Toukokuun Instat ja punatut huulet

Lavera
Toukokuussa vietettiin Huulipunavallankumousta ja punasin minäkinhuuleni punaisella. Se ainoa huulipuna, joka minulla on. Huulipunavallankumouksen omalta osaltani mahdollisti Lavera.

huulipuna
Huulipunai on Laveralta Beautiful Lips Brilliant Care-huulipuna sävyltä: Oriental Rose 03.
Huulipuna levittyy helposti huulille, antaa kevyen, mutta kauniin punan. Mukailee huuliani, kuin olisin vain vaihtanut huulteni väriä. Kiilto on herkkä ja luonnolinen.Kuten kuvista näet itsekin, ei mitenkään silmiinpistävän teennäisen punainen.

Lavera Lipstick
Beautiful Lips Brilliant Care-huulipuna on siro, näppärän kokoinen puikko, joka kulkee kätevästi mukana käsilaukussa. Kosteuttaa ja hoitaa huulia samalla kun antaa kiiltoa ja sävyä. Hienostunut, silkkinen lopputulos takaa ihastuneet katseet.


huulipunapuikko
Laveralla on tätä samaa ihastuttavaa huulipunapuikkoa 4 upeaa ja hienostunutta sävyä. Jokainen sävy on luonnollisen kauniita ja yhtä aitoja. Lisäksi Laveran huulipunapuikot ovat luonnonkosmetiikkaa, eikä näillä punilla ole vahingoitettu eläinpoloisia. Laveran huulipunapuikot ovat Na True-sertifioituja.

Beautiful lips Brilliant care

Näiden ihastuttavien huulipunapuikkojen lisäksi Laveralla on kymmenen toinen toistaan herkullisempaa sävyä Beautiful Lips Colour Intense – Huulipunissakin. Löytyy varmasti sinulle mieleinen sävy klassisten punaisten, houkuttelevien mausteisten ruskeiden ja herkkien pinkkien joukosta. huulipunavalikoimaan pääset TÄSTÄ

Huulipunat ja -puikot myy mm. Ruohonjuuri. Oman jälleenmyyjäsi löydät Täältä
Lopuksi vielä Toukokuun Instat, ne 9 suosituinta. Numero oikeassa kulmassa kertoo, montako tykkäystä kuva oli saanut tätä kollaasia tehdessä. Näyttäisi siltä, että afrikkalainen munkki sai eniten tykkäyksiä. Kollaasin yhdeksäs paikka oli tiukalla. Helmikoru sai 69 tykkäystä ainoana, mutta 68 pistettä sai useampi kuva. Tuli siis täpärät paikat kun mietin, pitääkö tehdä suurempi kollaasi vai mitenkä. huh.

instagram toukokuu

Kommentit