Luonnollinen joulukalenteri luukku 1 : TOP 5


Joulukuu on vihdoin täällä ja kauan odotettu joulukalenteri avautuu, yllätys yllätys, ihan koko joulukuun ajan. Jippii!

Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 
 • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
 • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
 • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
 • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
 • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

  Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  


Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! 


Tiesitkö, että suklaakalenterien sijaan voit tehdä itsekin joulukalenterin esimerkiksi Ruohonjuuresta löytyvistä herkullisista patukoista. Makuja on laidasta laitaan aina yllättävän hyvistä Zirkka-heinäsirkkapatukoista hurmaaviin hedelmäpatukoihin. Voit hakea erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi hakusanalla Patukka. Minäkin sitä kokeilin ja katsoppas, miten paljon löytyi patukoita! KLIKKI


Jos tekisin Luomupatukka joulukalenterin, laittaisin jokaiseen luukkuun erilaisen patukan. Ideoitahan on vaikka ja kuinka. Tai synttärikalenteri 24 päivää ennen H-hetkeä. Uuden vuoden kalenteri ei vaadi kuin 7 patukkaa.. JNE. Hinnat toki ovat euron ja kahden euron suklaakalentereita kalliimpia, mutta halvempia kuin moni kosmetiikkakalenteri. Sitä paitsi nämä Ruohiksen patukat ovat luomua, terveellisiä, parempia, kuin suklaa hampaille ja keholle, ja saat itse valita, mitä makuja laitat. 

Inspirationin top 5 ideaa LUOMU patukka-kalenteriin. Tietenkin Ruohonjuuren kivijalkakaupan ja verkkokaupan valikoimista. Linkin kautta löydät sinua lähimmän kaupan.↑

 1. Kaikkein houkuttelevimmat värit kääreissä esimerkiksi Roobarin "Cherry party" eli Cute-raakapatukka, kirsikka. Tässä maultaan viettelevän veikeässä, gluteenittomassa raakapatukassa kirsikka nauttii ollessaan huomion keskipiste. Puhtipatukassa kirsikan ja cashew-pähkinöiden kavereina makuhermojasi helisyttelevät lempeydellään liehittelevä kookos ja suussa sulavat suklaahippuset! Yhden patukan hinta on vain 1,99€. Tämän hintaluokan patukoilla 24 luukkua täyttyy hintaan 47,76€.
 2. Eksoottisimmat maut. Roobiotic-puhtipallero, ginseng & lehtikaali tulee mieleeni ensimmäiseksi. Saattaa kuulostaa omituiselta, mutta on nämä puhtipalleroisetkin vaan veikeitä. Jos et ole aiemmin perehtynyt kuitupitoisiin Roobiotic-palleroihin, vaatii maku hieman totuttelua, mutta minäkin herkkäsuisena, mutta samalla kokeilunhaluisena aloin pitää näistä jo hyvinkin pian. Eli rohkeasti vaan buustia elämään hankkimaan. Paljastus: Tulen kertomaan myöhemmin puhtipalleroista lisää. Yksi maksaa 1,65 € ja näin ollen 24 kpl maksaa 39,60€
 3. Tuttuja makuja ja vertailuun eri brändeiltä samojakin makuja. Tällaisia ovat mm. mustikka, suklaa, mansikka, jne. Voin suositella vaikkapa Cocovin Super snack-patukka, appelsiiniSelkeän herkullinen välipala- ja herkkupatukka on luomusertifioitu, lisäaineeton, gluteeniton ja vegaaninen valinta. Patukassa ei ole ollenkaan lisättyä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Hinta 1,59 € kappaleelta ja 24 kpl maksaa 38,16€
 4. Ihanat kääreet, värillä ei väliä. Kurkista vaikka uteliaisuuttasi, jos et muuten, näitä kolmea ihanuutta. Lisääkin on, toki, mutta en viitsi linkkijonoa kasvattaa.

  ♥ Pulsin-sarjan Berry Burst (Super Berry Raw Choc Brownie) 2,80 €,

  ♥ Superfudgio-sarjan vegaaninen, banaaninmakuinen toffeepatukka 1,39 €,

  ♥ Taatelijauhesta ja kookosmaitojauheesta valmistettu suklaa tuo makean maun suuhun ja hyvän mielen. Se vie makean nälän ja on vieläpä terveellistä suuhunpantavaa. Kyseessä on vanhan ajan ihaniin kääreisiin puettu Kaakaon Kaakao-suklaa, original, jonka saat 3,99 € hinnalla.

  ♥ Lopullisen 24 luukun hinta määräytyy sinusta itsestäsi. Siitä, mitä kaikkea ihanaa ostoskoriisi kertyy.
   
 5. Halvimmat patukat tai kalleimmat patukat. Kerää kalenteriisi 2 erimakuista Zirkka-patukkaa, vaikkapa jokatoinen päivä Appelsiini ja jokatoinen päivä Matcha. 0,50€ kappalehinnalla näistä kahdesta tulee kalenterille hintaa vaivaiset 12 €. Kalleimman hintaluokan patukoilla valinnanvaraa on reilusti enemmän. 3-4 euron kappalehintaisia herkkuja löytyy yli kalenterin tarpeen, joten voit jo valita mitä jätät pois. Toisaalta, kalenteria kasatessa olisi hyvä olla patukoita maisteltaviksi, sillä himot ne on pakkaajallakin. ;) 24 kpl maksaa 78€ - 143,76€. Paljastus: Tulen kertomaan myöhemmin Zirkoista lisää.


Joko sinä olet aloittanut jouluaskartelut?

Käytätkö esim. välipaloina terveellisiä hedelmä-, marja- tai pähkinäpatukoita?

Mikä viidestä kalenterivaihtoehdosta on sinun suosikkisi? Onko kenties sinulla jokin oma patukka-kalenterivinkkisi? 

Myös ruusut ja risut joulukalenteristani ovat tervetulleita. Huom. asiattomat risut eivät päädy koskaan blogiin, jos edes minullekaan. Risuja voi jättää kehittävästi ja asiallisesti. Kiitos. 

Huomenna sama aika, sama paikka, mutta täysin uusi sisältö. 
Jännittynein mielin, Viltsu


Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Marja-Liisa sanoi…
Onpa hyvä idea tuo patukkakalenteri! Valitsisin kyllä eksoottisimmat maut, muutenhan joulu on tuttuja juttuja ja perinteitä pullollaan.
EstherH. sanoi…
Tänä vuonna meillä ei ole enää joulukalenteria, eivät halunneet. Tuntuu että jotakin nyt sitten puuttuu. No käyn ihailemassa ja availemassa luukkuja muualla :)Kiitos!!
Jannna sanoi…
Patukkakalenteri on tosi mahtava idea!

En ole vielä aloittanut jouluaskarteluja.

Käytän välipaloina erilaisia terveellisiä patukoita, nam!

Suosikkini kalentereista on "ihanat kääreet, värillä ei väliä" (4).

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!
Hyvä pointti. Rohkeutta peliin.
Oi ei. Tule käymään. Tämä avataan joka päivä porukalla.
Kiitos. Kiva kun tykkäät. Ei aina tarvitse olla suklaakalenteri. No mutta, nyt tiedät, mistä löydät läjäpäin vaihtelua markettien patukoihin. Sokeria kun on monissa markettipatukoissa. Kiitos samoin sinullekin, joulu on jo ovella.
Miia sanoi…
Olen niin laiska askartelussa etten itse tee. Ostin veikkauksen ja L'occitaine joulukalenterin. Mutta kiva idea!
LauraKatarooma sanoi…
Heinäsirkka-patukkaa oiski mielenkiintoista maistaa. En oo tienny niitten olemassaolosta edes. Pitääpä käydä ens viikolla Ruohonjuuressa!

Ite en joulua vietä sen kummemmin, ni ei oo koristeita eikä askarteluja. Ainostaan kolme teejoulukalenteria. :D
Hanna Helena sanoi…
Tilasin pumpuliset joulu-unet, voi samalla nukkua lötköttää katsojana vaan. Mutta toive ei ole vielä toteutunut, unia ei näy. Paitsi että kuusen sijasta istutin unessa rusinapuun mutta se oli kauan ennen joulukiireiden tsunamia
SirpaH sanoi…
Ei ole minkäänlaista joulukalenteria, ei edes koiralla! Oon kai tullu vanhaksi!
Kortteja on askarreltu, ei muuta kun en erikoisemmin tykkää enkä laita joulua.