Pakettikin voi hämmentää, tähtipölyä

Maailmassa ei ole tarpeeksi pimeyttä poistaakseen edes yhden pienen kynttilän valoa. 


Tarpeeseen tehtyä, itselle. Osoitevihko aina hukassa! Tai niitä oli ihan hirmusen monta pientä vihkoa, paperinyttystä ja postin osoitteenmuutoskorttia. Laiskuus siis huipussaan siinä asiassa, että ei sen vertaa, että kirjoittaisin YHTEEN vihkoon kaikki osoitteet ja pois ne irtohärpäkkeet! 
Marmatus toisensa jälkeen itselleni, kun muuton jälkeenkään juuri kenenkään osoitteita en löytänyt. aina se väärä vihko löytyi, eikä uusin, jossa siis uudet osoitteet itse kullekin. Ihme, että sentään blogikavereiden osoitteita löytyi. Hmm.. Millon löytyi. ;)
Siispä potkin itseäni takalistoon ja nappasin niskaotteella kii ja istutin itseni verstaan pöydän eteen.
 Otin kierrekantisen paksun vihkon, minkä joku teistä on minulle lahjoittanut. Ihana tikru! Tuo kuvahan on sellainen eläväpintainen, 3D-kuva. Tosi kaunis luonnossa(kin).


Vanhasta osoitevihkosta leikkasin nuo sivun reunassa olevay kirjaimet. Ensin a-d ja liimasin sen tikru-vihkon reunaan. Leikkasin saksilla reunasta pois samanleveisen suikaleen alhaalta kirjaimiin saakka ja niin paksulta nipulta sivuja, kuin ajattelin tarvitsevani. Kylläpä tuossa vihkossa tilaa oli ottaa enemmänkin. Sama homma sitten e-g-suikaleelle, mutta siis liimasin sen lapun niin, että se jää a-d:n alle näkyviin. tätä jatkoin, kunnes lopputulos oli valmis osoitevihko.  Sitten vaan irtolärpykät ja vihkot kopsaamaan uuteen, yksien kansien sisälle. Päivä tuossa meni, mutta kannatti! Nyt on hyvä mieli ja saanut olo! Sain tehtyä yhden projektin pois.


Posti on ilahduttanut minua näin joulun alla monilla ihanilla paketeilla. Tämän päivän ilahduttamisista , osa ilahdutti oikeasti, osa lähinnä hämmästytti. Kuvassa oleva paketti ilahdutti ja kiitänkin lähettäjää! Laitan kuusen alle paketin. :) Kuusen? Juu, sellainen minikuusi varmaan meillekin tulee. ;)

Hämmennystä aiheutti se, että  sain matkahuollosta viestin, että voin noutaa paketin. Odotan pakettia ihan tiettävästikin, joten tokihan lähdin hakemaan sitä. Tiskillä virkailija kysyi, millä nimellä paketti on. Kerroin nimeni, mutta kuten yleensäkin, sen verran harvinainen sukunimi, että se lähestulkoon aina kuullaan väärin tai kirjoitetaan väärin. ei siis pakettia löytynyt nimellä. Yritettiin uudestaan puhelinnumerolla, johon viesti on lähetetty. Kerroin numeroni ja virkailija tuumaa, ettei se numero ole minun numeroni! tietenkin on! Kenenkäs muunkaan?! Kerroin uudestaan numeron ja sama tulos. Yritetään etsiä lähettäjän nimellä. Tiedän varmaksi yhden paketin tulosta, joten kokeillaan, olisiko se sitten matkahuoltoon tulossa?! Lähettäjän nimi.. Hmm.. mikähän se sukunimi olisikaan?! Jostakin muistini sopukoista kaivelin tiedot ja taas sama homma. Pakettia ei ole tulossa sillä nimellä matkahuoltoon. Näytin viestin, että kyllä tämä tässä minun puhelimessani on ja lähettäjänä matkahuolto! Juu, on, mutta... kokeillaan vielä! Taas sama juttu, että paketti on jo noudettu ja ihan toisella puolen Suomea! Ainoa järkevä selitys oli se, ettei minulle mitään pakettia ollutkaan tullut, vaan lähettäjä oli laittanut väärän puhelinnumeron siihen pakettiin ja osoite oli oikein. Sain siis tiedon väärästä paketista, väärään paikkaan. Ok, se siitä sitten. Olipa turha reissu, mutta minkäs teet. virkailija tuumasi,että jatkossa kannattaa soittaa ja varmistaa, onko paketti tosiaan minulle tulossa, vai väärä hälytys, niin ei tarvitse erikseen lähteä sitä kyselemään. Just joo! eipä ole tähän päivään mennessä aikaisemmin tarvinnut epäillä sitä, onko oikeasti pakettikortti minulle tarkoitettu vai ei tai saapumisilmoitus kännykässä oikea vai ei! sitäpaitsi minä yhä edelleen odotan pakettia, joten miten olisin voinut epäillä virheeksi?! En minä tässä koe väärin tehneeni! Virkailija hihkaisi perääni vielä, että voithan ostaa näitä meillä myynnissä olevia karkkeja....! Joo, kiitos ei! 


Voitin arvonnassa BeconfiDentin hampaiden valkaisun. Tätä täytyykin sitten kokeilla joku päivä!


Pakkaus sisältää värikartan, ohjeet sekä aineen, jolla saadaan aikaiseksi optinen valkaisu. Kerron lisää, kunhan testaan tuotteen.


Arpaonnea oli myös EMM-arvonnassa, josta voitin tämän atc:n ja mukana tuli 3D-kuvakin. Oikein viehättävä Letty-täti. 


Olen tällaista kuusi-stanssia haaveillut jo jonkun aikaa, mutta ei vaan ole ollut varaa ostaa. Nyt sitten aloin miettimään, että voisinkohan minä sen hankkia joululahjaksi itselleni tai vaikka alkuvuodesta? Hieman pohdintaa mutta ei mitään sen tarkempia suunnitelmia kuitenkaan. Arvaa vaan, mikä hämmennys tuli, kun posti kantoi tämän stanssin minulle kotiin! siis enhän minä ole maksanut, en tilannut.. mitä mitä?! Hyvin nopeasti selvisi kuitenkin, että kyseessä oli tarkkakorvainen ystäväni ja hänen joululahjansa minulle! Kiitelty on! :)Tähtisateeltakaan en ole välttynyt, sillä tällainen lähetys tähtipölyä ja kultaharsopilveä saapui myös minulle. Tämä olikin ihana idea, sillä nuo tähdet on leikattu joulunauhasta irti! 
Kiitosta vaan! 

huh huh. Olipas paljon kaikkea! 

Veronpalautuksista hankittiin kummilapsille joululahjat. On se vaan vaikeaa! Etenkin isommille pojille. Olisi tosi kiva, kun jokaiselta saisi toivelistan, mistä voisi valita sitten lahjan, minkä hankin. Tai edes pari ideaa. Tosin emme me Murusen kanssakaan keksi itsellemme lahjaa, joten ei se sekään helppoa ole. Ei mitään krääsää tee mieli ostaa ja sitten kaikki sellainen oikeasti tarvittava ja kiva, ne maksavat liikaa. Ei, emme halua osamaksulla ostaa tai velaksi muutenkaan. Tiedän niin monta osamaksullista ja kaiken maailman pikavippaajaa, joilla laskut ulosotossa. Mottomme on, että jollei ole varaa ostaa, sitten ei osteta! 

"Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma. Älä unelmoi elämääsi vaan elä unelmaasi!"

Niin... Kaikkea ei rahalla saa. Sitä tärkeintä! siispä suurin nautinto jouluna on se, että on ruokaa pöydässä ja perhe! rakkautta, rauhoittumista ja hyvää oloa!

Viltsu

Kommentit

Susanna sanoi…
Sinähän olet saanut kivoja jutskia! Aika jännä oli tuo sun matkahuolto-episodi ;P Tuo vihkon tuunaus osoitekirjaksi olikin hyvä idea. Riittää sivuja riittävästi osoitteille. Mukavaa iltaa sinne. Mää meen ny nukkuu...öitä!
Tuula sanoi…
Joo-o. Soitapa aina, kun tulee matkahuollon paketti-ilmoitus. Siinä siwan ämmät kiittelis, kun puhelin soi ja soi ja aina tarttis tarkistaa... Huono neuvo.
T:Siwan ämmä ;D
Oikea vieläkin Siwa... huokaus.