Se on pehmeä ja silti karhea. Se ei luista kädessä.




Paremmat ajat ovat tulossa, sanotaan Anna-Mari Westin kesä-aiheisessa kortissa. Uskon myös itse siihen, että paremmat ajat ovat tulossa meidänkin perheelle. Se tunne on vahva, enkä tiedä oikeastaan edes miksi. Ehkä se on sitä, että olen antanut aikaa itselleni käsitellä elämäni suuret kysymykset. Ehkä se on sitä, että asiat vaan hymyilevät. Tai ehkä jokin suurempi kutittelee mieleni sopukoita ja kuiskaa hiljaisella äänellä korvaani;  "Viltsu, kyllä asiat järjestyvät parhain päin". 



Muutosten aika on ihan ehdottomasti edessä. Suuria asioita tapahtumassa. Pelkään, enkä ihan vähääkään, mutta samalla odotan positiivisessa mielessä.
Muutosten aika toi myös kännykälleni uuden ulkoasun. Meillähän on Murusen kanssa samanlaiset kotelot kännyköissä, joten tuunaus erottaa toisistaan kaksi samanlaista puhelinta. Ei tarvitse aina kurkistella, kummanko appsit tulevat ekana esille. Sen kun ottaa puhelimensa pöydältä ja oma on. 
Aikaisemmin minulla oli liloja muovisia timantteja rivissä, mutta ne alkoivat varista irti käytössä. rapistui, kuten minäkin. Ja koska minua aletaan fiksaamaan pian, fiksataan kotelokin samalla. siispä puuvillapitsit esiin! 



Kotelossa on ihan pelkkä leveä kaksipuoleinen teippi parista kohtaa ympäri koteloa ja siihen päälle tuo puuvillapitsi. ajan kanssa näkee, toimiiko vai ei. Sama se on minunkin leikkauksen kanssa. Ei mitään takeita ole voitu antaa, että leikkaus olisi minua auttava, mutta pakko yrittää, sillä etenemisprosessi on aivan liian nopea! On yritettävä edes pysäyttää se, kokeilla, josko auttaisi, kun nyt tiedetään, mistä kaikki johtuu! 



Tuo pisti on aivan ihana! Se on niin saman sävyinen, kuin ompeleet kotelossa. Se on pehmeä ja silti karhea. Se ei luista kädessä. 



Kyllä, toimii myös avattaessa kokonaan! 



Minä tykkään! Se on tärkeintä. 


Kommentit

Voi vitsi siitä tuli kaunis ja tuo pitsi...huoh, niin nättiä <3
Kauniin tuunauksen olet tehnyt, minäkin tykkään :)
Upea, tykkään minäkin
Outi, isot kiitokset. Tykkään itsekin
tuta, kiitos. Helppo ja näppärä tuunaus