Luonnollinen joulukalenteri luukku 13: Stressi pois ja musiikki sois


Istahda hetkeksi, rauhoitu. Ei joulun tarkoitus ole stressi ja hoppuilu. Joulun taika löytyy vain, jos annat sille mahdollisuuden saavuttaa sinut.

Tämän päivän tehtäväsi on soittaa joululauluja putkeen yksi toisensa jälkeen ja hoivata itseäsi. Tee pieni niska-hartiajumppa, venyttele selkää ja kylkiä, muutama syvä sisään ja ulos hengitys ja hoitoaineet kasvoille. Minä suosittelen kokeilemaan Aloreen ihanaa Chlorovitae skin rescue-eliksiiriä. Se on myös huikean hieno lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea ja hajuvedet niin vaikea valita. Haluaisit silti antaa jotain laadukasta ja hemmottelua.


Nämä "happitipat" ovat kiireisen etenkin kaupunkielämän pelastus. Saat välittömästi terveyttä ja apua kasvoillesi Lehtivihreät tunnetulla voimalla. Tuote on kulttimaineeseen kohonnut "ihme-eliksiiri", joten mistään perus seerumista ei nyt ole kyse. Tehokkaassa, voimakkaasti uudistavassa Alorée -eliksiirissä viinirypäleensiemenöljyn, muscat-ruusuöljyn ja camelinaöljyn tehoaineet on yhdistetty C.H.C®:n, joka edesauttaa soluaineenvaihduntaa. Ihosta tulee elinvoimainen ja väsymyksen merkit häviävät. Iho näyttää hehkeältä ja virkeältä ja saa takaisin luonnollisen kauneutensa. Todella toimiva apu etenkin samealle ja elinvoimansa menettäneelle iholle. Käytetään kasvoille ja kaulalle joko siltään tai päivävoiteen kanssa. Voidaan käyttää esim. Tarvittaessa kuuriluontoisesti.

Tämän tuotteen käyttöä odotan itse erityisesti ja joulun juhlasta on toivon mukaan tulossa tämän kanssa entistäkin huolehtimani, kun ei tarvitse miettiä sitä, miten väsyneeltä kasvot näyttävät. Kiitos Ruohonjuuren, sillä siellä osataan katsoa ja kuulostella asiakkaiden tarpeet.Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy
kuva liittyen teemaan; Joulukuu.
Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti.
Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi.
Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!

Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta!

Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos,tuo niskajumppa on paikallaan juuri nyt.Joululaulutkin tekee tunnelmaa.Hyviä päiviä sinulle.
Tänään niska on aika ok, mutta lapa on ihan solmussa. Onneksi kohta on viikonloppu ja huomenna taidan perjantain kunniaksi laittaa saunan päälle!