Luonnollinen joulukalenteri, luukku 5: Joulukortit


Perinteinen postikortti on ilo saada. Siinä on jotain mitä voi pitää kädessä, katsoa, tutkia, melkein haistaa musteen, jolla rakas läheinen tai ystävä on sen kirjoittanut... kyllä! Kortti on iloinen asia.


Joulupostia voi lähettää edullisemmalla joulun ikimerkillä (1,05 e) keskiviikkoon 12.12. Saakka. Tämänkin jälkeen joulukortit ehtivät vielä jouluksi, kun ne postitetaan kotimaan ikimerkillä (1,50 e) viimeistään keskiviikkona 19.12. . Paketit ja ulkomaan posti ovat eri asia. 


Kurkistettuani päivän luukkuun, toisin sanoen nostettuani nämä tuotteet isosta koristani, innostuin täysin. Minulle entuudestaan tuntematon brändi ja tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta ja tarpeellisilta. Kortti tosin on kuvaus rekvisiittaa kotoa. 

P´ure on Australiasta rantautunut Suomeen ja Ruohonjuuresta löytyy jopa 5 erilaista tuotetta tältä brändiltä. Tosin tuo oranssi P’URE Papayacare Ointment-balsamivoide on sekä normaali koossa että matka koossa. Näin 

P’URE Papayacare Ointment balsamivoide on vedetön, täyteläinen ja ravitseva tehovoide. Voide on niittänyt mainetta, eikä ihme, sillä kyseessä on oikea monitoimitehovoide. Se on ihanteellinen apulainen käytettäväksi etenkin vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle sekä pienien haavojen hoitoon. Tätä voidaan käyttää koko perheelle, joten siinäkin mielessä oiva lahjaidea joulupakettiin. 

Voide kosteuttaa pitkäkestoisesti kuivaa, ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Se myös sisältää C-vitamiinia ja ihoa uudistavia entsyymeitä sekä sheavoita. Voit käyttää voidetta aina huulista alkaen vaippaihottumaan, maitorupeen ja imettämisestä ärtyneille nänneille, laserhoidon ja tatuoinnin jälkihoitoon, haavojen hoitoon ja pakkasvoiteeksi. Eli missä tarvitset tehokasta apua. Ihan kotitöitä tämä ei alkanut tekemään, vaikka houkuttelinkin, siinä meni raja, mutta hoitavana tuotteena erinomainen tuote. 

Olipa kerran lentsu - mutta ei olekaan enää! Apuun saatiin tuo siniseen asuun pukeutunut Vapour balm. Entsyymipitoisen papaijan lisäksi tämä voide sisältää antibakteerista, hengitysteitä avaavaa eukalyptusta, tuoksullaan rauhoittavaa ja rentouttavaa sitruunamyrttiä sekä rentouttavaa ja hellävaraista tulilatvaa. Voiteesta vapautuu ruumiinlämmössä hengitysteitä avaavia höyryjä, jotka puolestaan helpottavat flunssan oireita. Heti seuraavan flunssan koittaessa tämä tuote on meidän perheessä käytössä! 

Voidetta voi hieroa rintaan ja selkään: verenkierto vilkastuu ja tehovoide tuo lämmön tunteen iholle. P’URE Papaya Vapour-balsami sopii mitä mainioimmin myös hengitysteiden avaamiseen. Soveltuu aikuisille ja yli 12 kk lapsille. Koska minulla on astma ja joskus olo on melko surkeakin kipujen nostaessa astmaoireet pintaan, on tämä myös silloin oleva minulla käytössä. 

Muista kuitenkin se, että olemme yksilöllisiä ja koskaan ei mikään, korostan EI MIKÄÄN luontaistuotekaupan tms tuote korvaa lääkärisi kirjoittamaa reseptiä tai hoitoa. Kysy aina ensin lääkäriltä, voitko jättää lääkkeen tauolle tai vähentää, mutta älä tee sitä ilman lääkärin lupaa. 

P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Se ei ollenkaan sisällä parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita! 


Tänä päivänä aiheena oli siis korttien valmistelu lähettämistä varten. Minulta syntyi tällainen joulukortti tilaustyönä. Kortissa toivottiin perinteisiä asioita, 2 tyttöä ja 1 poika. Kuva olisi ollut erilainen, mutta leikkasin siitä ison tytön pois, jotta lapsimäärä olisi sopiva. Jos oikein tarkasti katsoo, saattaa huomata, mitä muuta olen saksilla leikannut, kun en vaan yksinkertaisesti kyennyt hakemaan enää tarvittavaa työkalua. Arvaatko tai tiedätkö, mikä se on?

Mitä ajatuksia päivän luukku sinussa herättää? 

Onko kortit jo kirjoitettu? 


Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy 

  • kuva liittyen teemaan; Joulukuu. 
  • kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivällePoikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. 
  • Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. 
  • Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
  • Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

    Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!  Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! 
Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Juuri tänään vasta sain joulukortit tehtyä. Olen tänä vuonna käynyt vähän hitaalla näissä valmisteluissa. Kiva luukku ja kiva on saada myös oikeita kortteja välillä!
Mä laitan ostokortit. En saa tehtyä kuin nämä mitä olen tehnyt muille.