Kuinka siis saada kahta namua yhtä aikaa?

maitokahvi vs. musta turkkilainen kahvi

Cloetta! Ehdottomasti päivän sana on Cloetta
tällainen herkkusuu, mitä minäkin olen, puhumattakaan Murusesta, ei voi kuin haukkoa henkeään, ottaa astmapiippua ja yrittää tasata pulssia katsellessaan tämän päivän postin tuomisia! 

Cloettalla on yksi tuote lempparini ylitse muiden. Mikään ei ole voittanut Cloettan aivan järisyttävän ihanaa Sprinkle salted icecream-suklaalevyä! Jos voisin, söisin levyn iloon, suruun, onneen, murheeseen, stressiin, kipuun, hyvään oloon, lepoon... Ihan kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Nam nam nam. Mutta mitä tekee Cloetta?! 
Menee sitten tekemään uutuus-suklaalevyn, joka estäisi minua nauttimasta tätä "jätskiherkkua". Nimittäin Sprinkle Black Raspberry-suklaalevy vie myös kielen mennessään marjaisuudellaan! Enhän minä molempia jaksaisi syödä yhtä aikaa! 

Kuinka siis saada kahta namua yhtä aikaa tulematta silti ylen ähkyyn?! No, ratkaisuhan löytyy yhä Cloettalta! 

yllätyslahja


Tämä postaus EI ole blogiyhteistyö-postaus, vaan ihan silkkaa herkkupebauttani tätä kirjoitan. 
Kun en saa näppejäni irti pidettyä, jos kerta on, mistä puristaa! Ja nyt tämä tyttö ON patukan tarpeessa! 


suklaa

Katsoin taivaalle ja näin suuren kuumailmapallon lentävän. Merikotkako siellä oli kyydissä? Ei se voinut olla todellista. Siinä hämmentyneenä katse taivaalle suunnaten ja suu auki ihmetellen, tipahti syliini laatikollinen Cloettan crispy Bite-suklaapatukoita! Oliko tässä rukoukseeni vastaus!? voin nauttia kahta eri makua yhdellä kertaa ja niin monta, kuin jaksan!? 

Todellakin, ei se ollut unta! Sylissäni oli ja on se tuossa lähellä edelleen, laatikollinen herkullisia raikkaita patukoita, joissa on laadukasta ihanaa suklaata, oikeita raikkaita mustikoita tai karpaloita, jogurtin keveyttä ja täysjyvävohvelia! Mä EN kestä!!! 



Aineosaluettelo:
sokeria, kasvirasvoja / kasviöljyjä (palmu*, shea, kookos),jogurttijauhetta (maidosta), täysjyvävehnäjauho**(8%),vehnäjauhoa, kaakaovoita, täysmaitojauhetta,herajauhetta (maidosta), rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, vehnänalkiota, emulgointiaineita (auringonkukkalesitiiniä, soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia), karpaloa (0,8%), hedelmämehua (karpaloa 0,4%), fruktoosia, suolaa, nostatusainetta (E500).Maitosuklaa sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja ja kaakaota vähintään 25%. **Vohveli sisältää 50% täysjyvävehnäjauhoa.

Crisby bite Blueberry: 

Aineosaluettelo:

sokeria, kasvirasvoja / kasviöljyjä (palmu*, shea, kookos),jogurttijauhetta (maidosta), täysjyvävehnäjauho** (8%), vehnäjauhoa, kaakaovoita, täysmaitojauhetta,herajauhetta (maidosta), rasvatonta maitojauhetta, kaakaomassaa, mustikkaa (2%), vehnänalkiota, emulgointiaineita (auringonkukkalesitiiniä, soijalesitiiniä), aromeja (mm. vanilliinia), happamuudensäätöainetta (E330), suolaa, nostatusainetta (E500). Maitosuklaa sisältää kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja ja kaakaota vähintään 25%. **Vohveli sisältää 50% täysjyvävehnäjauhoa.


uutuus suklaapatukat

Olenko kertonut, kuinka unelmoin Korkeasaaresta ja harmittelin, kun en sinne vaan koskaan päässyt? Sitten tutustuin Muruseen ja hän toteutti melkein heti unelmani. Kaikki ne tikrut, kamelit, lumileopardit, leijonat, apinat... Uh. NIIIN UNELMAA!

Nyt liikkumiseni on haastavaa ja mietin kovasti, jos Korkeasaareen joskus vielä pääsisin, tarvitsemme siihen sitten aikaa. Eväitä ja aikaa. Vesipullot ja aikaa. cloettan Crisby bitesejä ja aikaa... Mutta se olisi ihanaa! Lisäksi ostin retkeltämme Kultatamariini-pehmon, jota pentuleijonamme rakastaa höykyyttää. Olisihan se kiva ostaa toinenkinpehmokaveri leijonallemme.(lue kissanpentu, joka näyttää leijonalta meidän mielestä).

gingercat

Sen lisäksi, että meillä on kasapäin ihania, raikkaita ja suklaisia suklaapatukoita, on meillä myös kahdelle liput Korkeasaareen ja nämäkin tarjosi merikotk... hmm.. Cloetta!

tämäkin tarina on uskomaton, mutta todellinen!
kiitos elämämme piristäjä ja ilon tuoja! Cloetta!

Liput

ps. tykkää Inspirationista myös Facebookissa! Tulossa mm. private-arvonta.

Kommentit

Ihanaa kun unelmista tulee totta ♡
Niin on, Outi. Hyvää päivän jatkoa!