Siirry pääsisältöön

Mutku mie haluun!

Onko lause: Mutku mie haluun!, sinulle tuttu? Kuuluuko se lastesi suusta vai sinulta itseltäsi? Päättäväisenä siitä, että just tossa on se juttu, minkä oikeasti haluan, oli sitten tarvetta tai ei?
Minulle harvoin tulee sellaista "tossa se on"-elämystä, mutta sitten kun se iskee, silloin sanon ihan suoraan: MUTKU MIE HALUUN! Mutkutti?! ;)

"Mutkutti" on juuri siulle tehty, kuten ihanan käsillä tekijän slogan sanookin. Mutkutti tarjoaa herkkuja pieneen ja suureenkin "nälkään", mutta tällä kertaa ei herkutellakaan kaloreilla ja vatsan täytteellä, vaan aivan ihanilla, tuoksuvilla ja herkullisilla "palasaippuoilla"! Lisäksi Mutkutti tarjoilee herkkutarjottimellaan käsityönä tehtyjä "pipoja ja tuubihuiveja", sekä muutakin kivaa kotiinkin.

Kuvat Mutkutti

Olen itse ihastunut eniten "kahvisaippuaan" (kuvassa vasemmalla), mutta kun "Mutkutin verkkosivuille" menee, tulee olo kuin lapsella karkkikaupassa! Saisinko palan "Polkaa", "hunajaiseni-palan" ja vielä "lakua"! Ja tiedätkös, kun tilaus tulee kotiin, se tunne vaan jatkuu! Palasaippua on pakattu ihanasti ruskeaan käärepaperiin! Ihan siinä miettii, jotta saako tätä maistaa edes pikkasen?! 

"Rosmukka shampoopala" (kuvassa oikea yläkulma) tuli testaukseeni ja wow mikä huumaava tuoksu! Saunahan siinä sitten piti lämmittää ja nautiskella niin väriterapiasta kuin löylyn tuoksuöljyistäkin. Kun pesuhetki koitti, Rosmukkaa käsiin hieromaan ja aivan ihana vaahto tulikin hetkessä!
Tällaisesta minä tykkään!

Kerrottakoon, että hiukseni ovat paksut ja pitkät. Ne ovat aina olleet ongelmalliset siinä mielessä, että hiuslaatuni on itsepäisesti taipuva ja paksu, helposti sähköistyvä ja tarvitsen joka pesun jälkeen hoitoaineen. Lisäksi kiillottomuus tahtoo vaivata välillä. Kausittain hiukseni menettävät vielä lisää kiiltoa ja irtoilee enemmänkin. Toisinaan taas kaikki niin hyvin. 

Pesin siis Rosmukalla ja kylläpä tulikin puhdasta jälkeä! Enpä olisi uskonut kokeilematta, että palashampoo voi pestä noin vähäisellä vaahtomäärällä noin tehokkaasti! Mutkutin sivulla on selkeät ohjeet, kuinka hiukset tulisi Rosmukalla pestä, jottei tulisi ns. "tahmaisen oloiset" hiukset. Minä tietenkin pesin ensin ja luin vasta sitten. :D Mutta hei, käytin hoitoainetta, kuten normaalistikin ja se toimi!
 Sitten jännittämään, jotta mikä on lopputulos hiusten kuivuttua. 

Hiukseni näyttävät aiempaan verrattuina kiiltävemmiltä ja tuuheammilta! Onhan nämä paksut oikeastikin, mutta Rosmukan ansiosta sähköttömät ja pienellä vaivalla voin jättää hiukset auki! Normaalistihan pidän hiukset kiinni, koska näissä on niin iso työmaa! Voin siis vilpittömästi suositella. Ja lukekaa ne "ohjeet" myös! :D

Kuvassa myös "vesmellooni-saippua". Tarjolla on muitakin makuja... eikun siis tuoksuja. ;)Sanotko sinä muutes saippua, saippoo vai saiput? Vai onko sille joku muu sana teillä käytössä? 
Entä minkälainen saippuateline teiltä löytyy? Vai oletko nestemäisen saippuan käyttäjä?

Mutkutistahan saa myös Mutkutin omia "saippua-alustoja". Itse tykkään eniten "saiputpussukasta", jossa palasaippua roikkuu ilmavasti ja sitä on helppo siitä pussukasta ottaa ja samalla kuoria käsiä. Eniten näissä pussukoissa minua viehättää se romanttisuus, käyttömukavuus sekä kierrätys! Kierrätyshän on minulle niitä Inspiksen ykkösarvojakin. 

Kuva Mutkutti

Minähän en varsinaisesti ole pipo-ihmisiä. Pipo on kiristävä, jättää otsalle punaisen painauman, näyttää tyhmältä tai itseasiassa ei se pipo, vaan minä... Ja vaikka mitä muita syitä. Mutta sitten löysin Mutkutin ja hankin sieltä itselleni mustan, ihan "yksivärisen ruttupipon". Hieman tietysti varauksella, koska eihän ne pipot sovi minulle. ;)

 Posti toi pipon kotiin ja pistin sen päähäni ja peilin äärelle. WAU! Sehän ON hieno! Ja kaiken lisäksi sopiva siinäkin mielessä, ettei mitään raitaa jää otsalle! Siis olenhan mä kokeillut pipoja eri kokoja, että ei se koosta kiinni ole ollut. Neulos tai joku niissä vaan on tai sitten mulla on iso pää! :D Niin tai näin, Mutkutin pipossa materiaali jo itsessään on pehmeää ja miellyttävää, eikä siitä vaan voi jäädä mitään painaumia ja neuloskuvia. Lisäksi piponi on sopivan ohut syksy-säälle ja silti lämmin yhä tähänkin aikaan vuodesta! Hengittää! Koska omaa naamaani en täällä näytä niistä turvallisuussyistä, laitan pipoistakin mallikuvan suoraan Mutkutin kuvista. 


Mielestäni tämä pöllö-kuosi on ihan huippuihana, mutta kuvia on paljon muitakin ja samoin värejä ja kokoja! Lisäksi niitä yksivärisiä! 

Mutkutissa on niin paljon kaikkea, mitä haluaisin. Lisäksi mielestäni Mutkutin tuotteissa on hyvin perinteet mukana. Perinteet ovat tärkeitä ja niitä pitääkin vaalia. Ihailen yrittämistä ja käsillä tekemistä, sisukkuutta ja rohkeutta. Sitä kaikkea Mutkutin Heidillä riittää! Halusinkin lähteä esittelemään Mutkuttia näistä syistä blogissani. Kun jostakin tykkää ja tuntee tuotteet omakseen, on helppo antaa positiivista palautetta ja suositella muillekin. 

Käy toki tutustumassa tarjontaan ja löydä omat suosikkisi!
Voit tutustua myös 
"MUTKUTIN BLOGI"in, jossa tuoreimmat kuulumiset.
Kommentit

Nuo saippuat on tosi makeita ja tuo pöllöpipo aaaahhhh.
Manumiina sanoi…
Kävin jo Mutkutin sivuilla. Saippuat vaikuttivat tosi houkuttelevilta. Yhdessä vaiheessa ostin aina vaan lisää uusia ihania saippuoita. Sitten tein ostolakon ja päätin, että vanhat pitää käyttää pois ja sitten vasta uusia. Nyt tilanne saippuavarastossa näyttää aika hyvältä, joten tässä voisi vaikka tilata...
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, ja saippualle ihana pussukka!
Viltsu Mari sanoi…
Manumiina, kieltämättä eri tuoksuihin ja kauniisiin muotoihin jää koukkuun.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…