Nämä ihan arkiset ihanuudet ovat MYÖS niitä kaukaisia unelmia!



Huumaava, hurmaava Cattier Paris on rantautunut kylppäriimme. Kylppärimme on muuntautunut kauneussalongikseni ja kauneussalongissani tapahtuu ihmeitä!
Näistä ihmeistä, tai ihan todellisesta ihanuudestahan tässä on kyse, kerron tarkemmin.



Vaikka ihoni yleisesti ottaen onkin ihanan pehmeä,siloinen ja kaunis, kasvojeni ongelmiin lisäisin kiillon ja rasvoittuvuuden. Mikään ei tunnu niin kurjalta ja nololta, kuin olla toisten seurassa ja naama kiiltää ryhmän keskipisteenä! toisilla niin kaunis ja matta meikki ja minulla ei mikään voide tai puuteri ole pitänyt kiiltoa kurissa. Ja sitten se lisii ja rasvoittuu ihan tyystin.
Ei edes mitään keski-iän tuomaa ongelmaa, vaan iät ajat ollut näin. Siksi valitsinkin tämän päivän postaukseen peilikaapin takaa tuotteen, joka on minulle tuonut tähän kiiltoon helpotuksen. 



Hankintani Ruohonjuuren verkkokaupasta on osoittautunut onnistuneeksi.
Tämä voide soveltuu nimenomaan sekaiholle ja rasvoittuvalle, ei kuivalle iholle.
Cattier Paris Päivävoide, rasvoittuva iho.

Saatavana mm. Ruohonjuuren verkkokaupasta. Kivijalkamyymälöistä jo loppuunmyyty!
Olalaa Mademoiselle!

Voide on talin eritystä rauhoittava, tasapainottava päivävoide, joka antaa sen tarvittavan kosteuden, mutta samalla poistaa kiiltoa . 
Taustalta löytyvän niin ihanat ainesosat kuin hasselpähkinäöljy ja karitevoi. 
Yhdessä nämä kosteuttavat, puhdistavat ja pehmentävät ihoa.
tähtiputki- ja leväuute taas korjaavat, tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa.

Nyt olen voinut aamuisin sipaista voiteen meikin alle, puuteri pinnalle ja kas, päivän freesinä pelkän puuterin lisäämisellä! Ei minulla ole intoa alkaa kesken päivää meikkaamaan uudestaan vain siksi, että naama kiiltää! Ihan liian monta vuotta sitä teinkin. Olisinpa tajunnut tämän jo töissä ollessani, tai opiskellessani. No mutta, sinä voit tehdä vielä asioille jotain omalla kohdallasi!

Ja minä ollakseni kauniimpi ja itsevarmempi kotona, lääkärikäynneillä, kaupassa, juhlissa... Sitä ihan normaalia elämää! Minusta kauneustuotteet ja lunnonkosmetiikka on myös arkea. Ei vain filmitähtien ja kauneusbloggareiden hienoja tuotteita. Ja silti, silti nämä ihan arkiset ihanuudet ovat MYÖS niitä kaukaisia unelmia! Eikö olekin ihanaa! Omassa peilikaapissa jotain niinkin luksusta!
Suosittelen todellakin!  



Cattier Paris on Ranskan myydyinpiä luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Cattier Paris-tuotteita löydät Ruohonjuuren verkkokaupasta!


Kommentit

Juuri ystäväni kanssa juteltiin tästä rasvoittumisesta. Hänellä iho kiiltää nopeasti meikkauksen jälkeen, kun itse saan olla samoilka meikeillä koko päivän. Pitääpä vihjaista tästä tuotteesta hänelle.
KataMaria sanoi…
Pitääköhän kokeilla. Itseäni ku kovin ärsyttää kiiltävä naama. Oon käyttänyt siihen sellaisia papereita. Mut ois kaikista helpointa ku sen kiillon veisi kokonaan jokin pois...
Outi, kannattaa vihjasta.
Kata Maria, ainakin minulla päivän saan olla huoleti ja tosiaan normi meikin lisäys riittää, mitä muutenki tekisin. Puuteri sillon kun sen aika on, mutta ilkiää tehdä toisten nähden, kun se ei ole sitä jynssää-otsa-rasvasta-ja-peitä-puuterilla, eikä tunnin välein! !!