Luonnollinen joulukalenteri, Luukku 3; arvonnan voittaja + Sähköä ja onnellisuutta


Jouluvalot ovat  kauppiaiden joka vuosi kustantama ihanuus kaduilla ja ikkunoissa. Ilmaistahan se ei kuluttajille ole, sillä hinnan maksavat asiakkaat ostamalla kauppaliikkeiden tuotteita. Tavallaan joulukatu on mainosta siitä, että ollaan siirrytty jouluaikaan ja kaupoissa on joulukoristeita ja joululahjaksi sopivia tavaroita myytävänä.

Tukholman Drottninggatanista luotiin sädehtivän upea joulukatu jo 1920-luvulla. Kluuvikadun kauppiaat kustansivat ensimmäisen suomalaisen joulukadun vuonna 1930. Katu oli koristeltu kuusiköynnöksin ja seppelein sekä muutamin värivaloin mallia ottaen Tukholman tyylistä. Lama- ja sotavuosina Suomi oli pimennossa.  Samalla Kluuvi jäi ja vuodesta 1948 alkaen on Aleksin jouluvaloja sytytelty. Niiltä ajoilta on A:n muotoinen valaistusmalli säilytetty. Se on Museoviraston suojelema valaistusmalli.

Aiemmin kodeissa jouluvalot sytytettiin vasta joulukuussa, mutta tänä päivänä yhä useammassa perheessä ja kaupoissakin jouluun valmistautuminen aloitetaan monesti jo marraskuussa hankkimalla joulukuusi ja koristelemalla koti jouluvaloilla.

Kun hankit kotiin jouluvalot, mieti jo kaupassa, mihin olet laittamassa niitä kotona. Yltääkö johto vai tuleeko paristolla toimivat valot? Onko valoille tarve sisällä vai ulkona? Ulos EI SAA viedä vain sisäkäyttöön tarkoitettuja Jouluvaloja! Olivatpa ne sähkölaitteita tai paristolaitteita. Ne ovat vaaraksi kastuessaan. Myös jo sumu kastelee ei vesitiiviit laitteet rikki ja aiheuttaa pahimmillaan tulipalon.

Tänä päivänä on valinnanvaraa jouluvaloissa hurjasti. Eri värien lisäksi monivärisiä, eri muotoisia lamppujen kupuja tähdistä sydämiin ja vaikka mitä muuta. On ajastimella ja ilman, soivia valosarjoja, ikkunoihin tulevia valmiita valoja eri muotoon aseteltuina, kuten vaikkapa tähti tai poro. Löytyy pihaan tulevia valopatsaita, pieniä ja isoja, on kylä, seiminavetta, lumiukko....

Jouluvaloista hypätään arvonnan voittajaan. Eli kuka saa valitsemansa ripset. Voittaja valitsi volumen.  Minna, onneksi olkoon. Sinulle lähtevät volume-ripset heti kun saan yhteystietosi. Somanyinspiration@gmail.com


Mikä on erikoisin valosarja, minkä olet nähnyt? 

Milloin teillä laitetaan jouluvalot? Onko väliä, onko ne aiemmin ulkona vai yhtä aikaa? 

Tuleeko kuuseen jouluvalot vai kynttilät?

Mitä muuta tulee aiheesta mieleen? 


Mennäänpä sitten yhteistyökumppanini, Ruohonjuuren joululahjavakikoimaan. Valitsimme yhden setin, mikä on todellinen onnellisuuden lähde koko perheelle tai naisväelle. Tästä ilahtuu niin äiti, tytär, miniä, naapuri...Tämä setti maksaa alle 32 euroa. 

 Kuka sinulle tulee mieleen, kenelle voisit antaa tällaisen paketin? 

Paketti myydään yksitellen, eli kasasimme tämän minulle yksittäistuotteista. Sante on entuudestaankin minulle tuttu brändi, joten tiesin, etten pettyisi näihin. Ei kai nyt huonompaan suuntaan menisi... Ja näin aamusella avattuani joulukalenterin luukun, ilahduin, että setti todellakin löytyi ja että se on maanantain luukussa. Viikko alkaa onnellisessa tunnetilassa. 

Mistä tässä sitten on kyse? Noh, Santen tuotteitahan Ruohiksessa on runsaasti. Sante-tuotteissa ei käytetä synteettisiä hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita eikä petrokemian ainesosia. Tuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta. Lähdetään liikkeelle vasemmalta oikealle, eli ensin tuo harmaa pullo. 

Hiuksiin jätettävä hiustenhoitovaahto (15,95 €) on kosteuttava ja suojaava tuote, joka on kehitetty erityisesti rasittuneille ja elottomille, auringon kuivattamille sekä käsitellyille hiuksille. Hiuksiin jätettävää Balm Care-hoitoainetta käytetään joko sellaisenaan tai pesun jälkeen normaalin hoitoaineen lisänä. Sisältää vahvistavaa ja ilmansaasteilta suojaavaa moringa-hedelmän siemenuutetta. Hoitoaine antaa hoidettavuutta, tuuheutta ja jättää ne ihanan kiiltäviksi. Sante hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön tai tarpeen mukaan esim. kuurina.

Keskellä oleva pienempi tuubi on Santen Happiness body lotion; Bio-Orange & Mango. (7,99 €). Onnea ei pysty ostamaan - vartalovoiteen voi. Myönnän, etten joitakin vuosia taaksepäin tajunnut, miksi käyttää vartalovoiteita, jos ei ole kuiva iho. Miksi ei käytetä täsmävoidetta siihen kuivaan kohtaan? Tänä päivänä voisin sanoa sille nuorelle Viltsumarille, että jo pelkästään iholla oleva tunne ja tuoksu voivat olla yksi syy, mutta pelkästään sen takia en tänä päiivänä yksistään vartalovoidetta käytä. Mutta kun kyseessä on trooppiselta kesältä tuoksuva, aistejasi avaava vartaloemulsio, on se fiksu valinta ihosi kosteutukseen. Sen lisäksi, että aistit saavat onnellisuuden tunteen, ainakin likimain, niin  vartalovoiteen sisältämä, luomulaatuinen jojobaöljy ja ravinteikas cupuacu-voi ravitsevat ihoasi ja tekevät siitä silkkisen pehmeän. Aloe parantaa tulehduksia ja voi jopa hoitaa arpia. Se aktivoi epiteelikerrosten soluja omalla kasvuhormonillaan ja näin edistää ihon omia korjausprosesseja. Siis jos ihosi on ilmankin pehmeä, tällä voiteella siitä tulee kuin silkkinen alusasu joka hyväilee muotojasi, lanteitasi, reisien sisä- ja ulkopintaa... Soveltuu normaalille ja kuivalle iholle ja imeytyy nopeasti jättämättä tahmaista tunnetta.

Kolmantena oikeanpuoleinen tuubi. Santen Happiness bio-orange & Mango (7,99 €). Appelsiinin ja mangon tuoksuinen suihkugeeli on erinomainen valinta edellä mainitun vartalovoiteen kaveriksi. Kun peseydyt samantuoksuisella suihkugeelillä, mitä vartalovoiteesi on, ei turhaan tuoksut sekoitu ja tule sekamelskaa. Muutenkin sanoisin, että onnellinen hän, jonka suihkuseurana on näin upeaa seuraa. uonnonkosmetiikkalaatuinen Happiness-suihkugeeli on pieni askel parempaan fiilikseen. Tämän ylellisen hemmottelevan suihkugeelin sisältämä luomulaatuinen aloe vera kosteuttaa hipiääsi ja suihkugeelin tuoksu toimii mitä mainioimmin arjen aromaterapiana. Trooppiselta kesältä lempeästi tuoksuva suihkugeeli pesee ihosi puhtaaksi luontoa likaamatta. Korkea vitamiini- ja flavonoidipitoisuus sekä paljon ihoa suojaavia ja ravitsevia antioksidantteja on saatu mukaan ihosi rakkauden lähettiläiksi. Soveltuu sitä paitsi kaikille ihotyypeille, joten Iske kiinni ja ihastu itsekin!Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 

  • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
  • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivällePoikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
  • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
  • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
  • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

    Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! 
Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

EstherH. sanoi…
Santen tuotteet minullekin tuttuja. Nykyään saan olla tosi tarkkanan mitä käytän sen verran on allergiat lisääntyneet. Mutta kelle antaisin , anoppia ilahduttaisin, hänellä nyt vaikeita aikoja. Kiitos kivasta luukusta :)

LauraKatarooma sanoi…
Meillä ei oo jouluvaloja. Itse asiassa haluaisin semmosen pallovalosarjan, ku ne näyttää niin kauniilta.
Me ei laiteta pihalle valoja kun meidän pihan edessä on katulamppu, se yksistään valaisee ihan tarpeeksi. Sisällä meillä on keittiössä ja makuuhuoneessa kausivalot tunnelmaa antamassa.
Kivaa viikkoa sinulle Viltsu ❤️
Ihonhoidossa laatuun kannattaa panostaa, jotta oma iho ja luonto pysyvät kunnossa.
Ne ovat ihania. Yksi joulu ne oli meidän joulupöydässä.
No joo, mitä turhia laittamaan jos katuvalo on jo. Odotatteko te uuttavuotta??
Nanna sanoi…
Minulla on jouluvaloja paljon mutta ei kuitenkaan niin että olisi räikeää. Olen silti aivan jouluvalo,kynttelikkö ym.hullu :D Vielä pitää ulos isoksi kasvaneeseen tuijaan hommata valot kun pihamme on superpimeä.
kaija sanoi…
Kyllä jouluvalot on kivoja ja osa tosi kauniita.