Shoppailuterapiaa

Shoppailuterapiasta kerrotaan, että se auttaa murheeseen kuin murheeseen. Muistankin nuoruudestani, että shoppailin usein. Vasta tänään heitin menemään yhden paidan, jonka olin ostanut 18 vuotiaana! Totta se on! Olihan se kestävä ja laadukas paita, joten sinänsä ostos oli hyvä. Kesti yli 20 vuotta. :D 

Nyt vaan se jo oli sen verran menettänyt kuosiaan, että aikansa päähän oli tullut. Tokihan se shoppailuterapia silloin tuotti tänne asti iloa monissa muissakin asioissa, kuin vain tuossa yhdessä paidassa. Yhä on samoja tarvikkeita, cd:tä ja kirjoja. Enkä minä nyt enää voi ostaakaan oikein mitään, joten voisiko sanoa, että hyvä, että ostin silloin, kun oli rahaa?! 

No, spekuloinnit sikseen ja nyt tässä tämän päivän shoppailut:


Tuoksusetti sisältää tuoksupallot, tuikut ja tuoksuastian sekä 6 tuoksuöljyä. 


Todellakin namukkaat tuoksut ja riittää pitkäksi aikaa. Vastaavat setit eri merkkisinä maksaisivat toisaalla jopa 70-90€ enemmän, kuin mitä itse maksoimme nyt tästä! Toki jotkut myyvät halvemmallakin, mutta toisilla pelkkä yksi pullo maksaa 7,90€. Huoh. Tähän tarjoukseen oli tartuttava! Kuin myös tähän! Arvaa mikä kuvassa on!

Askarteluakin hieman... Tällä kertaa alkoi joulukorttitehtailu ihan omiin tarpeisiini.


Kakkupaperia, lahjanauhaa, paperista leikattu pukin kuva...


Minusta kierrätetty matsku vaan on niin paljon houkuttelevampaa. Ja kimalteleva lumihiutale. 

Mahtaako muuten jollakulla olla ylimääräistä kansiota? 
Tällaista Koristeelliset kakut-kansiota?
Tarvetta olisi toinenkin lisäkansio hankkia. Tokihan saa netin kautta tilattua, mutta jos sinulla on joutava, mielummin ostan sen pois, kuin tilaan uuden ko. paikasta.
Toivottavasti riittäisi nyt sitten tuo yksi uusi vielä.
Yhteydenotot sähköpostilla: somanyinspiration@gmail.comMukavaa viikonlopun jatkoa! Sauna kutsuu, joten heippa hei!Kommentit

Unknown sanoi…
Varmasti huumaavat tuoksut, jos niitä kestää. Mä en vaan kestäisi, mutta niinkun tiiät niin hajusteet tekee mut sairaaksi. Ikävä kyllä. Joskus tykkäsin itsekin esim. miedosti tuoksuvista tuoksukynttilöistä, tai ihanasta hajuvedestä. Nyt en kestä en sitten yhtään :(.
Vilimarika sanoi…
Tiedän, ja siksi ne eivät ole käytössä sinun meillä ollessa käymässä. Itse tykkään tuoksuista ja voin niitä käyttää. Minulta taas poissa on vaikkapa työ, pyöräily, kaupungilla hummailu jne mihin sinä pystyt. jokaisella taakkansa, jokaisella ilonsa. :)
SatuKoo sanoi…
Ihanat tuoksut saavat hyvälle mielelle ja samalla ne rentouttavat :)