Luonnollinen joulukalenteri luukku 25; Joulupäivän zenKäsittämätöntä, että jouluaatto oli jo ja nyt on joulupäivä. Aika lentää kuin siivillä. Mutta nautitaan nyt tästä joulun Zen-tunteesta.

Zen painottaa vahvasti meditaatiota, oman buddhaluonnon havaitsemista ja omakohtaisen tietämyksen kehittämistä, jotta sitä voidaan käyttää hyväksi arkielämässä.
Nyt kun osalla meistä ei ole kiirettä jouluna,  on aika rauhoittumisen ja nauttia zenin herkästä kosketuksesta sisinpääsi. Lupaa itsellesi olla riittävä tekemättä mitään. Ja te, jotka päätätte töissä, pysähdy hetkeksi. Mieti, voitko jossain kohtaa sanoa EI ja olla itsellesi armollisempi.Vaikka olen löytänyt hyväksi kokemiani tuotteita niin ruuassa, kosmetiikassa kuin vaatemateriaaleissa ja -malleissakin, tykkään selailla nettikauppoja ja tehdä uusia mielenkiintoisia löytöjä. Sillä tavoin olen muuttanut monen asian suhteen mielipiteeni ja löytänyt elämääni aivan uusia ulottuvuuksia. Niistä yksi on tänä vuonna kuusemme koristelussa. En voinut vastustaa näitä zen-mäisiä ihanuuksia. Nyt kuusessamme on mm. Buddha ja hamsa. Iiik. Ihanaa!

Onko sinun joulukuusessa  jotain persoonallista/ persoonaasi kuvaavaa? 

Jos mietin vaikkapa kasvovoidetta, ihan hyviä voiteita on vastaan tullut. Ne ovat tehneet ihan hyvää kasvoilleni ja tuntuneet, tuoksuneet sekä näyttäneet ihan hyviltä. Mutta testaamalla minulle entuudestaan tuntemattomia tuotteita ihan hyvän tilalle, on löytynyt wau-äänähdyksiin johtaneita tuotteita, huippulaatua, luonnonkosmetiikkaa kemikaalien tilalle ja jopa kasvoni ovat saaneet aivan uutta puhtia. Ihan hyvän tilalle on tullut upeutta. 


Olen onnellinen muovihelmettömien hammastahnojen, kotiasuna aiemmin inhoamieni leggingssien ja tunikoiden sekä enemmän ja enemmän vegeruuan käyttäjä.  .

Mikä sinulla on tullut ihan hyvän tilalle?

Lähes kaikki uutuuksien tutkiskeluni tapahtuu verkossa. esim. Ruohonjuuren verkkokaupan uutuuksia ja tarjouksia on kiva kurkistaa viikottain ja kuukauden tarjoukset kuukausittain. Nythän sieltä löytyy myös paitoja, takeaway-mukeja, kuukautissuojia ym ruuan ja kosmetiikan lisäksi.  Minä verkkokauppa-surffailen ja luen tuoteselostuksia silloin, kun haluan. En sen mukaan, mitä kaupat ovat auki . Se on yllättävän rentouttavaa ja Zen löytää tiensä luokseni tuota pikaa.  Suosittelen. Verkkokauppaahan voi selata aamiaispöydässä, sängyssä, sohvalla, kirjastossa... silloin kun sinusta siltä tuntuu. 

Milloin sinun Zen-verkkokauppahetkesi on / voisi olla?


Organic shopin tuotteet ovat sytyttäneet minussa liekin, joka lepattaa autuutta ja iloa niitä kohtaan. Ne kun toimivat, tekevät todella hyvää ja tuoksuvat namille. Olipa sitten kyseessä hiusnaamuo tai vaikkapa  Lotus ja 5 öljyä-vartalovoide. Tai kerma. Niin ihanan kermaista tämä on.

Täyteläinen lootus-vartalovoide sisältää luomulaatuista lotus-uutetta sekä viittä ensiluokkaista luomuöljyä. Ylellisen vartalovoiteen sisältämät jojobaöljy, esikkoöljy, amaranttiöljy, manteliöljy sekä sheavoi palauttavat ihosi nuorekkuuden ja tekevät siitä pehmeän ja ravitun tuntuisen. Tämän vartalovoiteet kanssa Zen on entistäkin lähempänä.

Suurin osa tämän varsin vietteleviä tuotteita sisältävän sarjan tuotteista maksaa alle 10 euroa. Kyseinen vartalovoide on ainoastaan 4,55 euroa. Organic Shop-sarjan jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetun moniaistillisesti hivelevät luonnonkosmetiikkatuotteet ovat tehokkaita - bonuksena ne näyttävät ja tuoksuvat huisin herkullisilta. Suosittelen lahjaksi ja itselle. Tämän sarjan tuotteiden kanssa lahja ei voi mennä vikaan. (Paitsi allergikon kohdalla). Lisäplussaa se, että brändi on virolaista luonnonkosmetiikkaa. Nyt on niiin zen-rauhallinen olo ja ilo.


Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa  

Kommentit