Siirry pääsisältöön

Kehoni vapauttaa myrkkyjä

Himalayan kristallisuolasaippua


Olet ehkä kuullut Hiamalayan ruususuolan terveysvaikutteista ja kuinka puhdasta se on.
Hengität helpommin luonnonsuolan voimalla käyttäessäsi INHALO suolainhalaattoria.
100% luonnollista, lääkkeetöntä helpotusta.
Kenties teet paastoja ja puhdistaudut sisäisestikin mehuilla tai DETOX Puhdistuslaastarin avulla ?
Mutta oletko kuullut Himanayan kristallikivistä? Niiden terveysvaikutteista ja mielihyvästä? 

Oletko käynyt hoitolassa, jossa esimerkiksi SENSO vesipöytä hemmottelee sinua veden keinutuksella?

Tai tunnetko CRYSTALS suolasängyt, joissa voidaan hieroa, rentouttaa, hoikentaa...
SALIS on myös niitä PAKKO TESTATA-asioita. Salis on ensimmäinen Himalayan suolasta valmistettu huone!

Mutta miten hemmotella Himalayan kristalleilla kotona?!

suolahoito

Meillä on jo kauan ollut tuparilahjaksi saamamme Himalayan kristalli-tuikkuastia. Se puhdistaa huoneilmaa ja on vähentänyt astmakohtausteni määrää. Siksi lähdinkin rohkeasti etsimään lisää Himalayan kristallituotteita. Infinitan valikoimassa niitä on, ja pakettiini lähti heti Himalayan kristallisuolasaippua. 

Kyseinen saippua puhdistaa ja desinfioi ihoa sekä saippuan mineraalit ravitsevat ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. koska kyseessä on nimenomaan kristallisuola, eikä perinteistä saippuaa, sopii tämä erinomaisesti ikääntyville ja atooppisille ihoille. Hieman saattaa kirvellä haavoissa, mutta vesipesu helpottaa. Omat kissan kanssa saamani vahinkonaarmut hellittivät heti kirvelyn, kun huuhtelin. Suola desinfioi, joten paraneminenkin on nopeampaa ja puhtaampaa. En soisi haavoilleni kemiallisia tuotteita. Jo ensimmäisellä pesukerralla tunsin kuivat, karheat käteni sileämmiksi.

IHANA TUOTE! Ja koska Infinita Oy on erikoistunut kyseisiin tuotteisiin, oli helppo valita juuri heiltä ostoskoriini haluamani kristallisuola-tarvikkeet.

Voin hyvin kuvitella Himalayan kristallisuolasaippuan meidän perheelle mukaan MYÖS retkillemme, sillä
  1. Pesen tällä palasella kädet
  2. hoidan hyönteisten puremat
  3. hoidan kantapääni ollessamme pitempään retkellä
  4. käytän dödönä ja estän hien hajun ja bakteerien kertymisen kainaloon
  5. poistan heti syylät tms jos ilmestyisi, ja kovettumat
  6. desinfiointiin
  7. luksusta 


suolakivet

Toinen valintani oli ehdottomasti HOT-suolahoitotuotevalikoimasta HOT-suolakivisetti. Settiin kuuluu 4 käteen sopivaa Himalayan suola-kiveä, jotka kestävät lämmityksen. 

Kärsin vaikeista selän kiputiloista ja toisinaan lievemmistäkin hartiaseuduilla. Olen vuosia joutunut lisäämään ja lisäämään lääkitystä ja silti kipu on hallitsematon joka vuosi. Tahdon siis ehdottomasti kokeilla erinäisiä kivunhoitokeinoja, jotka olisivat luonnollisia, eivätkä suun kautta popsittavia kemiallisia puristeita eli lääkkeitä. 


Kun Infinitan kotisivuilta löytyi Hot-tuotesarja, kiinnostuin. Kaiken lisäksi Infinita tahtoi olla osana tukemassa luonnollista kivunhoitoani, joten meidän private spaastamme löytyvät nyt nämä kivet. (Lue=Kylpyhuone, mutta tahdomme arkeen juhlaa, ja sen tuo kielikukkaset)

Hot-suolakivet puhdistavat kehoa, vähentävät lihasjännityksiä, stressiä sekä lievittävät kipua ja tulehduksia.

Olemme kokeilleet Murusen kanssa Hot-kiviä nyt kahdella tavalla. Olemme lämmittäneet ne uunissa kuumiksi ja käyn mahalle makaamaan. (50 – 60 asteisessa uunissa noin 15-20min) Kuumat kivet tulevat ensin pyyhkeen kanssa selkääni, mutta kunhan sen verran jäähtyvät, ettei polta, suoraan iholleni.

Kivien lämpö ei ole verrattavissa kauratyynyyn tms lämpöpakkauksiin, vaan ovat omaa miellyttävää luokkaansa. Kivien lämpö viilenee tasaisesti, mutta suht nopeasti. Lämpö rentouttaa ja miellyttää ja valmistaa lihakseni hierontaa varten. Lämpö itsessään on auttanut minua kiujen kanssa ja näiden kivien etu on se, että saan palaset juuri oikeaan kohtaan. Ei tarvitse asetella pötköä yhteen suuntaan, vaan voin rentouttaa vaikka koko selkärangan alueelta kerralla tai yksi lapojen väliin, yksi alaselkään ja kaksi vaikkapa hartioille. Kehoni vapauttaa myrkkyjä, joita on varastoinut kipujen lisääntyessä, jo ihan alkuvaiheessa ja on estäneet verenkiertoa. HOT-kivien avulla  Osmoosi aktivoi kehon luontaisen parannusvoiman, jonka avulla elimistö palauttaa luonnollisen tasapainonsa.

Toinen tapa on ollut laittaa kivet jääkaappiin! Kivet viilenevät todella viileiksi, mutta eivät ole jääpakkauksia sentään jääkaapissa. Siksi iho ei palellu, mikä taas on jääpalapussin riski. Hot-suolakivet muuttuvat siis jääkaapissa COOL-kiviksi. :D 

Nämä viileät kivet olen laittanut tulehduskohtiin selässä ja olkapään kohdalla. Kivun hoidossa huomattavasti miellyttävämpää, kuin jääpakkaukset, jotka palelluttavat laajemmalta, kuin pitäisi. Nyt saan täsmähoitona juuri oikeaan paikkaan.

Tykkään tosi paljon, sillä nythän voin yhtä aikaa hoitaa sekä tulehtunutta aluetta että kroonistunutta aluetta. Laitan, usko pois vaan, kylmän kiven alkkareiden sisään, (tarkennus=alaselässä on uusi rappeuma, jonka lihaksisto tulehtunut) toisen kylmän kiven lapojen väliin urheilurintsikan sisälle. Kaksi lämmintä kiveä hartian seudulle tai alaselkään kylmän yläpuolelle. Ja kas kummaa, kaikki neljä kohtaa saavat juuri mitä haluavat!

Pakistanista louhitut luonnon kristallisuolat ovat uskomattoman kauniita myös koristeena. En minä  näitä kiviä piilossa pidä, ellei ne ole jääkaapissa tai uunissa. Upea lahjaidea! Helpottaa oloa ja vointia. Kun tiedän, että tämä oikeasti toimii, on minun PAKKO tuoda se sinunkin tietoosi! Tahdonhan sinunkin voiman paremmin! 

Infinita oy:n valikoima on laaja Himalayan kristallisuolan suhteen. Lisäksi löytyy mm. Infinitan oma tuotebrändi: In Wellness.Kommentit

SatuKoo sanoi…
Onpas mielenkiintoinen postaus, kiitos vinkeistä. Näitä kokeilen!
Suolan vaikutuksesta astman oireisiin on oikeasti paljon apua. Tuollaisesta saippuasta en olekaan ennen kuullut.

Mukavaa viikonloppua!
Tiia K sanoi…
Hirmu hyviä vinkkejä, en ole lainkaan kyseiseen suolaan tutustunut. Hienoja pointteja. Oikein kivaa viikonloppua! <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…