Luonnollinen joulukalenteri luukku 30; Uudenvuoden kuplivat


Olipa kyseessä pienemmät tai isommat ihmiset, suosin tähtisadetikkuja erityisesti. Siinä ei pakettia kohti rahaa mene huikeaa summaa, mutta iloa riittää pitkäksi aikaa. Etenkin pari kolmekin euron pakettia ostaen riittää kyllä monta tikkua jokaiselle.

Me tehtiin isoveljen kanssa tähtisadetikun varteen koukku taivuttamalla vartta hieman. Heti kun olimme sytyttäneet tikut, heitimme ne lumisen puun oksiin riippumaan. Se oli hauskaa. Joskus iskä ja äiti laittoivat pensaaseen paljon tähtisadetikkuja ja sytyttivät ne tikut kerralla palamaan. Olipa kaunis näky! Samoin kuin sekin näky, kun kaksi palavaa tikkua laittoi vastakkain. Sitä pärskettä ja tähtien kuplintaa olisi voinut katsella vaikka kuinka kauan.  Vielä en ole testannut niitä jättikokoisia tähtisadetikkuja, mutta testaan kun saan ne käsiini ja rahat riittävät. Ei tänä vuonna. Nyt ei osteta mitään. Mutta ehkä ensi vuonna. Tähtisadetikkujen aika ei pääty tiettyyn kellon lyömään. Eläkettä odotellessa..

Joulukalenteri on tänävuonna tehty Ruohonjuuren tuotteista. Mutta miksi aina vaan hehkutan ja kannatan Ruohista? Onko minulla siellä sukulaisia töissä tai jotain?
Eikö olisi helpompi ostaa kaikki lähikaupasta?

 -Hyvä kysymys.
Ei. Meidän perheellä ei ole ketään sukulaista tai jotain, töissä siellä. En hehkuta Ruohonjuurta siksi, että kannattaisin henkilöä tai että "oma lehmä olisi ojassa".
Kyllä. Olisi helpompaa ostaa kaikki lähikaupasta. Helpompaa, muttei kuitenkaan järkevämpää. Toki lähikaupat, marketit sun muut Kuopiossa olevat kaupat ovat hyvä lisä. Enhän voi tilata Ruohonjuuren verkkokaupasta maitoa ja jogurttia tai vastaavaa eikä Kuopiossa ole omaa Ruohonjuuren myymälää. Se, miksi en osta kaikkea sitä marketista, mitä ostan Ruohonjuuresta johtuu siitä, että Ruohonjuuren pääpaino on luomuruualla, terveystuotteilla ja luonnonkosmetiikalla. Sieltä saamme kerralla isoja pakkauksia vaikkapa pähkinöitä tai siemeniä välipaloille ja aamuihimme. Siellä tuotteet ovat eettisesti tuotettuja, luomua, vegaania, eläinkokeetonta, luontoa rakastavaa, ihmisarvoa kunnioittavaa


... Ruohonjuuressa voin suoraan valita tuotteet sen suuremmalti tietoja etsimättä ja ostaa omiin arvoihini sopivaa. Marketeissa on katsottava erikseen, onko tuote testattu eläimillä tai onko se tuhonnut sademetsää istuttamatta uusia puita tilalle. Lisäksi pakkaukset ovat iso kysymys siinä missä esim. Just pähkinöiden jne tuoreuskin. En ole niin hyviä luomuherkkuja muualta löytänyt kuin Ruohonjuuresta. Kävin luonnonkosmetiikkaa etsimässä taannoin marketista ja pyysin myyjältä tietoa, sisälsikö mascara aloeveraa vai ei. Olisin ostanut lahjaksi aloe-allergiselle. Myyjä ei tiennyt, myyjä ei etsinyt tietoa mistään eikä tarjonnut mitään vaihtoehtotuotetta. Ainoa mitä hän tarjosi, oli se että toisin kyseisen henkilön testeillä testaamaan maavaraa, olisiko se hänelle sopiva...

Ruohonjuuresta en ole koskaan saanut näin kökköä "palvelua". Päinvastoin! Olipa haasteena mikä tahansa, he selvittävät ja kertovat. He tarjoavat jotain toista, jos juuri kyseinen tuote ei ole just mun juttu. Eikä siellä ehdoteta allergiselle, että testaa niin nähdään, turpoatko vai et!! Ruohonjuuressa on ihmiset arvomaailmaltaan jo kiinnostuneet hyvinvoivasta maailmasta. He osaavat kertoa tai ottaa selvää ja kertoa.
Monen markettiketjun tavoite on raha.
Ruohonjuuren periaatteisiin kuuluu, ettei meillä ole oikeutta evätä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tehdä niitä asioita, joita meillä on oikeus ja mahdollisuus tehdä tänään. Yhtiön toimialana on energian ja raaka-aineiden säästämistä, luonnon kanssa tasapainossa olevan yhteiskunnan syntymistä sekä maapallon oikeudenmukaista ja järkevää käyttöä edistävien hyödykkeiden valmistus, maahantuonti, tukku- ja vähittäiskauppa sekä alaan liittyvä julkaisutoiminta.

Ruohonjuuren verkkokaupassa on tarjolla liki 6 000 eri tuotetta.  Yksi niistä on Whole Earth-kupliva limppari, jonka maku on tällä kertaa Elderflower eli seljankukka. Todellinen juhlajuomien kuningatar ja tämän vuodenvaihteen kupliva juomamme. Tämä tölkki maksaa 1,99€, kun taas marketissa tölkit ovat yli 2euroa.

Seljankukkalimonadi on makeutettu agavesiirapilla ja omenamehutiivisteellä. Peruslimuja terveellisempi ja makumaailmaltaan sulostuttavampi vaihtoehto, joka taltuttaa janon käden käänteessä.
laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen
Entä markettilimut, e-koodeja? On.

Tässä muutama iso syy valintaani. Kippis!


Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa  

Kommentit