Ettei kukaan vaan saisi tietää, että minulla on alapää!!

Minulle oma keho ja mieli ovat tärkeitä ja tahdon pitää huolta itsestäni, vaikken voikkaan olla terve tai unelmavartaloinen. On minulla hetkiä, jollon romahdan ja itken itkemästä päästyäni ja on hetkiä, jolloin nauran katketakseni. Minun elopainoni on enemmän, kuin kahdella tiukkapeppuisella kuntoilijalla, mutta peppu on minullakin silti! Kyllä se pyörii edelleenkin!

Tiedän, ettei sinunkaan elämäsi aina ole ruusuista ja toisinaan saat taakaksensi enemmän, kuin kenellekään soisi. Tiedän, ettet voi aina hillitä tunteitasi, et olla malliesimerkki ihanasta vaimosta tai äidistä tai et ole hehkeimmilläsi. Slti sinä olet arvokas ja täydellinen, jos täydellisyyttä voi jotenkin kuvailla tässä oikeassa reaalimaailmassa.

Joku sanoi, ettei intiimiasioista saisi puhua blogissa. Hämmästyin, sillä jollei niistä puhuta, kuinka sitten kukaan koskaan voisi saada tietää asioista, jotka ovat täysin luonnollisia!?
Jos on vaikkapa uusia tuotteita tai apua intiimiongelmiin, miksi minä niistä olisin hiljaa!? Siksikö, ettei kukaan vaan saisi tietää, että minulla on alapää?!

Ok, en sitten kerro. Olen ihan hiljaa...
Kuiskaan vaan ihan hissukseen, häpeilemättä kuitenkaan asiaa, jotta Reddvilleläisenä minulle avautui uusi maailma! I say!


i say: be good to your body!
i say: intiimihoitotuotteet sisältävät karpalopohjaista Cranberry-Active™ -yhdistettä, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee intiimivaivoja. Karpalonhan on tiedetty pitkään olevan virtsateille hyväksi. Kaikki ei vaan pääse karpaloita poimimaan. Siksi on hyvä sanoa ; I say; Se tarkoittaa MINÄ SANON

i say: tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden pH on sopiva intiimialueen luontaiselle tasapainolle. Tunnet itsesi raikkaaksi ja varmaksi koko päivän. Tavalliset saippuat ja pesuaineet saavat helposti aikaan hiivaa ja muita tulehduksia. Siksi on tärkeää käyttää oikeanlaisia intiimialueiden tuotteita. 

i say: diagnostiset testit yleisimpiin intiimialueen ongelmiin: emätintulehdukseen ja virtsatietulehdukseen. Testit ovat helppoja tehdä kotona ja tulokset saat nopeasti. Ei tarvitse enää tällaisten asioiden takia jonottaa terkka-asemalle, etsiä kyytiä eikä odotella odotusaulassa lääkärille pääsyä!


Tässä i say: tuotteiden valikoima:

i say: hoitaa ja ennaltaehkäisee

  • VAGINAL INFECTION
    Tabletit emätintulehduksen hoitoon ja ehkäisyyn
  • VAGINAL DRYNESS
    Geeli intiimialueen kosteutukseen
  • INTIMATE MOUSSE
    Intiimialueen pesuvaahto
  • INTIMATE WIPES
    Hoitavat intiimipyyhkeet
i say: diagnosoi

  • VAGINAL INFECTION TEST
    Kotitesti erottaa hiiva- ja bakteeriperäisen emätininfektion
  • URINARY TRACT INFECTION TESTI
    Kotitesti virtsatieinfektion diagnosointiin

Omassa Reddvillen kuoressani sain I say: esitteiden lisäksi kaksi intiimipyyhettä sekä rasiallisen tamponeja. Nämä lähtevät kesälomalla matkaan mukaan, kun lomaretkellemme lähdemme. Intiimipyyhkeet ovat helppo hätävara mökillä, telttaillessa, automatkoilla pisutauoille,, .. Vaihtoehtojahan riittää!




 Lisätietoja i say: tuotteista löydät tämän linkin kautta:  Klikkaa tästä

Ole hyvä vartalollesi, ole hyvä itsellesi.

Kommentit

Nanna sanoi…
Hah,hassua ettei saisi blogissa puhua intiimiasioista :D Kirjoitat aina asiallisesti ja hyvin tuotteista ja tämäkin juttu oli mukava! Itselleni ihan uusia tuotteita.
Kiitos Nanna. Asiaa asiallisesti. epävarmuus saattaa olla joidenkin kohdalla syynä, miksi näistä pitää väkisin vääntää vitsiä. Minulta ainakin olisi vitsit kaukana jos hiiva tai virtsatieinfektio iskisi!
Riitta Sinikka sanoi…
Yhtälailla naista ylä- ja ala..
Hyvä kirjoitus ja ihan asiasta. Kaikilla meillä naisilla on se "alakerta" ja siitä pitää pitää huolta.
Karpalot on muuten tosi monikäyttöisiä.
Unknown sanoi…
Onneks kukaan ei ole ehtinyt mulle vielä kertoa, ettei pimppiasioista saa puhua kuin hiljaa pöydän alla. Itse vannon karpalokapseleiden nimeen! Pelastivat mun viime kesäni ja sain ab-kuurin katki.