laveran ihastuttavat pesutuotteet luonnonkosmetiikaa


Joulu on antamisen aikaa. Haluan ilahduttaa läheisiä jollakin sellaisella, minkä tiedän tekevän heille hyvää. Jotkut sanovat, että raha tai lahjakortti on paras lahja.

No, on toki siinäkin perää. Käydessäni kaupassa viime viikolla, jätin kassalle lahjakortin ja pyysin käyttämään sen summan sellaisten asiakkaiden ostoksiin, joilla jää 5-10 senttiä tms ostoksista rahaa uupumaan. Ei kuitenkaan kaljaa tai tupakkaa. Myyjä toki itse päättäköön kenelle korttia käyttää ja millä summalla. Jo pelkästään myyjä oli yllättynyt ja sanoi tämän olleen ihana asia.

Sen sijaan joululahjaksi voisin antaa läheiselle upeaa pinkkiä kukkaenergiaa laveralta. Tämä setti korvaa mennen tullen joulukukat. Minun läheisistänikin kun muutamalla on astma. Pääsin tutustumaan settiin kun ihana Merja astui laveran tiimiin. Muutamille annettiin mahdollisuus tutustua tuotteista muutamiin. 


Tämän setin valitsisin niin pakkausten kuorien että sisältöjen perusteella. Shampoo ja hoitoaine olivat pohja johon haluaisin vielä jotain sopivaa. Löydettyäni body washin, oli paketti täydellinen. 

lavera Repair & Care Shampoo on suunniteltu erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Shampoon sisältämät luomuruusukukkaisvesi ja herneproteiini vahvistavat hiusten rakennetta. Tuoksu on ihastuttavan sensuelli. 

lavera Repair & Care -hoitoaine vahvistaa hiusten rakennetta ja tekee niistä pehmeät ja sileät. Luomuruusukukkaisvettä sekä herneproteiinia sisältävä antaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita luonnollisesti samalla korjaten hiusten vaurioita. Hoitoainetta ei tarvitse paljoa käyttää. Pullo onkin tästä syytä riittoisa. Hoitoaineen vaikutusaika on kahdesta kolmeen minuuttia. Myös tämän tuoksu on romanttinen ja herkkä. Omat hiukseni tykkäsivät tästä parista kovastikin. 


Kolmas tuote lahjasetti-ideaksi on lavera Charming Blossom Body Wash
Tämä suihkugeeli on luomumalvan ja valkoisen luomuteeuutteen täydellinen aistimus. Tuote sisältääkin ainoastaan luonnon omia eteerisiä öljyjä.  Mietoja, luonnollisia puhdistavia ainesosia sisältävä koostumus muodostaa silkinpehmeän vaahdon ja jättää kehon sekä mielen virkistyneeksi ja hemmotelluksi. Tuoksumaailma sopii erinomaisesti shampoon ja hoitoaineen kanssa samoin, kuin kukkaenergiaa pursuvan luonnonkosmetiikan täydentäjäksi. 

Kukapa ei kaipaisi kauniita pakkauksia, kukkien huumaa, luonnonraikkautta ja arkeen toimivaa kolmikkoa. Löydät nämä kolme tuotetta esim. Hehkusta, K-City marketista, Prismasta, Ruohonjuuresta ja monesta muusta laveraa myyvästä kaupasta. 

Pr-samples lavera

Kommentit

Voi, miten ihana ajatus jättää kassalle tuollainen varakassa, olet kyllä ihana <3
Onpa tosiaan kauniit ja kutsuvat pakkaukset näissä tuotteissa.
Mukavaa maanantaita sinulle Viltsu!
Sirpa sanoi…
Noita pitää kokeilla, jo pelkkien ihanien pakkausten takia :)
Oi, kiitos paljon! Kylläpä mieltä piristi kommenttisi.
On ja tuoksutkin sopivan vahvuisia. Minun mielestä ei mitään ällömakeita ja päällekäyviä ole.
Todellakin. Ja tollaset ovat ilo silmälle suihkun hyllylläkin.