Huhtikuun namunen arvottu





Pesupähkinät ovat sapindus-sukuun kuuluvan puun hedelmiä, jotka kasvavat villeinä Himalaijan seudulla, esim Nepalissa. Nimestään huolimatta ne eivät ole pähkinöitä vaan luumarjoja, kuten kirsikka.Yksi onnekas pääsee kokeilemaan pesupähkinöiden tehoa. Arvonta on päättynyt ja voittaja tiedossa.


Olen itse pessyt nyt muutaman koneellisen jo pyykkiä pesupähkinöillä ja kumonnut samalla kaikki pelkoni ja epäluuloni siitä, etteikö ilman kemiallisia aineita tulisi puhdasta ja ilman huuhteluainetta raikkaita ja pehmeitä vaatteita. Olen tosiaankin yksi heistä, jotka eivät vaan voineet uskoa, että näistä olisi oikeasti mihinkään. Olen niin vannoutunut pyykkiaineen käyttäjä ja huuhteluainettahan ON oltava. Hih hih. Kyllä taas saan sanoa, että Viltsu on niiin väärässä ollut, kuin olla ja saattaa!

Tässä on arvonnan voittajalle pikaohjeistus: 
-Laita pesupähkinöitä 5-7 kpl kangaspussiin, jonka saat minulta.
-Älä käytä huuhteluainetta! 
-Voit tarvittaessa käyttää valkaisuainetta pesupähkinöiden kanssa
-Pussi pähkinöineen laitetaan pesukoneeseen pyykin sekaan ja valitaan juuri se pesuohjelma, jota muutoinkin käytettäisiin.
-Pesupähkinät pesevät  2 koneellista 30-40 asteessa ja 80-95 asteessa 3 koneellista. 
-Voit hävittää pesupähkinät biojätteen mukana
-Muista tilata jatkossa lisää ekologisia pesupähkinöitä Infinitasta, niin säästät luontoa ja olet osana hyvinvoivaa maailmaa.

Ja onnetar suosi tällä kertaa: SATUKOO: ta. Onnea! Nakkaa mua osoitteella! Toimitan palkinnon toukokuun aikana.

Ja jos et nyt ollut onnekas voittaja ja kiinnostuit ekologisesta luontoa säästävästä pesutavasta, voit tilata kätevästi oman pakkauksesi Infinitan verkkokaupasta!


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Onnea voittajalle ja hauskaa vappupäivää ihanainen! <3