pesuainekapselit

helmet lasi
Aivan ensialkuun toivotan tervetulleeksi sinut, uusi blogini lukija! Toivottavasti viihdyt Inspiksessä ja löydät täältä paikan, jossa olla ja rentoutua. Saa nauraa, saa kysyä ja saa  kommentoida! Mutta haukkumaan ei saa käydä. ;) 
Olen todella, todella kiitollinen, että olet täällä! KIITOS! 

Heti perään kyselisin, onko sinulla tällaista kuvan isoa mustaa lasihelmeä jouten? 
Reunoilta on läpinäkyvä, keskellä mustaa lastua/kuviointia. Reikä nimenomaan pituussuunnassa. 
Olen valmis ostamaan sinulta yhden, tai kaksikin tällaista mustaa helmeä. 
Helmi tulee ystävälleni, jonka kuvakin tässä on. hän etsii kyseistä helmeä rikkoutuneen tilalle ja lupasin auttaa etsinnässä. Maksan itse helmen hänelle lahjaksi, jos sen löydän. 




Sitten päivän aiheeseen, eli ekologiseen puhdistusainekapseliin!
Luit ihan oikein!

Minusta siivouskomeron yksi haasteista on saada kaikki purkit ja välineet mahtumaan sinne. Vieläpä niin, että ne löytyvät, kun tarvitsen. ainahan se tarpeellinen on sitten siellä perimmäisimpänä ja pura siinä sitten koko kaappi. ei sen tarvitse olla niin!

Infinita oy on tuonut markkinoille pesuainekapselit, jotka vievät tilaa saman verran, kuin ne kätköön piilotetut suklaalevyt. ;) Tai oikeastaan vähemmän, sillä ohut pakkaushan tämä on.
Sain kokeiltavaksi 2 kpl Eco essence supertiivistettyä ampullia yleispuhdistusainetta. Mitään muuta en lisäksi tarvinnut, kuin "ruippipullon" ja vettä! 


En todellakaan tiedä kenenkään muun myyvän tällaisia minikokoisia, mutta supertehokkaita pesuaineampulleja. Siksi tässä hehkutankin Infinitan puolesta. Löytyy myös FACEBOOKISTA!
Lisäpointtina ekologisuus, eli luonnon kuormittaminen on minimoitu. Ympäristöystävällinen tiivistepesuaine sopii kaikille pinnoille ja on todella helppo käyttää! Enää en tarvitse ostaa aina uutta muovipulloa ja vanhaa heittää roskiin, sillä nyt on se yksi sumutinpullo, jonka ostin ja siihen teen liuoksen uudestaan ja uudestaan! En myöskään maksa turhasta, vaan ainoastaan pesuaineesta. Huomioi siis, että ampulleja todellakin pakkauksessa on KAKSI! Eli kaksi pullollista! 


Supertiivistepesuaine poistaa likaa ja rasvaa yhtä tehokkaasti, kuin suuret pesuainepakkauksien aineetkin, tai oikeastaan paremminkin verrattuna niihin, joissa aine on liiaksi asti lantrattua. Mitään huuhteluaineita ei tarvita.

Tämä ekologinen pesuaine valmistetaan laittamalla ampulli sumutinpulloon kuivin käsin. Pullo täytetään lämpimällä vedellä. Odotetaan muutama minuutti, jotta ampulli liukenee kokonaan veteen. Ravaistetaan pulloa ja pesuaine on valmis käytettäväksi. Pakkaus sisältää myös etiketin, jonka saa liimattua pullon kylkeen. Näinollen tiedät myöhemminkin, mitä ainetta pullo sisältää. Siinäkään siis ampulli ei jää valmispulloja huonommaksi.

Tuote ei sisällä SLES, EDTA, fosfaatteja, optisia kirkasteita, parabeenejä. fosforia eikä väriaineita. 

Bio Ermin Eco Essence-pesuainevalikoimasta löytyvät tuotteet jokaiseen kodin tarpeeseen. ampulleina myös lattianpesuaine. tällä hetkellä eco-pesuainetuotteita alennettuun hintaan, joten nyt kannattaa olla nopea! "TÄSTÄ EKO PESUAINEVALIKOIMAAN"

Tutustu samalla myös Cellfood- ja Magnesiumtuotesarjoihin. 

Kommentit

Ekologisuus on lähellä sydäntämme <3 ;)
Kuulostaa kätevältä kapselilta.
Mukavaa sunnuntai-iltaa.