Omakasvattamaa luomumustaherukkaa.



Puotimaalla on Kymenlaaksossa Korialla toimiva luomu- ja lahjatavarapuoti. Puotimaalla myy tuotteita myös verkossa, josta minäkin sen löysin.
Myynnissä Puotimaalla-puodissa on mm. oman tilan (Mäkelä) luomujauhoja sekä luomumarjamehuja, luomukosmetiikkaa Suomesta ja ulkomailta, Magnetix-magneettikoruja sekä muuta pientä kivaa.

Kivijalkamyymälä on avoinna hyvin joustavasti, joten ohikulkiessasi rimpauta ja kysy, josko ovet olisivat auki sinullekin vielä.

Sain yhteistyön kautta testiin Mustaherukka-kasvovoiteen näytteen. Oikea tuotehan on 50 ml. Voide sisältää mustaherkukan lisäksi aloe veraa. C-vitamiini edesauttaa ihon kollageenisynteesiä. Se vahvistaa ihoa ja hiussuonten seinämiä.
Voide ei sisällä hajusteita ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Voiteen koostumus on tanakkaa ja jättää kevyen voidemaisen pinnan kasvoille. Tuoksu on miellyttävän hento, luonnollinen. En saanut voiteesta mitään ihoärsytyksiä. Erityisestihän tuote soveltuisi couperousaiholle! Voide rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. 

Voiteen raaka-aineena on Puotimaalla-perheen omakasvattamaa luomumustaherukkaa. Voiteet valmistetaan Suomessa ja ovat täysin kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettu.
Ei siis mitään petrokemian tuotteita, ei hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.
Valmistuksen laatukriteerit täyttävät kaikki kansainväliset luomusertifikaatit, mutta koska kallista sertifikaattia ei ole hankittu, on tuotteita mahdollista myydä edullisesti.


Kommentit

Tuoksukin on varmasti ihana tuossa voiteessa.
Voi kuule! Jo tuoksun perusteella sivelisin tätä kasvoilleni. Hempeä ja huumaava
Tiia Koivusalo sanoi…
Tuote on varmasti aivan ihana ja mustaherukkahan on ihanaa. Mutta olisivat nyt sinulle ihanalle lähettäneet koko pullon, kun näin hienon postauksen teit ja edullinen tuotekin <3

Ihanaa iltaa Viltsu <3