Siirry pääsisältöön

Shoppailuterapiaa

Shoppailuterapiasta kerrotaan, että se auttaa murheeseen kuin murheeseen. Muistankin nuoruudestani, että shoppailin usein. Vasta tänään heitin menemään yhden paidan, jonka olin ostanut 18 vuotiaana! Totta se on! Olihan se kestävä ja laadukas paita, joten sinänsä ostos oli hyvä. Kesti yli 20 vuotta. :D 

Nyt vaan se jo oli sen verran menettänyt kuosiaan, että aikansa päähän oli tullut. Tokihan se shoppailuterapia silloin tuotti tänne asti iloa monissa muissakin asioissa, kuin vain tuossa yhdessä paidassa. Yhä on samoja tarvikkeita, cd:tä ja kirjoja. Enkä minä nyt enää voi ostaakaan oikein mitään, joten voisiko sanoa, että hyvä, että ostin silloin, kun oli rahaa?! 

No, spekuloinnit sikseen ja nyt tässä tämän päivän shoppailut:


Tuoksusetti sisältää tuoksupallot, tuikut ja tuoksuastian sekä 6 tuoksuöljyä. 


Todellakin namukkaat tuoksut ja riittää pitkäksi aikaa. Vastaavat setit eri merkkisinä maksaisivat toisaalla jopa 70-90€ enemmän, kuin mitä itse maksoimme nyt tästä! Toki jotkut myyvät halvemmallakin, mutta toisilla pelkkä yksi pullo maksaa 7,90€. Huoh. Tähän tarjoukseen oli tartuttava! Kuin myös tähän! Arvaa mikä kuvassa on!

Askarteluakin hieman... Tällä kertaa alkoi joulukorttitehtailu ihan omiin tarpeisiini.


Kakkupaperia, lahjanauhaa, paperista leikattu pukin kuva...


Minusta kierrätetty matsku vaan on niin paljon houkuttelevampaa. Ja kimalteleva lumihiutale. 

Mahtaako muuten jollakulla olla ylimääräistä kansiota? 
Tällaista Koristeelliset kakut-kansiota?
Tarvetta olisi toinenkin lisäkansio hankkia. Tokihan saa netin kautta tilattua, mutta jos sinulla on joutava, mielummin ostan sen pois, kuin tilaan uuden ko. paikasta.
Toivottavasti riittäisi nyt sitten tuo yksi uusi vielä.
Yhteydenotot sähköpostilla: somanyinspiration@gmail.comMukavaa viikonlopun jatkoa! Sauna kutsuu, joten heippa hei!Kommentit

Riina Itkonen sanoi…
Varmasti huumaavat tuoksut, jos niitä kestää. Mä en vaan kestäisi, mutta niinkun tiiät niin hajusteet tekee mut sairaaksi. Ikävä kyllä. Joskus tykkäsin itsekin esim. miedosti tuoksuvista tuoksukynttilöistä, tai ihanasta hajuvedestä. Nyt en kestä en sitten yhtään :(.
Vilimarika sanoi…
Tiedän, ja siksi ne eivät ole käytössä sinun meillä ollessa käymässä. Itse tykkään tuoksuista ja voin niitä käyttää. Minulta taas poissa on vaikkapa työ, pyöräily, kaupungilla hummailu jne mihin sinä pystyt. jokaisella taakkansa, jokaisella ilonsa. :)
SatuMaria sanoi…
Ihanat tuoksut saavat hyvälle mielelle ja samalla ne rentouttavat :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…