Siirry pääsisältöön

Vartalolla onkin namit tuoksut


Postipoika kantoi pakettikortin meille nimelläni ja arvelin sen olevan erään yhteistyökumppanin. Kun sitten en heti päässytkään sitä pakettia hakemaan, olin uhmeissäni, kun odottamastani paketista tuli pakettikortti. Mitäs se toinen sitten ON?!

Paketit noudettiin postista ja hämmennys oli entistä suurempi, kun kuoripaperin sisältä löytyi LAHJAPAKETTI!Avattuani paketin, sisältä löytyi hurjan kauniit silkkipaperit kukkasin!Ja paketista pilkotti jotain..

Tätä piti jo uteliaana tulla katsomaan leijonammekin.


 Itse jäin vielä ihastelemaan noita kukkia!


Laatikollinen Hawaiian Tropicia! MITÄ IHMETTÄ?!
Onnksi oli kirje mukana! 

Hawaiian Tropic esittelee kevään säteilevimmät aurinkouutuudet Reddvillen kanssa ja minä saan olla osana tätä uskomattoman ihanaa yllätystä! 

R.E.D.D. Free on maailman ensimmäinen mainosrahoitettu tamponipalvelu. Tähän mennessä se on lahjoittanut lähes 3 miljoonaa tamponia Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa R.E.D.D. Free aloitti toimintansa vuonna 2013. Nyt Reddville ja Hawaiian Tropic siis toivat meidän perheeseen kesän ja aivan mitään ennaltailmoittamatta! Paketti sisälsi kätevän juomapullon, joka ei vie tilaa!
Pullo on kätevä rannalla, veneessä, retkellä...
Missä tahansa. Kesällä juomisen tarve lisääntyy!

Ennen kuin kesä alkaa porottaa täydeltä teholta, on järkevää suojata itsensä kesän ensisäteiltä. Olethan kuullut UV-säteilyn vaaroista ja ihon ennenaikaisesta vanhenemisesta!?


Kevään huipputuote on Golden Tint Protective Lotion, jossa suojakerroin on 10 tai 15. Lotion antaa kauniin ruskettuneen ihonsävyn heti ensimmäisenä auringonottopäivänä!
Pullo on suihkepullo. Kaikki Hawaiian Tropicin lahjatuotteet tuoksuvat Trooppisen ihanalta.

Ensimmäisen rantapäivän tuskaa. Iho talven jäljiltä valkoinen ja olisi pitänyt ottaa se suihkurusketus ekana, mutta... Onko tuttu tunne?!

Golden tint protective sun spray lotion-voide antaa ihollesi kauniin luonnollisen hohteen sekä luonnollisen värin, joten voit huoleta makoilla rannalla ja nauttia auringon säteiden ihanasta lämmöstä. Kukaan ei kiinnitä huomiota tai ajattele, ettet olisi vielä auringossa ollutkaan. Sävy on mieto, joten se ei herätä myöskään kummastusta tai näytä luonnottomalta. Se on juuri niin sopiva, kuin tarvitaan luomaan itseluottamusta.


Toinen kevään ihanuus on Shimmer Effect Protective Lotion, jossa suojakertoimia löytyy 8 tai 25. Tuote antaa iholle ihanan hohteen! Rakastan tuoksua, joka näissä kaikissa on. Ensinnäkin se, että tuoksu on yhteinen, eli ei tule mitään sekamelskaa eri tuoksuista. Mielikuvani on makea karamelli, kookos.
Kesä on puhjennut kukkaan ja ensisäteet kerätty talteen ihollesi. On aika ottaa kunnon aurinkokylpyjä ja saada rusketusraidat pintaan. Ota käyttöön Shimmer effect protective sun lotion. Sen mikroskooppisen pienet mineraalipartikkelit suojaavat auringolta ja pitävät ihosi kauniina. 


Ihaniin karamellisiin Hawaiian Tropicin uutuuksiin kuuluu myös Silk hydration face lotion. Suojakerroin on 30.
Kasvon iho on muuta ihoa ohuempi, joten suojaus on paras tehdä kasvoille tarkoitetulla voiteella. Missään nimessä älä käytä meikkivoiteita auringossa! Ne kiehuvat ja polttavat ihosi! Hawaiian Tropicin hydration face lotion sopii kasvomeikin alle ja suojaa kasvosi! Voit siis hyvinkin meikata, kunhan voiteiden sijaan käytät tätä tuotetta! Ja ah, päivä biitsillä tai picnicillä onnistuu palamatta! Kaiken lisäksi saat kauniin rusketuksen kasvoillesi. :)

Älä pelkää, ei tuoksu voimakkaasti. Se, että vartalolla onkin namit tuoksut, on vain hyvä. Kasvot kuitenkin pitemmän päälle saisivat tuoksuista yliannostuksen, joten annetaan tuoksujen olla vartalolla ja kasvoille tällainen kevyempi voide. JES!


Aivan huikea tuoteuutuus on myös Protective Dry spray oil, jossa sk on 10. Kyseessä on kuivaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tehden sen pehmeäksi jättämättä öljyistä pintaa! HUIPPUA! Ei enää kiiltävää öljynaamaa! WAUDE! Tämäkin tuote tuote tuoksuu paaaljon miedommin, kuin muut, joten sopii myös kasvoille!

Olen niin tyytyväinen kokonaisuuteen ja odotan innolla unelmieni kesää, veneilykautta ja biitsiä! Kaikki Hawaiian tropicin aurinkotuotteet sisältävät UV-suojan ja UVB-suojan! Ovat myös hypoallergisia. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja vedenkestäviä (jopa 80min) uimarantojen ykköshittejä!

Kaikki aurinko-sk15 tai korkeammat tuotteet ovat Skin Cancer foundationin suosittelemia!Kommentit

Nämä tuoksuu ihan taivaallisen hyviltä <3
Tuula sanoi…
Toivottavasti noille tulee kesällä käyttöä :) - Kiitos kiitos kiitos! ;) käyttöön tulevat - ja juuri siihen suunniteltuun. Tänään oli juuri kaulakorukin ekaa kertaa kaulassa töissä.
Tiia K sanoi…
Ihanaa että sait noita, aivan ihana paketti. Mulle tuli vaan ne tamponit,,, juu....
Viltsu sanoi…
Tuula, jes. Arvelinkin olevan oikeaa kokoa siihen. Hih. Kiva kun yleensäkin löytyi ja viel parilliset. Hieman piti päätä vaivata että muistin omanikin katsoa. Hih
Viltsu sanoi…
Voi harmi, ettet päässyt saamaan lysti mukaan, Tiia. Onneksi kuitenkin kaikkea muuta kivaa sinullakin ollut tässä lähiaikoina. Eiks vaan.
Upean paketin olet saanut. Tuo juomapullo on superhyperihana ja oi noita upeita tuotteita.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.