Siirry pääsisältöön

Shoppailuterapiaa

Shoppailuterapiasta kerrotaan, että se auttaa murheeseen kuin murheeseen. Muistankin nuoruudestani, että shoppailin usein. Vasta tänään heitin menemään yhden paidan, jonka olin ostanut 18 vuotiaana! Totta se on! Olihan se kestävä ja laadukas paita, joten sinänsä ostos oli hyvä. Kesti yli 20 vuotta. :D 

Nyt vaan se jo oli sen verran menettänyt kuosiaan, että aikansa päähän oli tullut. Tokihan se shoppailuterapia silloin tuotti tänne asti iloa monissa muissakin asioissa, kuin vain tuossa yhdessä paidassa. Yhä on samoja tarvikkeita, cd:tä ja kirjoja. Enkä minä nyt enää voi ostaakaan oikein mitään, joten voisiko sanoa, että hyvä, että ostin silloin, kun oli rahaa?! 

No, spekuloinnit sikseen ja nyt tässä tämän päivän shoppailut:


Tuoksusetti sisältää tuoksupallot, tuikut ja tuoksuastian sekä 6 tuoksuöljyä. 


Todellakin namukkaat tuoksut ja riittää pitkäksi aikaa. Vastaavat setit eri merkkisinä maksaisivat toisaalla jopa 70-90€ enemmän, kuin mitä itse maksoimme nyt tästä! Toki jotkut myyvät halvemmallakin, mutta toisilla pelkkä yksi pullo maksaa 7,90€. Huoh. Tähän tarjoukseen oli tartuttava! Kuin myös tähän! Arvaa mikä kuvassa on!

Askarteluakin hieman... Tällä kertaa alkoi joulukorttitehtailu ihan omiin tarpeisiini.


Kakkupaperia, lahjanauhaa, paperista leikattu pukin kuva...


Minusta kierrätetty matsku vaan on niin paljon houkuttelevampaa. Ja kimalteleva lumihiutale. 

Mahtaako muuten jollakulla olla ylimääräistä kansiota? 
Tällaista Koristeelliset kakut-kansiota?
Tarvetta olisi toinenkin lisäkansio hankkia. Tokihan saa netin kautta tilattua, mutta jos sinulla on joutava, mielummin ostan sen pois, kuin tilaan uuden ko. paikasta.
Toivottavasti riittäisi nyt sitten tuo yksi uusi vielä.
Yhteydenotot sähköpostilla: somanyinspiration@gmail.comMukavaa viikonlopun jatkoa! Sauna kutsuu, joten heippa hei!Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Varmasti huumaavat tuoksut, jos niitä kestää. Mä en vaan kestäisi, mutta niinkun tiiät niin hajusteet tekee mut sairaaksi. Ikävä kyllä. Joskus tykkäsin itsekin esim. miedosti tuoksuvista tuoksukynttilöistä, tai ihanasta hajuvedestä. Nyt en kestä en sitten yhtään :(.
Vilimarika sanoi…
Tiedän, ja siksi ne eivät ole käytössä sinun meillä ollessa käymässä. Itse tykkään tuoksuista ja voin niitä käyttää. Minulta taas poissa on vaikkapa työ, pyöräily, kaupungilla hummailu jne mihin sinä pystyt. jokaisella taakkansa, jokaisella ilonsa. :)
SatuMaria sanoi…
Ihanat tuoksut saavat hyvälle mielelle ja samalla ne rentouttavat :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…