korujahan aina tarvitaan.

Puotimaalla on Korialla toimiva luomu- ja lahjatavarapuoti, sekä verkkopuoti. Löydät sen myös Facebookista. Tilan päätuotantosuunta on luomu viljanviljely. Puodin hoitaa pääasiassa emäntä, mutta myös isäntä on mukana myyntitapahtumissa.

Tilalla viljellään myös luomumustaherukkaa, josta mm. voiteitakin tehdään. Sato myydään ennakkovarauksien perusteella sadonkorjuupäivänä suoraan kuluttajille.

Tilan historia ulottuu 1700-luvulle, ja luonnonmukaisesti peltoja viljellään jo toisessa sukupolvessa. Tila on siirtynyt luomuviljelyyn 1995.


Puotimaalla on myös magnetix Wellness-magneettikorujen jälleenmyyjä.
Sain yhteistyössä Magnetix wellness-magneettisen rannekorun, koska Puotimaalla-emännän kokemukset ovat positiivisia näiden suhteen kivun lievityksessäkin. Kaikki kivun lievitys olisikin tervetullutta minulle. Siispä koru ranteeseen ja kokeilemaan, tepsiikö.


Moni kuulemani mukaan saa apua näistä koruista erinäisiin vaivoihin, Sydämentahdistin on kuitenkin este korujen käytölle, koska magneetti voi tyhjentää paristot.
Rannekoru ja kaikki muutkin magneettikorut tulee ottaa ennen saunaa pois, ettei magneetti vaurioidu.


Kauniita koruja ja jos kaunis koru voi auttaa esim. kuukautiskipuihin, migreeniin tai hiirikäteen, niin eihän nämä voi olla huono idea alkuunkaan. Omat kiputilani ovat sen verran kovia, etten ole korusta siihen apua saanut, mutta niin paljon näistä puhutaan, että kyllähän toisilla auttaakin. Toisaalta en voi itsekään tietää, ovatko esimerkiksi kuukautiskipuni poissa korun vai lääkityksen takia. En aio kuitenkaan kokeilla, mitä tapahtuu ilman korua! Haluan pitää kipuni niin minimissä, kuin mahdollista.

Suosittelen kokeilemaan, sillä jos tämä auttaa juuri sinulla, on apu paljon miellyttävämpi ja parempi, kuin purkista napsittuna. Ja jollei auttaisikaan, korujahan aina tarvitaan. ;)
Kysy omaasi Puotimaalla! 


Kommentit

Näitä voisin koittaa käden kolotukseen. Ammatin varjopuolia ovat käsi- ja lapavaivat.
Minna Enqvist sanoi…
Empäs ole tälläisiin törmännytkään, kuulostaa mielenkiintoiselta!
Riitta Sinikka sanoi…
♥kaunis koru! Magneetti auttaa kipuihin, kokemusta on.