Siirry pääsisältöön

Vartalolla onkin namit tuoksut


Postipoika kantoi pakettikortin meille nimelläni ja arvelin sen olevan erään yhteistyökumppanin. Kun sitten en heti päässytkään sitä pakettia hakemaan, olin uhmeissäni, kun odottamastani paketista tuli pakettikortti. Mitäs se toinen sitten ON?!

Paketit noudettiin postista ja hämmennys oli entistä suurempi, kun kuoripaperin sisältä löytyi LAHJAPAKETTI!Avattuani paketin, sisältä löytyi hurjan kauniit silkkipaperit kukkasin!Ja paketista pilkotti jotain..

Tätä piti jo uteliaana tulla katsomaan leijonammekin.


 Itse jäin vielä ihastelemaan noita kukkia!


Laatikollinen Hawaiian Tropicia! MITÄ IHMETTÄ?!
Onnksi oli kirje mukana! 

Hawaiian Tropic esittelee kevään säteilevimmät aurinkouutuudet Reddvillen kanssa ja minä saan olla osana tätä uskomattoman ihanaa yllätystä! 

R.E.D.D. Free on maailman ensimmäinen mainosrahoitettu tamponipalvelu. Tähän mennessä se on lahjoittanut lähes 3 miljoonaa tamponia Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa R.E.D.D. Free aloitti toimintansa vuonna 2013. Nyt Reddville ja Hawaiian Tropic siis toivat meidän perheeseen kesän ja aivan mitään ennaltailmoittamatta! Paketti sisälsi kätevän juomapullon, joka ei vie tilaa!
Pullo on kätevä rannalla, veneessä, retkellä...
Missä tahansa. Kesällä juomisen tarve lisääntyy!

Ennen kuin kesä alkaa porottaa täydeltä teholta, on järkevää suojata itsensä kesän ensisäteiltä. Olethan kuullut UV-säteilyn vaaroista ja ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta!?


Kevään huipputuote on Golden Tint Protective Lotion, jossa suojakerroin on 10 tai 15. Lotion antaa kauniin ruskettuneen ihonsävyn heti ensimmäisenä auringonottopäivänä!
Pullo on suihkepullo. Kaikki Hawaiian Tropicin lahjatuotteet tuoksuvat Trooppisen ihanalta.

Ensimmäisen rantapäivän tuskaa. Iho talven jäljiltä valkoinen ja olisi pitänyt ottaa se suihkurusketus ekana, mutta... Onko tuttu tunne?!

Golden tint protective sun spray lotion-voide antaa ihollesi kauniin luonnollisen hohteen sekä luonnollisen värin, joten voit huoleta makoilla rannalla ja nauttia auringon säteiden ihanasta lämmöstä. Kukaan ei kiinnitä huomiota tai ajattele, ettet olisi vielä auringossa ollutkaan. Sävy on mieto, joten se ei herätä myöskään kummastusta tai näytä luonnottomalta. Se on juuri niin sopiva, kuin tarvitaan luomaan itseluottamusta.


Toinen kevään ihanuus on Shimmer Effect Protective Lotion, jossa suojakertoimia löytyy 8 tai 25. Tuote antaa iholle ihanan hohteen! Rakastan tuoksua, joka näissä kaikissa on. Ensinnäkin se, että tuoksu on yhteinen, eli ei tule mitään sekamelskaa eri tuoksuista. Mielikuvani on makea karamelli, kookos.
Kesä on puhjennut kukkaan ja ensisäteet kerätty talteen ihollesi. On aika ottaa kunnon aurinkokylpyjä ja saada rusketusraidat pintaan. Ota käyttöön Shimmer effect protective sun lotion. Sen mikroskooppisen pienet mineraalipartikkelit suojaavat auringolta ja pitävät ihosi kauniina. 


Ihaniin karamellisiin Hawaiian Tropicin uutuuksiin kuuluu myös Silk hydration face lotion. Suojakerroin on 30.
Kasvon iho on muuta ihoa ohuempi, joten suojaus on paras tehdä kasvoille tarkoitetulla voiteella. Missään nimessä älä käytä meikkivoiteita auringossa! Ne kiehuvat ja polttavat ihosi! Hawaiian Tropicin hydration face lotion sopii kasvomeikin alle ja suojaa kasvosi! Voit siis hyvinkin meikata, kunhan voiteiden sijaan käytät tätä tuotetta! Ja ah, päivä biitsillä tai picnicillä onnistuu palamatta! Kaiken lisäksi saat kauniin rusketuksen kasvoillesi. :)

Älä pelkää, ei tuoksu voimakkaasti. Se, että vartalolla onkin namit tuoksut, on vain hyvä. Kasvot kuitenkin pitemmän päälle saisivat tuoksuista yliannostuksen, joten annetaan tuoksujen olla vartalolla ja kasvoille tällainen kevyempi voide. JES!


Aivan huikea tuoteuutuus on myös Protective Dry spray oil, jossa sk on 10. Kyseessä on kuivaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tehden sen pehmeäksi jättämättä öljyistä pintaa! HUIPPUA! Ei enää kiiltävää öljynaamaa! WAUDE! Tämäkin tuote tuote tuoksuu paaaljon miedommin, kuin muut, joten sopii myös kasvoille!

Olen niin tyytyväinen kokonaisuuteen ja odotan innolla unelmieni kesää, veneilykautta ja biitsiä! Kaikki Hawaiian tropicin aurinkotuotteet sisältävät UV-suojan ja UVB-suojan! Ovat myös hypoallergisia. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja vedenkestäviä (jopa 80min) uimarantojen ykköshittejä!

Kaikki aurinko-sk15 tai korkeammat tuotteet ovat Skin Cancer foundationin suosittelemia!Kommentit

Nämä tuoksuu ihan taivaallisen hyviltä <3
Tuula sanoi…
Toivottavasti noille tulee kesällä käyttöä :) - Kiitos kiitos kiitos! ;) käyttöön tulevat - ja juuri siihen suunniteltuun. Tänään oli juuri kaulakorukin ekaa kertaa kaulassa töissä.
Tiia K sanoi…
Ihanaa että sait noita, aivan ihana paketti. Mulle tuli vaan ne tamponit,,, juu....
Viltsu sanoi…
Tuula, jes. Arvelinkin olevan oikeaa kokoa siihen. Hih. Kiva kun yleensäkin löytyi ja viel parilliset. Hieman piti päätä vaivata että muistin omanikin katsoa. Hih
Viltsu sanoi…
Voi harmi, ettet päässyt saamaan lysti mukaan, Tiia. Onneksi kuitenkin kaikkea muuta kivaa sinullakin ollut tässä lähiaikoina. Eiks vaan.
Upean paketin olet saanut. Tuo juomapullo on superhyperihana ja oi noita upeita tuotteita.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…