Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri luukku 7

Seitsemäs päivä. Sauna lämpiämässä. On aika avata luukku joulukalenterista ennen sitä. 


Tähtien tuike paketin päällä kertoo taivaalla loistavien tähtösten tarinaa. Niitä rakkaita, jotka sieltä meitä katselevat. Taivaan kirkkaimmat tähdet. 
Avaan kuoret...


Paketillinen pinkkejä vauva-korttikuvia. 

Joulukalenterin luukun numero 7 tarjosi 

Kiitos!

Päivän tarinani tässä:
VAIN ELÄMÄÄ


Vain elämää.. sitä tämä kaikki on. Niin hyvät kuin pahatkin asiat. Niin ikävä, suru, viha ja katkeruus, kuin ilo, rakkaus, into ja onnellisuuskin. Elämää on matkustaa maailman ääriin tai ihan vaan naapuriin kahville. Katsella ikkunalasin takaa leikkiviä lapsia tai syödä kokonainen suklaalevy yksin itkien siinä samalla. elämää on laulaa kuorossa sydämensä kyllyydestä ja harjata illalla hampaansa valkaisevalla hammastahnalla toivoen, että ensi kuussa hampaat olisivat kuin filmitähdillä konsanaan. Elämää sekin, kun synnytämme uuden elämän maailmaan tai hautaamme läheisemme maan huomaan. Viemme kynttilän muistoksi tai anname 1 vuotiaalle lahjapaketin. Elämä on kaikkea sitä ja paljon muutakin. 
Vain elämää, ei sen enempää sanotaan laulussakin. Sen kun oivaltaisimme aina uudestaan ja uudestaan. Ei ole niin vaarallista irrottautua arjen rutiineista tai hullutella lapsen lailla. Ei ole pahasta nauraa tai itkeäkään. Meidän jokaisen oikeuksiin kuuluu olla vahvoja ja olla heikkoja tasapuolisesti. Kukaan ei ole jompaa kumpaa yksistään. 
Sanotaan myös, ettei kukaan ole seppä syntyessään, mikä myös on totta. Koko elämämme on oppimista. Se on nöyrtymistä ja se on kurkottamista. Se on menetyksiä ystäväpiirissä ja se on saavutuksia. Jokainen ihminen joka elämämme varrella on käynyt, on jättänyt meihin jonkin pysyvän sormen jäljen. Hänen tehtävänsä on ollut antaa meille jotain. Olkoon se sitten tukea tai opetusta, kasvua tai vain ohikiitävä hetki. Ehkä hymy, mikä pelasti juuri sen päivän tai katse, joka sai meidät tuntemaan olevamme ihminen. Ehkä se kosketus opetti rakastamaan tai ymmärtämään, mitä ei saa tehdä. Ehkä opimme arvostamaan itseämme enemmän tai toisia ihmisiä ympärillämme. Ehkä se tarkoitus olikin se, että sinä itse annoit hänelle jotain elämän varrelle!
Emme elä tässä maailmassa loputtomiin, mutta olemme kuitenkin saaneet lahjaksi tämän ainutlaatuisen kokemuksen. Matkan. emme me ole maksaneet siitä matkatoimistoihin tai rahallisesti muutenkaan. Me olemme maksaneet siitä korkeammalle taholle jonnekin sillä, että elämme... Tai ehkä se on sitten maksua se päätepysäkki? Jokainen tulijaisostoksemme, jokainen matkamuistomme... Jokainen lähetetty kortti tältä matkalta läheisille... Valokuva, kirjoitus, uusi tuttavuus... Kaikki mitä teetkään ja näetkään, mitä suuhusi pistät tai koet, kaikki se on vain elämää, mutta samalla tämän unelmamatkamme antoisaa ja ihmeellistä tarjottavaa. 
Uskon, että kun tämä matka päättyy, meille avautuu uusi seikkailu. Onkohan sekin vain elämää, vai jotain elämääkin suurempaa?

Näihin tunnelmiin toivotan ihanaa joulukuun jatkoa! 

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…