hulluna glitterilakkoihin


Kynsikauppa.com 
Monipuolisten kynsitarvikkeiden erikoiskauppa verkossa. Kynsikaupasta löytyvät niin hoitotuotteet, ammattimaiset geelilakat ja laitteet kuin kynsilakat glittereineen ja ilman. Monipuolinen valikoima EDULLISIA erilaisia kynsilakkoja ja oheistuotteita saa väkisinkin klikkaamaan ostoskoriin kaikenlaista mukavaa. Eikä ihme. Meilläpäin ainakin kaupoissa halvimmatkin peruslakat maksavat 2€. Kynsikaupassa on jopa euron pulloja.

Kynsitarvikkeet

Las Vegas - Mirage, 10ml 
Rakastan kimaltelevia kynsilakkoja ja sen kyllä huomaa! Las Vegas miragle antaa upeaa hohtoa kynsille. Nämä glitterilakat ovat ihanteellisia, kun niitä voi käyttää minkä tahansa värin päälle! Saan siis hetkessä säihkyvän siniset kynnet, sähäkät punaiset kynnet tai vaikka kimmeltävät ruskeat... Ja ihan niillä lakoilla, joita on jo olemassa kotona + tämä glitterilakka. 

glitter kynsilakka
sand effect sekä glitterlakka

Lakkasin ensin upealla Coral prosilk HOLLYWOOD sand effect-lakalla, joka saa kynnet näyttämään hiekkaiselta. Ihanan erilaiset. Siihen pinnalle Las vegas Miraglea.

pikkurillissä pelkkä Sand effect ja koristesirppi. Vasemmalla Sand effectin päällä Miragle. 

Eron huomaa selvästi, missä on glitterilakkaa ja missä ei.



Suosittelen myös hurjan laadukkaita, kestäviä ja ihania Nfu Oh-kynsilakkoja, joiden pullokin on taideteos! Tässä linkki Nfu Oh-lakkoihin. KLIK
glitterilakka ja sand effect-lakka sekä kynsikoriste




Kommentit

Koskaan ei voi olla liikaa glitteriä kynsissä.
Mukavaa viikonloppua Viltsu <3
Unknown sanoi…
Outi on oikeassa. Koskaan en voi olla liikaa glitteriä MISSÄÄN. Miten sä saat muuten glitterlakan pois? Mä käytän niitä tölkkejä, mihin työnnetään sormi, eikä ne poista. Tarpeeksi nopeasti siis.
Taru , laitan kynsilakanpoistoainetta kuppiin (lue=kuntoutuksessa ollessani sain ottaa pillerinjako mittakupit/yskänkääkemitat kotiin) ja tunne sormenpään siihen aineeseen likoamaan. hankaan, hankaan ja hankaan.