Korut

Korut ovat yksi tärkeimmistä asusteistani. Teen niitä itsekin. Mietin aikaisemmin, että onhan noita koruja jo joka lähtöön, mutta niin vaan viime yönä heräsin kesken kaiken aatoksiini, että hei, hetkinen! Minulta uupuu vielä muutama oleellinen koru, joista tykkäisin. Lähinnä siksi, että haluaisin ensinnäkin kokonaisuudet. Olisi setti samaa sarjaa tai samaa tyyliä. 

Murusen tekemälle rannekorulle kaipaisin kaulakorua ja/tai korvakoruja. Lisäksi rakastan Kalevala koruja ja niiden tyylisiä näyttäviä pronssikoruja. Olen ihastellut talon sydän-sarjaa ja muitakin sydän-kaulakoruja ja korvakoruja. Mitäpä Kalevala korua en haluaisi?! Hih

Ja kaiken huippu, ettei minulla ole juurikaan lyhyitä kaulaketjuja ja kaulakoruja! Kaikki ovat pitkiä! Tai suurin osa. Itseasiassa jos lähtisin seikkailemaan korukauppohin, löytyisi aivan varmasti sellaisia koruja, mistä tykkäisin ja mitä haluaisin. 

Voiko koruja siis olla liikaa tai tulla ihan oikeasti sellainen tilanne, ettei niitä sittenkään tarvitse ja halua lisää? Ei...


Olen värikäs taiteilijapersoona, enkä välitä perinteisistä usko-toivo ja rakkaus-koruista, joissa on risti, sydän ja ankkuri. Minun vastaava koruni on omanlaisensa. 


Korut ovat taideteoksia!


Suuret korut, kulta ja pronssi, on eniten käytössäni olevia. Minulla on nikkeliallergia, joten rihkamakoruissa olen hyvin varautunut. Puu on ihana materiaali myöskin. 

Kommentit

Matkatar sanoi…
Kauniita kuvia koruistasi! Korut ovat ihania pikku aarteita :)
Anna Amnell sanoi…
Kauniita koruja. Ne kertovat tarinoita.