Luonnollinen joulukalenteri luukku 11; VeronpalautuksetAnna itsellesi aikaa päiväunelmointiin – juuri nyt! Mieti, miltä unelmaelämäsi näyttäisi. Mihin aikaan mahtaisit herätä aamuisin? Ketkä kuuluisivat elämääsi? Mitä työtä tekisit? Miten käyttäisit aikasi?

Ala pitää unelmapäiväkirjaa, johon voit kirjoittaa ja kenties myös piirtää kuvia unelmiesi elämästä. Ällistyttäviä asioita alkaa tapahtua: saat seurata kasvuasi kohti unelmiasi. Muistelet viiden vuoden kuluttua ja ajattelet: ”Minä onnistuin sittenkin – ja ihan helposti!” Tieto siitä mitä haluat, sisältää valtavasti voimaa. 

Jos on totta, että maailmankaikkeus tahtoo täyttää sydämesi toiveet, sinun täytyy tuntea halusi ja kaivaa esiin rohkeus, jolla ilmaiset ne. Unelmiesi luomisen aloitat antamalla itsellesi aikaa oivaltaa mitä ne ovat.

-Lisa Jimenez
Voi ei... kuvan pikkuinen heitti rahat tuuleen ja pisti osan palamaan. Painajainen varmaan... 

Tätä päivää on  odotettu kokonainen vuosi. Veronpalautusrahat saapuvat tilille ja on aika lähteä shoppailemaan joululahjoja. Ihan niin odotettua se ei ole mätkyjä saaneille. Me olimme kuitenkin onnekkaita siltä osin, että saimme hankittua uuden divaanivuodesohvan olkkariin vieraita varten.. ja itselle tottakai. Nyt voi yökylässä nukkua vierekkäinkin, kun aiemmin viriteltiin patjoja sinne tänne. Yksi toteutunut unelma.

Yksi syy tälle ostokselle on myös se, että nyt voin katsoa telkkaria taas. Makkarissa ei telkkaria ole, eikä kyllä tule olemaankaan. Vanha sohva oli vähän liian pieni ja pitempiaikaiseen makoiluun minun selälle- en sanoisi huono, muttei hyväksikään. Niinpä kipujen ollessa sitä luokkaa, että suurimman osan viettäessäni vaakatasossa niiden takia, ainoa mahdollisuuteni on ollut "muuttaa" makkariin. Onneksi vielä pääsen edes hieman liikkumaan ja apukeinoin edes joskus uloskin. Toipuminenhan se pahin vaihe onkin.. Niin tai näin, tällä viikolla aion vielä ulos päästä. Ja onneksi, ONNEKSI,nykyään on myös runsain mitoin erilaisia verkkokauppoja. Ne ovat pelastus ja innoittaja. Kyllä, Ihan niinkuin Ruohonjuuri. Sen enempää mainostamatta, mutta kun se on fakta.

Ruohonjuuri ON minun suosikkini ja arvomaailmaltaan omiani. Sen valikoima on laaja, yli 6000 tuotetta, jotka poikkeavat markettituotteista suurimmalta osin.  Lisäksi tuotteet ovat luontoa ja ihmisiä arvostavia ja kunnioittavia eikä eläinkokeita sallita. Ruohis ei syrji ihmisiä esim rodun tai suuntautumisen takia ja vuosittain myös Pride näkyy (ja kuuluu) myymälöissä. Arvostan! Ruohonjuuri yllyttää myös kaiken lisäksi ihmisiä tekemään pieniä ja isompiakin tekoja paremman maailman ja miellyttävimpien asuinkaupunkien puolesta. Tempauksia ja asioiden eteenpäin vientiä vaikenemisen sijaan on vaikka ja kuinka. Siinä on erilaine kauppa minun makuun. Harmi vaan, ettei kivijalkaa löydy Kuopiosta. 

Mutta onneksi on siis se verkkokauppa. Se on tänä päivänä myös kansainvälisille markkinoillekin tähtäävä ja Ruotsiinhan onkin avattu jo oma Ruohonjuuren myymälä Tukholmaan, Happy Food Store- nimellä. Käykääs katsomassa, kuinka se eroaa Suomen Ruohiksista vai eroaako ollenkaan. Olisi kiva kuulla sieltä lisää. 

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, ettet tiedä, mitä ostaa, kun kaupassa on niin paljon kaikkea etkä oikein tiedä niistä mitään? Minulla on kokemuksesta kaksikin vaihtoehtoa tähän; 

 1. KYSY: Ruohonjuuressa vastataan, neuvotaan, opastetaan ja suositellaan sinulle sopivia tuotteita.  Ei siis niin, että kallein tuote, sopi se tai ei, vaan oikeasti sinua ajatellen. Myös verkkokaupassa! 
 2.  KOKEILE jotain VALMISTA PAKETTIA, joista jokaiseen on valittu tuotteet aiheen mukaan, eikä kunhan nyt jotain kallista. (Esim. Vuoden 2017-parhaiksi valitut tuotteet). Kurkkaa linkistä joitakin vaihtoehtoja, KURKISTUS , tai kerro myyjälle mihin tarvitsisit paketin. Saat taatusti apua tuotteiden keräämiseen. Ja noissa valmispaketeissa on se hyvä puoli, ettei ne täysin sinetöityjä ole, niinkuin muualla "herkkukorit", vaan voit jättää pois siitä sellaiset, mitä varmasti et tahdo ostaa. Eikä se hintaa nosta tietenkään. 
Mun suosikkeja ovat mm. Nämä viisi settiä: 


Todellako, myös miesten paketti kuuluu Suosikkeihini aikuisen nuoren miehen äitinä. 
Lisäksi Organic shopin tuotteista on helppo lähteä kasaamaan oma paketti, sillä tuotteet 
 • Ovat ihanan tuoksuisia
 • Oikeasti tehokkaita
 • Todella edullisia
 • Valikoimaa riittää tuotteissa ja tuoksuissa
 • Sopivat koko perheen käyttöön
 • Näistä ilahtuu kaiken ikäiset naiset eritoten
 • Luonnonkosmetiikkaa
 • Tulevat naapurimaastamme Virosta
 • Näyttävät simppelisti hyvältä

Ilahduinpa hyvinkin päivän luukusta, josta löysin Organic shopin Passionfruit & cocoa-suihkugeelin annostelupullossa. On nimittäin helpompi minulle annostella tällaisesta kuin korkkia availla vapisevin käsin ja pyörittää puristaa toisella kädellä ja toisella pitää sientä ja kiinnitin jostain etten kaadu. Nyt laitan sienen pullon alle ja käytän yhtä kättä tähän, toista kiinni pitämiseen. Ja ne aistit... aah.


MITÄ SUUNNITELMIA SINULLA ON VERONPALAUTUSRAHOILLE VAI TULIKO PERÄTI MÄTKYJÄ? 
Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 

 • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
 • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivällePoikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
 • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
 • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
 • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

  Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! 


Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Sude sanoi…
Kakskymppisellä ei kauheesti juhlita, mutta saahan sillä jotain ylimääräistä herkkua jouluksi =)
Ihanan oloinen suihkugeeli :) Veronpalautukset taitavat mennä ihan tavalliseen oloon tai sitten pistän säästöön :) Mukavaa tiistaita Sinulle <3
LauraKatarooma sanoi…
Mää sain elämäni ekan kerran mätkyt, hurjat 14 euroa. :D
Minä sain juuri sen verran palautuksia, että sain maksettua pojalle taas vuodeksi eteenpäin pelipassin ja vakuutuksen jalkapalloa varten. Lapseen sijoitettu raha kannattaa aina <3 Ihan mahtavaa, että saitte uuden sohva, ihanaa!