Luonnollinen joulukalenteri luukku 9; Toinen adventtipäivä täynnä väriä


Oikein hyvää ja kaunista toista adventtisunnuntaita.


Joulukalenterin paketti onkin tänään hurjan suuri. (Pst.. ei kerrota kellekään, että tämä luukku aukesi minun käsissäni  jo paljon aiemmin).  Näillä väripulvereilla joulusi on taatusti värikäs ja ravinteikas. Kaikissa pulvereissa on luonnollista voimaa pullollaan. Antioksidantteja, betakaroteenia, mineraaleja.. lisätietoa löydät linkkien takaa Ruohiksen sivuilta.


Pidä mielessä myös ensi vuoden PRIDE sekä lasten (lähes) sateenkaaren väriset bileet ja Halloween.


Väriltään sävähdyttävän oranssi mikrolevä, Dunaliella salina, saa sisäisen aurinkosi paistamaan synkkänäkin päivänä, sillä se sisältää beetakaroteenia ja värjää esim. Smoothiet oranssiksi.  Katso kakkukuvani myöhemmin.

Pink pitaya on nimensä veroinen pinkki jauhe, jolla kylmät herkut muuttuvat pinkiksi. Prinsessojen taikapulverin salaisuus on ravinteikas, pakastekuivattu pitaija eli Dragon fruit.

Myöhemmin kakkukuvastani löytyvä Blue spirulina saa huikean värinsä spirulinan phytosyaniinista. Hämmentävän kaunis pulveri sopii sekä kylmiin herkkuihin, että leipomuksiin. Myös heille, jotka eivät siedä vihreän spirulinan makua. Tämä nimittäin ei maistu oikeastaan miltään.


Welcome over to the dark side! Elintarvikelaatuinen, syötävä aktiivihiili (Activated Bamboo Charcoal) on väriltään jopa mustempaa kuin ex-kumppanisi sielu! Monitoimijauhe aktiivihiili tekee valkoisesta mustaa käden käänteessä. Lisäksi voit käyttää sitä esimerkiksi hampaidesi valkaisuun, öljy-pullingiin,  kasvonaamioihin... 

Purppuranturkoosi jauhe, joka on valmistettu kuivatusta ja jauhetusta siniherneen kukasta (Butterfly Pea), kirvoittaa taikuuden esiin käyttäjässään. Tuo "taianomainen" pulveri vaihtaa näyttävästi väriään, kun siihen sekoittaa sitruuna- tai limemehua.


Sokerikakussa käytetty Dunaliella salinaa sekä blue spirulinaa. Himpun pinkkiä pistettä näkyy myös, sillä kokeilinpa reunoille pinkkiäkin, mutta se ei toimi kuumassa. Se sanotaan pussissakin, joten vika ei ollut tuotteessa, vaan halusin silti kokeilla mitä tapahtuu. Tulevaisuudessa näet myös muita värejä käytössä.


Ihanat värijauheet saatu  Ruohonjuuresta ilman mitään velvotteita ja jo paljon aiemmin. Halusin tuoda ne kuitenkin blogiin niiden hauskuuden vuoksi. Pr-samples 

Kommentit

Sude sanoi…
Johan on mielenkiintoinen tuote, en ole ennen kuullutkaan moisista.
Niin ovat. Näillä loihtii vaikka mitä ihanaa.