Luonnollinen joulukalenteri, luukku 4: Tuli tuli kotiinYksi ehdottomasti talven ja joulun suosikeistani on kynttilöiden loisto. Tykkään polttaa erilaisia kynttilöitä, myös tuoksuvia. mehiläisvahasta tehdyt ovat suosikkejani. On vain muistettava, ettei koskaan jätä kynttilää yksin palamaan.

Kynttilän valkeus kiinnostaa myös pieniä lapsia ja lemmikkejä. Miksi liekki lepattaa, mikä on tuo kaunis ja kirkas, voiko sitä koskettaa...
Muista jutella lapsesi kanssa tulen vaaroista. Muista myös kieltää lemmikkiäsi menemästä kynttilän lähelle. Uteliaisuus saattaa siltikin voittaa... katselkaa yhdessä kaunista kynttilää, sopikaa rajoista ja tehkää vaikka kynttiläpaketteja joululahjoiksi.

Tarkista palovaroittimien toimivuus ja että paristo on toimiva edelleen.


Avasin joulukalenterin luukun ja ilahduin jälleen. Yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa tekemämme joulukalenteri sisälsi  Foodin-kookosveden. Tämä juoma  on todellinen janonsammuttaja ihan parhaasta päästä! Purkki sisältää 330ml aitoa ja puhdasta kookovettä. Lisäaineita tähän ei ole sitten enää mahtunutkaan. Hyvä niin. 
Kookosvesi on myös luonnon oma urheilujuoma, jonka elektrolyyttitasapaino on sama kuin ihmisveren. Elektrolyyttien korvaaminen onkin aivan erityisen tärkeää runsaan hikoilun jälkeen, jonka vuoksi kookosvesi on ihanteellinen liikunnnan jälkeen. Suosittelen myös saunajuomaksi oluen ja limun sijaan tai kuten minulla, sairauden aiheuttaman tuskaisuuden aikana ja jälkeen. Silloinhan tuskanhiki voi hyvinkin olla runsasta. 

Mainittakoon myös, että tämä kookosvesi on valmistettu luomukookoksesta, joten mitä vielä epäröimään. Kippis ja kulautanpa nesteen sisuksiini. Muista nesteyttää itsesi jouluaskareiden lomassa. Kaikessa tohinassa saattaa juominen unohtua... 

Kiinnostaako sinua tietää, mitä kaikkea tämä kookosvesi on käynyt läpi matkallaan Ruohonjuuren hyllylle? Voit lukea Foodin-kookosveden matkasta TÄÄLTÄ.


Oletko juonut kookosvettä? 

Joko jouluvalmistelut ovat käynnissä? 

Poltatko kynttilöitä? Onko tietty väri ja muoto tärkeää vai kaikki mitä vastaan tulee? 


Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 

  • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
  • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivällePoikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
  • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
  • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
  • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

    Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! 
Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

EstherH. sanoi…
Kynttilöitä tulee poltettua heti kun hämäräaika alkaa ja kevääseen asti. joten näin joulun aikaan se ei ole lisääntyvää vaan normia :) Sain sentään jo olkkariin punaiset matot laitettua ja ulkovalotkin, meillä niin kuraista ja myrskyää ettei tunnu yhtään joulukuulta, sataakin niin että tulvii jo jossain.
Silkku sanoi…
Mä niin rakastaisin polttaa kynttilöitä, mutta kun on noi kaksi kisulia niin ei vain oikein voi.
Yhtä kynttilää pystyn polttamaan, muuten niin hankalaa kun kisuilla kiipeilypaikkoja yms.
Ledikynttilöitä onkin sitten aikalailla ;)
Jouluvalmistelut ovat jo hyvissä ajoin alkaneet, meillä on jo kuusikin, sain vihdoinkin isännän heltiämään että hommataan valkoinen kuusi ja nyt se komistaa kaikessa loistossaan kunniapaikalla ;) koristeita ei ole, ainoastaan valot ja tähti jonka tein vessapaperirullasta.
Hyvää päivän jatkoa sinulle :)
ps.vastasin sinulle blogissani
Sinun joulusi onkin siellä himpun erilainen meihin verrattuna. Onko kaupoissa joulutohinat samaa luokkaa vai paljon suuremmat?
valkoinen kuusi on ihana <3