Siirry pääsisältöön

Shoppailuterapiaa

Shoppailuterapiasta kerrotaan, että se auttaa murheeseen kuin murheeseen. Muistankin nuoruudestani, että shoppailin usein. Vasta tänään heitin menemään yhden paidan, jonka olin ostanut 18 vuotiaana! Totta se on! Olihan se kestävä ja laadukas paita, joten sinänsä ostos oli hyvä. Kesti yli 20 vuotta. :D 

Nyt vaan se jo oli sen verran menettänyt kuosiaan, että aikansa päähän oli tullut. Tokihan se shoppailuterapia silloin tuotti tänne asti iloa monissa muissakin asioissa, kuin vain tuossa yhdessä paidassa. Yhä on samoja tarvikkeita, cd:tä ja kirjoja. Enkä minä nyt enää voi ostaakaan oikein mitään, joten voisiko sanoa, että hyvä, että ostin silloin, kun oli rahaa?! 

No, spekuloinnit sikseen ja nyt tässä tämän päivän shoppailut:


Tuoksusetti sisältää tuoksupallot, tuikut ja tuoksuastian sekä 6 tuoksuöljyä. 


Todellakin namukkaat tuoksut ja riittää pitkäksi aikaa. Vastaavat setit eri merkkisinä maksaisivat toisaalla jopa 70-90€ enemmän, kuin mitä itse maksoimme nyt tästä! Toki jotkut myyvät halvemmallakin, mutta toisilla pelkkä yksi pullo maksaa 7,90€. Huoh. Tähän tarjoukseen oli tartuttava! Kuin myös tähän! Arvaa mikä kuvassa on!

Askarteluakin hieman... Tällä kertaa alkoi joulukorttitehtailu ihan omiin tarpeisiini.


Kakkupaperia, lahjanauhaa, paperista leikattu pukin kuva...


Minusta kierrätetty matsku vaan on niin paljon houkuttelevampaa. Ja kimalteleva lumihiutale. 

Mahtaako muuten jollakulla olla ylimääräistä kansiota? 
Tällaista Koristeelliset kakut-kansiota?
Tarvetta olisi toinenkin lisäkansio hankkia. Tokihan saa netin kautta tilattua, mutta jos sinulla on joutava, mielummin ostan sen pois, kuin tilaan uuden ko. paikasta.
Toivottavasti riittäisi nyt sitten tuo yksi uusi vielä.
Yhteydenotot sähköpostilla: somanyinspiration@gmail.comMukavaa viikonlopun jatkoa! Sauna kutsuu, joten heippa hei!Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Varmasti huumaavat tuoksut, jos niitä kestää. Mä en vaan kestäisi, mutta niinkun tiiät niin hajusteet tekee mut sairaaksi. Ikävä kyllä. Joskus tykkäsin itsekin esim. miedosti tuoksuvista tuoksukynttilöistä, tai ihanasta hajuvedestä. Nyt en kestä en sitten yhtään :(.
Vilimarika sanoi…
Tiedän, ja siksi ne eivät ole käytössä sinun meillä ollessa käymässä. Itse tykkään tuoksuista ja voin niitä käyttää. Minulta taas poissa on vaikkapa työ, pyöräily, kaupungilla hummailu jne mihin sinä pystyt. jokaisella taakkansa, jokaisella ilonsa. :)
SatuMaria sanoi…
Ihanat tuoksut saavat hyvälle mielelle ja samalla ne rentouttavat :)

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…