Joulukalenteri, luukku 18.

Laitoimme "joulukuusen" olkkariin jo tovi sitten. Se on itse tehty kuusi "tötteröstä",  joulunauhoista ja kuusen palloista. Jouluvalot siihen ympärille ja se on siinä. Olemme laittaneet kaikki saamamme joululahjat kuusen alle. Tahdon kiittää jokaista teistä, jotka olette muistaneet myös joululahjoilla meitä! Olette todellisia aarteita! Sydämellisiä ihmisiä. Oikeita enkeleitä!

Seinällä ollut joulukalenterikuusi alkaa viimeisiä pakettejaan jo antaa oksiltaan. Silti jokaista odotan yhtä innolla, kuin lapsena joulupukin saavuttua. hämmentyneenä availen niitä. Pyyhkien kyyneliä silmäkulmistani. hymyillen herkeämättä. Olen onnellinen! tämä vuosi on ollut niin ihmeellinen muutenkin, saatikka tämä joulukalenterini! Katsokaas nyt vaikka tämän päivän luukkua:


Paketti sai itsessään hymyilemään. Joulupukki kantamassa luukkuani. :) 


"Paula" laittoi upean kortin kera stanssisetin! Kyllä, minulla on BS, joten tälle stanssille on käyttöä. Big shotin sain hankittua muutama vuosi sitten, kun Kela ja Keva maksoivat eläkettä muutaman kuukauden ajan. Se oli tilanne: Nyt tai ei koskaan. 

KIITOS!!!


Kommentit

Paula sanoi…
Kiva kun tykkäsit! Ihanaa joulun odotusta!