Luonnollinen joulukalenteri luukku 31 : Uusivuosi rituaaleinLämmin kiitos Sinulle inspisläinen vuodesta 2018! Ilman Sinua ei olisi meitä -Inspisläisiä.

Vanha vuosi on jäämässä taakse muutaman tunnin kuluttua. Jo huomenna on vuosi 2019 ja uusi alku jollekin jännittävälle, paremmalle alkaa. Elämään kuuluu kaikki mausteet ja niistä mieleisensä sopan keitto. Joskus soppa palaa pohjaan, joskus mausteita on liikaa tai liian vähän, mutta syötyä tulee. Virheistä tulisi ottaa opikseen ja keittää parempi keitto. Eri asia on sitten raaka-aineet... Tämän vertauskuvan riimittämänä mustikka-hampunsiemensuklaata poskeen ja rituaalin tekoon!


Niin, siis ennen rituaalia;  Ruohonjuurestahan löytyy tätä ihanaa Love chockin tumma suklaata myös mustikka-hampunsiemen-versiona ja on muuten laatua ja hyvää! Ei mitään marketin Taloussuklaata, vaan raaka-suklaa, jossa maistuu oikeat maut. Kaakaopitoisuus vähintään 84% ! No huh huh! Nyt kelpaa!


Lisäksi pakkaus on ihana pahvirasia, joka avautuu upeaksi taideteokseksi.  Suklaa itsessäänkin on kuvioitu upeasti. Pakkauksessa on myös mietelause sisällä. Jos jotain erityistä haluan antaa erityiselle henkilölle, olisi se Love chock-suklaa. Tämä on riittoisa herkuttelusuklaa, jota ottaa palan sillointällöin siltään tai kupposen kuumaa kanssa. Tai oijoi.. punaviiniä. Raakasuklaat ovat tuhdimpaa suklaata, joten tätä ei samoin syödä, kuin karkkipäivän suklaita. Ei tarvitse syödä, sillä se aito suklaan maku jää suuhun pyöreän täyteläisenä ja ihanan pirteän mustikan ryydittämänä ja siementen rouskahdellessa iloisena mukana.


Luomulaatuiset, hehkeän herkulliset Lovechock-raakasuklaat ovat maidottomia, gluteenittomia ja soijattomia ja ne on makeutettu aidolla kookoskukkanektarilla.

Sujauta sinäkin suuhusi käsintehtyä raakasuklaata, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattiataidolla.


Uudenvuoden vastaanoton  rituaali

Tarvitset 
 • kynä
 • paperia
 • kirjepaperia 
 • kirjekuori
 • tulitikut
 • paikka, jossa voi turvallisesti polttaa paperia

 1. Mieti mennyttä vuotta. Mitä olet oppinut? Mitä haluat viedä mukanasi tulevaan? Mistä olet kiitollinen? Kirjoita, mitä kaikkea mieleesi nousee.
 2. Mitä haluat jättää taaksesi? Mitä et enää halua kantaa mukanasi? Mietiskele ja kirjoita.
 3. Päästä irti. Kun tunnet kirjoittaneesi riittävästi, polta paperi juhlallisin menoin. Anna viime vuoden mennä – myös kiitollisuuden kohteiden. Tunne, miten tuli puhdistaa vanhaa energiaa.
 4. Kirjoita itsellesi kirje vuoden päähän. Missä haluat olla elämässäsi vuoden kuluttua? Miten haluat elää arkeasi, mitä haluat muistaa? Sulje kirje kuoreen ja tuo kuori hetkeksi sydäntäsi vasten.
 5. Aseta intentio tulevalle vuodelle. Millaisella asenteella haluat suhtautua uuteen vuoteen, itseesi ja elämääsi? Jos sinulla olisi uudelle vuodelle jokin teema, mikä se olisi? Keskity intentioosi ja mieti, mitä se käytännössä tarkoittaa. Miten aiot sitä toteuttaa? Mitä tunnetta haluat itsessäsi vahvistaa? Anna tunteen voimistua kehossasi ja levitä ympärillesi.

Rituaali: Hidasta elämää -> Katri Syvärinen: Vuoden paras päivä

Inspiroivaa uuden vuoden alkua! 


 Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa  


Kommentit

Suositut tekstit