Siirry pääsisältöön

Mutku mie haluun!

Onko lause: Mutku mie haluun!, sinulle tuttu? Kuuluuko se lastesi suusta vai sinulta itseltäsi? Päättäväisenä siitä, että just tossa on se juttu, minkä oikeasti haluan, oli sitten tarvetta tai ei?
Minulle harvoin tulee sellaista "tossa se on"-elämystä, mutta sitten kun se iskee, silloin sanon ihan suoraan: MUTKU MIE HALUUN! Mutkutti?! ;)

"Mutkutti" on juuri siulle tehty, kuten ihanan käsillä tekijän slogan sanookin. Mutkutti tarjoaa herkkuja pieneen ja suureenkin "nälkään", mutta tällä kertaa ei herkutellakaan kaloreilla ja vatsan täytteellä, vaan aivan ihanilla, tuoksuvilla ja herkullisilla "palasaippuoilla"! Lisäksi Mutkutti tarjoilee herkkutarjottimellaan käsityönä tehtyjä "pipoja ja tuubihuiveja", sekä muutakin kivaa kotiinkin.

Kuvat Mutkutti

Olen itse ihastunut eniten "kahvisaippuaan" (kuvassa vasemmalla), mutta kun "Mutkutin verkkosivuille" menee, tulee olo kuin lapsella karkkikaupassa! Saisinko palan "Polkaa", "hunajaiseni-palan" ja vielä "lakua"! Ja tiedätkös, kun tilaus tulee kotiin, se tunne vaan jatkuu! Palasaippua on pakattu ihanasti ruskeaan käärepaperiin! Ihan siinä miettii, jotta saako tätä maistaa edes pikkasen?! 

"Rosmukka shampoopala" (kuvassa oikea yläkulma) tuli testaukseeni ja wow mikä huumaava tuoksu! Saunahan siinä sitten piti lämmittää ja nautiskella niin väriterapiasta kuin löylyn tuoksuöljyistäkin. Kun pesuhetki koitti, Rosmukkaa käsiin hieromaan ja aivan ihana vaahto tulikin hetkessä!
Tällaisesta minä tykkään!

Kerrottakoon, että hiukseni ovat paksut ja pitkät. Ne ovat aina olleet ongelmalliset siinä mielessä, että hiuslaatuni on itsepäisesti taipuva ja paksu, helposti sähköistyvä ja tarvitsen joka pesun jälkeen hoitoaineen. Lisäksi kiillottomuus tahtoo vaivata välillä. Kausittain hiukseni menettävät vielä lisää kiiltoa ja irtoilee enemmänkin. Toisinaan taas kaikki niin hyvin. 

Pesin siis Rosmukalla ja kylläpä tulikin puhdasta jälkeä! Enpä olisi uskonut kokeilematta, että palashampoo voi pestä noin vähäisellä vaahtomäärällä noin tehokkaasti! Mutkutin sivulla on selkeät ohjeet, kuinka hiukset tulisi Rosmukalla pestä, jottei tulisi ns. "tahmaisen oloiset" hiukset. Minä tietenkin pesin ensin ja luin vasta sitten. :D Mutta hei, käytin hoitoainetta, kuten normaalistikin ja se toimi!
 Sitten jännittämään, jotta mikä on lopputulos hiusten kuivuttua. 

Hiukseni näyttävät aiempaan verrattuina kiiltävemmiltä ja tuuheammilta! Onhan nämä paksut oikeastikin, mutta Rosmukan ansiosta sähköttömät ja pienellä vaivalla voin jättää hiukset auki! Normaalistihan pidän hiukset kiinni, koska näissä on niin iso työmaa! Voin siis vilpittömästi suositella. Ja lukekaa ne "ohjeet" myös! :D

Kuvassa myös "vesmellooni-saippua". Tarjolla on muitakin makuja... eikun siis tuoksuja. ;)Sanotko sinä muutes saippua, saippoo vai saiput? Vai onko sille joku muu sana teillä käytössä? 
Entä minkälainen saippuateline teiltä löytyy? Vai oletko nestemäisen saippuan käyttäjä?

Mutkutistahan saa myös Mutkutin omia "saippua-alustoja". Itse tykkään eniten "saiputpussukasta", jossa palasaippua roikkuu ilmavasti ja sitä on helppo siitä pussukasta ottaa ja samalla kuoria käsiä. Eniten näissä pussukoissa minua viehättää se romanttisuus, käyttömukavuus sekä kierrätys! Kierrätyshän on minulle niitä Inspiksen ykkösarvojakin. 

Kuva Mutkutti

Minähän en varsinaisesti ole pipo-ihmisiä. Pipo on kiristävä, jättää otsalle punaisen painauman, näyttää tyhmältä tai itseasiassa ei se pipo, vaan minä... Ja vaikka mitä muita syitä. Mutta sitten löysin Mutkutin ja hankin sieltä itselleni mustan, ihan "yksivärisen ruttupipon". Hieman tietysti varauksella, koska eihän ne pipot sovi minulle. ;)

 Posti toi pipon kotiin ja pistin sen päähäni ja peilin äärelle. WAU! Sehän ON hieno! Ja kaiken lisäksi sopiva siinäkin mielessä, ettei mitään raitaa jää otsalle! Siis olenhan mä kokeillut pipoja eri kokoja, että ei se koosta kiinni ole ollut. Neulos tai joku niissä vaan on tai sitten mulla on iso pää! :D Niin tai näin, Mutkutin pipossa materiaali jo itsessään on pehmeää ja miellyttävää, eikä siitä vaan voi jäädä mitään painaumia ja neuloskuvia. Lisäksi piponi on sopivan ohut syksy-säälle ja silti lämmin yhä tähänkin aikaan vuodesta! Hengittää! Koska omaa naamaani en täällä näytä niistä turvallisuussyistä, laitan pipoistakin mallikuvan suoraan Mutkutin kuvista. 


Mielestäni tämä pöllö-kuosi on ihan huippuihana, mutta kuvia on paljon muitakin ja samoin värejä ja kokoja! Lisäksi niitä yksivärisiä! 

Mutkutissa on niin paljon kaikkea, mitä haluaisin. Lisäksi mielestäni Mutkutin tuotteissa on hyvin perinteet mukana. Perinteet ovat tärkeitä ja niitä pitääkin vaalia. Ihailen yrittämistä ja käsillä tekemistä, sisukkuutta ja rohkeutta. Sitä kaikkea Mutkutin Heidillä riittää! Halusinkin lähteä esittelemään Mutkuttia näistä syistä blogissani. Kun jostakin tykkää ja tuntee tuotteet omakseen, on helppo antaa positiivista palautetta ja suositella muillekin. 

Käy toki tutustumassa tarjontaan ja löydä omat suosikkisi!
Voit tutustua myös 
"MUTKUTIN BLOGI"in, jossa tuoreimmat kuulumiset.
Kommentit

Nuo saippuat on tosi makeita ja tuo pöllöpipo aaaahhhh.
Manumiina sanoi…
Kävin jo Mutkutin sivuilla. Saippuat vaikuttivat tosi houkuttelevilta. Yhdessä vaiheessa ostin aina vaan lisää uusia ihania saippuoita. Sitten tein ostolakon ja päätin, että vanhat pitää käyttää pois ja sitten vasta uusia. Nyt tilanne saippuavarastossa näyttää aika hyvältä, joten tässä voisi vaikka tilata...
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, ja saippualle ihana pussukka!
Viltsu Mari sanoi…
Manumiina, kieltämättä eri tuoksuihin ja kauniisiin muotoihin jää koukkuun.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…