Luonnollinen joulukalenteri luukku 2 : AdventtiTänään on ensimmäinen adventtisunnuntai. Adventtina sytytämme ensimmäisen kynttilän. Tiesitkös, että Adventti sanana tarkoittaa Herran tuloa. Tonttujen kurkkiessa ikkunoiden takaa on muistettava  olla erityisen kiltti, aina ennen joulua. Toisaalta "ennen joulua" voi tarkoittaa myös koko vuotta. Muista olla kiltti myös itsellesi.

Mossan misellivesi on  on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Vadelmasta saatuja vitamiineja ja hyaluronihappoa sisältävä monitoimivesi puhdistaa ihon, poistaa meikin, toimii kasvovetenä ja kosteuttaa.
Siinä mielessä huipputuote , että tämä misellivesi soveltuu koko kasvoille mukaan lukien silmänympärysiho ja huulet. Kostutat vain vanulapun misellivedellä ja pyyhit kasvot puhtaaksi. Sen jälkee voit laittaa kosteusvoiteen. Misellivettä ei tarvitse

0iva tuote itselle tai lahjapakettiin. Erinomainen lahjasettituote  esim. Kosteusvoiteen kanssa . 


i

Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 

  • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
  • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivällePoikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
  • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
  • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
  • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

    Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

EstherH. sanoi…
Oikein hyvää ekaa adventtia sinulle ja kiitos kivasta postauksesta.
Rauhallista ensimmäistä adventtia sinulle Viltsu <3