Siirry pääsisältöön

Huikee kasa koruja!

Olen ollut kiltti tyttö, joten tontut ovat kertoneet joulupukillekin sen. sitten joulupukki on laittanut pakettiin kaikkea sellaista, mitä voisin tarvita ja haluta ja laittoi paketin matkaan ja tänne tulemaan. ajattelin ensin, että eihän nyt vielä ole joulu ja eihän lahjoihin saa vielä koskea! Voi vaikka kuulua PUFFF ja se katoaa! Kamalaa! 
Mutta kuulin tonttutyttösen kuiskauksen, että avaa vaan! Ei se ole oikeasti joulu-joululahja! Se on vasta esileikkiä tai alkuverryttelyä lahjanarujen availemiseen! Ja niin minä reippaasti kävin pakettien kimppuun ja hihkaisin ilosta JIPPII joka kerta, kun lahja paljastui! 


Paketeissa oli niin ihania tarvikkeita ja ihan pakolla tonttujen kurkkimia, koska nimenomaan tuli tarpeeseen ja tiesivät, mitä tarvitsen! 

Säilytyslokerikko lehdille... Kuten kuvasta näkyy, sille oli heti paikkansa ja sain kaapin siivottua järjestykseen! 

Säilytyspönttö... sinne sujautin epämääräisen mittaisia naruja, nauhoja ja muita lahjanauhoja. Sillekin löytyi paikka! 

Tupperin omena-rasia ja sisällä..ei omena, vaan kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä! Siinäpä oli meille naposteltavaa eilisillan Salkkareille! 

Liskoja, liskoja ja vielä kerran liskoja! 
samoja liskoja on jo ennestään, mutta niitä tulee nyt lisääkin kiemurtelemaan kaakeleihin. 

Valopallo!
Todella kaunis ja herkkä! Just meidän tyylinen jouluvalo! Hetihän se piti viritellä paikoilleen, kun sopiva reikäkin löytyi katosta. 

Että olen minä ollut kiltti!!!
Kiitos RIINA!!!

Riinallekin lähti kassillinen lahjoja, mutta niitäpä en täällä näytäkkään. :) Ne kun eivät olleet esi-lahjoja, vaan ihan joulupukkijuttuja. ;)

Olen tehnyt reippaana myös koruja. Lisää lisää ja lisää! Ja huomasin senkin, etten ole täällä kaikkia julkaissut, mitä on myyntiin mennyt! Hui... Kukahan on kerennyt viedä parhaat päältä?! ;)

Mutta siis tällaisia olen tehnyt ja myynnissäkin, jos ovat vielä. Uniikkeja kaikki!

Näyttävä iso riipus ja harmaa kaulanauha. Huokuu vanhanajan tunnelmaa. 

Suloiset tipuset. Lila on yksi toivotuimmista väreistä!

Pienen pienet enkelit. Herkkää ja kaunista.

Rakkautta, ystävyyttä, ilon kyyneliä. Niistä on tämä koru tehty. 

Designlasia, joka mukautuu asuun kuin asuun sopivaksi. 
2.laatu.

Herkkää, romanttista, kaunista.

Puhdasta valkoista, uniikki itsetehty riipuskin. 


Sydämiä on toivottu, joten niitäkin nyt sain vihdoin lisää tehtyä kaulakoruiksi. 

Kaulakoruissa on sydämiä ja osa on riipuksissa irtomyynnissä ilman ketjua. 

Ketjutkin tulivat tarjolle, jos riipuksiin sittenkin haluaa ketjun mukaan!

suosituissa medaljongeissa on vielä pari korua jäljellä! Nyt ketjuillakin!

Oletko huomannut Itellan nostavan postitusmaksuja alkuvuodesta?! Nyt siis kannattaa tilata vanhoilla hinnoilla vielä vaikka kerralla isompikin satsi. Ajatella, yksi postimerkki tulee maksamaan EURON!!! Se tarkoittaa sitä, että joudun itsekin tarkistamaan lähetyskulut tuotteilleni. :(

Tästä syystä tein myös tilauksen vielä vanhoilla postareilla Paprukseen ja hankin puuttuvia ja tarpeellisia tarvikkeita askarteluun.Sinisiä kauniita papereita olen etsinyt kaikkialta ja Papruksesta sitten löysin pari nipaskoa. Lisäksi muutama arkki kuvia ja sain lahjaksi joulupukkiarkin. Tiedoksi postia odottaville, että tänään lähti taas yksi satsi. :) 

Aamulla nukahdin kellon soiton jälkeen ekan kerran sitten aamuyön. Kaivauduin Murusen kainaloon ja siihen nukahdin. Olisi pitänyt kaivautua aikaisemmin jo, jos se noin helpotti oloa. 
Oli nimittäin taas niin kaamea migreeni, että nieleskelin pahoinvointia useamman tunnin ajan. Herättyäni en yhtään sietänyt valoa enkä kovia ääniä. Aloin vaan itkemään kivusta ja pahoinvoinnista. 
Onneksi se olotila on jo hieman korjaantunut, että ei enää samoin jyskytä päähän. Enhän muuten jaksaisi tässäkään kirjoitella. 

Minulla on kerran tai kaksi vuodessa tullut sellaisia notkahduksia, joista huomaan olotilani menevän alaspäin. Nyt se notkahdus ilmeisesti oli muuton jälkeen heti, koska sen jälkeen (syyskuu) ei ole oloni korjaantunut entiselleen. Välillä on toki parempi olo, mutta se perus-olotila ei vaan ole yhtä hyvä, kuin aikaisemmin. Ja nämä migreenikohtaukset ovat useammin ja voimistuvat viikko viikolta. Toivon hartaasti, että tämä oli pahin ja nyt alkaisi edes migreenin osalta helpottaa! 

Vaikka tämä eloni onkin tällaista, tuntuu silti sydämessäni siltä, että olen kotona. Olen onnellinen, rakastunut ja iloinen. Olen tyytyväinen siihen, mitä olen tänä päivänä ja mitä kaikkea kuitenkin vieläkin pystyn tekemään! 

Esimerkiksi hain DT.ksi erääseen haasteeseen, koska työkyvyttömänä sitä mielekkyyttä ja haasteellisuutta ja elämäniloa pitää jostain saada, mitä en saa enää työstäni. ajattelin, että haastan itseni tuossa samalla tekemään sellaisia askarteluja, joita olen vain ajatellut tähän asti että sitten joskus tekisin. Jos siis pääsisin DT:ksi, alkaisin samalla kehittämään näitä harrastustaitojani sitä(kin) kautta. Vielä en tiedä, pääsenkö vai en DT-ryhmään, mutta sain viestin jossa minua kehuttiin monitaituriksi, lahjakkaaksi ja harvinaisen monipuoliseksi askartelijaksi! Voit uskoa, että se ilahdutti minua suuresti! En minä itse osaa ajatella itsestäni ihan noilla sanoin, joten tuollainen ulkopuolisen sanomapalaute todella hämmästytti ja ilahdutti. Nyt vaan odotan vastausta pyyntöönikin. 

Vettä satelee hiljalleen. Sulaakohan lumet pois? 

Kaikkea kaunista sinulle tälle päivälle ja tulevaan!

Kommentit

Tuula sanoi…
Toinen päivä migreenissä täälläkin. Taas jo herätessä. Hormonit ja väsymys aiheuttaa. Pakko vaan oksentamisen jälkeen koota itsensä ja aloittaa päivä. Kyyneleet valuivat, kun puin lapsia ja isomman kiukuttelu viilsi päätä. Kun pääsin takas kotiin, niin patjat lattialle ja silmät puoliauki tarkkailin mitä täällä tapahtuu...
Vilimarika sanoi…
Argh. Mistä meitä rangaistaan?!
Kotilaiska sanoi…
Sun tekemät korvikset on niiiin ihanii et jokakerta kun niitä katselen hetken harkitsen korvieni reijittämistä mutta ei minusta ole kuitenkaan korvis ihmiseksi kun korvani on kovin herkät, siis ihan korvalehtiä särkee jo se kun korvan painaa tyynyyn ei aina mutta silloin tällöin ja vaälillä riittää sekin että ne on vaan mun päässä kiinni, Hierominen helpottaa mutta korviksia en uskalla laittaa
Vilimarika sanoi…
Voihan kehveli. Olisin voinut harkita klipsikorvisten tekoa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…