsiin yhdelläkin kädellä, eikä tarvitse takoa nyrkillä saadakseen geeliä ulos. Ihastuttava laadukas ulkoasu sopii unisex-tuotteena miehille ja naisille, nuorille ja nuorekkaille.

Jos tämä Savi-Mirabelle-Persikka-tuoksu on jo tuttu, Ruohonjuuresta saa myös saman sarjan muita tuoksuja:  Savi-Ruusu-aprikoosi tai Savi-Nanah-Minttu. Minä tahdon maistel... öh.. siis HAISTELLA ja kokeilla kaikkia.
Ja innoissani ilmineeraan, jotta nyt Inspis löytyy myös Facebookista! Jippii! Tuu mukaan!
Kipase ensin tykkäämässä Ruohonjuuresta facessa. 

Kommentit

Kaikki tuoksuu varmasti niin hyviltä ☆
Tiia Koivusalo sanoi…
Cattierin kosmetiikkaa on kiinnostanut jo pitkään ja se tuntuu ylelliseltä luonnonkosmetiikkasarjalta.

Ihanaa että olet Facessa tykännyt tietty susta ja Ruohonjuuresta myös <3
Riitta Sinikka sanoi…
♥Hyvää alkanutta viikkoa!
Suosittelen. Hih tuo loppulause varmaan katkeaisi, että sinä olet tykännyt.. tosin itse tykkään Ruohonjuuresta myös.