Luonnollinen joulukalenteri, luukku 15; pikkujoulut ja Puhtipallerot


1800-luvulla adventtia kutsuttiin myös pikkujouluksi. Varsinaisen pikkujoulun viettoon ryhdyttiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Lähtökohtana olivat koulujen kuusijuhlat. Adventin aikaan vietetyistä ylioppilasosakuntien syyskauden viimeisistä iltamista vähitellen muotoutui nykyinen pikkujoulu. Opiskelijoiden
viettämiä pikkujoulujuhlia alettiin juhlia 1930-luvulla myös muissa yhteisöissä. Ennen toista maailmansotaa myös puurojuhla oli nimitys, jota pikkujouluista käytettiin. Kodeissa pikkujouluja alettiin juhlia sen vuoksi, että omaa jouluolutta sai vihdoin Tuomaan päivänä maistaa. Tiesitkös, että Ruotsissakin Lucian päivä oli aiemmin nimellä pikkujoulut.


Pikkujouluissa tarjoillaan usein jouluruokia ja juomia, järjestetään hauskaa ohjelmaa ja nautitaan rennosta yhdessäolosta. Varsinainen hartaudellinen joulun ohjelma pikkujouluista puuttuu kokonaan. 
Jos ennen varsinaisia joulunpyhiä järjestettävänä on ainakin yhdet pikkujoulut ja osallistuttavana useammatkin, voimat alkavat jo uuvahtaa töiden ja Jouluvalmistelujen vuoksi, niin mikä avuksi?

Mieli tekisi mennä, mutta mieli tekisi myös käydä yöunille. Vaan kun aamulla olisi morkkis, kun kaikki muut kertoisivat naurahdellen edellisillan toilailuista. Nyt tarvitaan ripeästi Puhtipalleroita!
Ja hei, jos asut näillä seuraavilla paikkakunnilla, voit kipaista Ruohonjuuresta hakemassa käsilaukkuun oman Puhtipalleromixisi reippaasti alle 2 euron kappalehinnalla. Jos taas paikkakuntaasi ei mainittu, suosittelen verkkokauppatilausta uudenvuoden juhlintaa ajatellen.

Ruohonjuuren kivijalkamyymälät:

  1. Helsinki (5kpl)
  2. Tampere
  3. Turku
  4. Oulu
  5. Raisio
  6. Espoo (2kpl)
  7. Jyväskylä

    Sekä
  8. Verkkokauppa


Roo’biotic--luomuraakapallo antaa energiaa luonnollisesti. Jokainen raakapallo sisältää vatsaa ja suolistoa hellivää Lactobasillus acidophilus -probioottia. 

Musta Puhtipallero on Macan ja Kaakaon yhdistelmä, joka hyppää avuksesi silloin, kun hetki on heikko ja olo kuin olmilla. Herkullinen puhtipallero palauttaa sisäisen supersankarin voimiinsa ja lataa kroppasi täyteen positiivista energiaa. Kohti ääretöntä ja sen yli!

Turkoosi kookos-guarana on mitä maistuvin terveysherkku  ja ennen kaikkea ihan mahdottoman maukas välipala! Nappaa tällainen mukaan käsilaukkuun töihinkin buustaajaksesi.

Keltainen Ashwagandha Mango tuo energiset terveisensä maailmalta. Mango on hedelmänä lempparini, Ashwagandhaa taas suositellaan suorituskyvyn kohentamiseksi, joten tämä päätyi blogiin ruumiinavaukseenkin. RIP Mango-palleroinen. Sinulle tämä antaa energiaa jaksamiseen nääntymisen sijaan. Villeimmät pikkujoulut ikinä...

Joku punastelee pikkujouluissa, se taitaakin olla tuo ihastuttava leidi punaisessa kääreessä. Kirsikka-acerola sisältää jopa 20 % kirsikkaa.

Tummanvihreä puhtipallero onkin erityinen flirttailija, nimittäin hänen nimensä on Ginseng Kale. Kavereiden kesken Ginseng Lehtikaali. Hän tarjoilee sinulle 90 kilokalorin edestä täyttä toimintaa. Hauskanpitoa, energiaa ja hulvattomat naurut aamulla sille pikkujoulujen hassulle sekoilijalle.

Lisäksi pääsin makujen maailmaan vaaleanvihreän Chop chip Matchan kera. Älä missaa pikkujouluja energian puutteen vuoksi!


AINESOSAT:  - 
CASHEWPÄHKINÄ*, ananas, taateli*, mango*(10%), banaani*, ashwagandha*(3%), Lactobacillus acidophilus 
*= Luomulatuinen & raaka 

OMINAISUUDET: 
gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninenLöydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy
kuva liittyen teemaan; Joulukuu.
Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti.
Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi.
Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!

Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta!

Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Tänään juuri äitini kanssa käytiin Ruohonjuuressa ostamassa kurkumasuihketta ja saatiin samalla maistaa herkullista raakasuklaata.
Ihanaa lauantaita sinulle Viltsu <3