Siirry pääsisältöön

Kurveja ja kukkaisvettä hilebileitä unohtamatta

Nfu Oh kukkaisvesi
Nfu´Oh on tuotesarja, joka sisältää niin hoitavat tuotteet kuin kynsilakatkin. Erityisesti minua ihastuttaa näissä Nfu´Oh tuotteissa pullon naisellisuus ja kurvit sekä muut yksityiskohdat ja viehkeys. Mutta se on vain ulkoinen ensireaktioni. Mitä on totuus tämän pullon sisältä, siitä kerron nyt. Lue vain omalla vastuulla. En vastaa ostohimoista tai pakkomielteistä kynsituotteita kohtaan! 


Kynsinauhaöljy

Tämä tuote, jota olen ihastellut ja ihmetellyt, on Kukkaisöljyä, eli läpinäkyvää kynsinauhaöljyä. Pullon sisällä on, kuten kuvastakin näkyy, oikeita kuivakukkia! Nuo siis eivät ole mitään feikkiä! Minun kukkaisöljyni tuoksuu huumaavalta laventelilta! Mmmm.
Laventelissa on vaan sitä jotain. Ja kyllä, tuote oikeasti tuoksuu sille mille sanotaan! 


Laventelin lisäksi on saatavana Jasmiini, Ruusu, Appelsiini ja Mango.  Mansikka onkin loppunut jo kesken, mutta onhan tuossa muita ihania vaihtoehtoja. Kokeile vaikka kaikkia! Voit ostaa näitä kynsinauhaöljyjä mm. Kynsikaupasta verkosta. 

Olen kokeillut erilaisia kynsinauhaöljyjä ennenkin, mutta tässä plussaa on se, että levitys tapahtuu siveltimellä, ihan kuin kynsilakkaa sivelisi. Ei siis ylenpalttista kädet-öljyssä-suttaamista. Koska öljyä sivellään vain tarvittava määrä, on pullo riittoisa ja öljy imeytyy nopeammin, kuin niissä muissa tapauksissa olen huomannut. 
hoidetut kädet


Kynsinauhojen ja yleensäkin sormenpäiden pehmeyteen ja kostutukseen vaaditaan vain riittävästi öljyä, eikä liian paljon. Siveltimellä saat riittävästi ja sitä hukkaan menevää menekkiä ei synny. 

Kynsilakkoja laittaessa tuppaa aina menemään hieman yli reunoille ja sitten sitä poistetaan reunoilta ja harmitellaan. Nfu´Oh-kynsinauhaöljy on siis väritön, joten samalla kun sipaisen kynnelle kosteuttavaa öljyä, levittyy automaattisesti myös kynsinauhoillekin. Tätä ei siis poisteta reunoilta, vaan nimenomaan levitetäänkin runsaalla kädellä. Itse teen sen puhtaalle kynnelle iltaisin. Toki saa laittaa kynsilakankin päälle, jolloin hoidetaan nimenomaan kynsinauhoja. Itse ruokin myös kynttä tällä iltahoidolla. 

Yksi pullo kukkaisöljyä sisältää 17 ml. 
Normaali kynsilakkapullo on noin 11ml. Tosin Nfu ´Oh-kynsilakatkin ovat reilumpia, 17 millin pulloja. Vink vink! 

Kynsikauppa.com on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin. ;) 


ihanat rasiat

Eihän sitä nyt yhtä tuotetta kukaan viitsi alkaa tilaamaan.. no ok ok.. sanotaan suoraan! Valikoima on niin huikea ja kaikki ne ihanat kynsilakat, koristeet ja minulle vieraammat geelikynnet jne, että ei sieltä malta olla tilaamatta muutakin. Ihan vaan siksi, että saakerralla kaikki tarpeelliset ja samoilla postareilla ja kunhalvalla sai ja.. Olipa syy mikä tahansa, anna mennä vaan! ;) 


 Minun kynsiinnostukseni on puhjennut kukkaansa ja nautin, kun voin lakata, koristella ja yleensäkin touhuta kynsieni kanssa. Onhan tämä niin uutta, vaikka kuinka nelikymppinen olenkin. 
ajatella, vielä sitä vanha koira uusille tavoille oppii! 
kynsikoristeet

Koska kuitenkin kynsimaailma on valtava, on mielestäni ihan fiksua tuoda esille niitä omia kokemuksia ja kertoa, mikä toimii ja mikä ei. tosin se mikä ei minulla toimi, toimii toisella täysin. enpä kuitenkaan aikaisemmin tiennyt edes sitä, että on olemassa niin paljon erilaisia kynsikoristeita, mitä vaikkapa Kynsikaupan valikoimasta löytyy. Ja sielläkin vain hyppysellinen kaikista maailmassa. Valitseppa siinä sitten se oikea, jollei mitään tietoa ole. Siksi olen tuomassa julki omia kokemuksiani ja jos joku saa uutta tietoa tai vinkkiä minulta, hyvä vain. 

sirppikuu
Tässä kuvassa pohjalla on Kynsikaupasta hankkimani hiekka-kynsilakka, Hollywood Oscar. Pintaan laitoin glitter-lakkaa sekä kuun sirppi-kynsikoristeen. 
Kerron tuosta glitteristä tuonnempana tarkemmin. 


Noiden sirppikuiden kanssa olen taistellut ja lopulta käsittänyt, miten niitä voi käyttää, mutta silti itse suosin enemmän Diamondhileitä. Tuo oikeanpuoleinen purkki. Diamondhileet ovat nimensä mukaisesti timantin muotiisia hileitä, jotka sädehtivät aivan ihanasti! Ja kuinka helppoa! Lakkaan kynnen ja sirottelen hilettä päälle! Toki paperin päällä, jolloin voin yli menevät kipata takaisin. sormen päältä hieman pyyhkäisen pois vain ja se on siinä. Ei mitään venkoilua. Juhlakynnet hetkessä valmiit! 


 Tässä lopputulos timanttihileellä. Yritin kuvata läheltä, jotta saisi paremmin vielä kuvan siitä ihanasta kimalluksesta, mutta taitaa parempi kuva tulla kauempaa otettuna.

Kimallehileet

Diamondhile

Nyt kipin kapin ostoksille, sillä edellisen Kynsikaupan postaukseni jälkeen myös tämä minun sävy hileessä on myyty loppuun! Ihania olette! Alle euron purkki ja löytyy vielä esim. tummia sävyjä sekä aivan järisyttävän ihanat keltaiset, vai sanoisinko kultaiset hileet!

Kuvissa hileen alla on hologrammi-kynsilakkaa, valkoinen sävy. Sen päällä jään sininen diamondhile. Ja kuten huomaat kuvista, vaikka hileen sävy on jäisen vaalean sininen, sädehtii se eri asennoissa ja valoissa eri tavoin. Ne perussäteet kuitenkin vaaleita ja viileitä. Aivan ihana sädehdintä ja sopii kaltaiselleni keski-ikäiselle prinsessalle!  Kyllä tällä iälläkin saa ja pitääkin olla näyttävä ja ihana! ;) Eikös vain, ihanainen ja sädehtivä Maiju.

Kurveja ja kukkaisvettä hilebileitä unohtamatta! Se olkoon mottoni tällä kertaa!
Kommentit

Kauniit hilekynnet.
Minulla on tuollaista ruusulta tuoksuvaa kynsinauhaöljy.
Mukavaa viikonloppua!
Maikki sanoi…
Tuo kynsinauha öljyn purkki on kyllä upea..

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…