Luonnollinen joulukalenteri, luukku 16;Kolmas adventtisunnuntai


8 yötä jouluun. Paljon on jo tehty, mutta vielä on tekemistä joulun vuoksi. Miksi me oikeastaan juhlimme joulua? Onko se sinulle tapa, uskonnollinen kokemus vai jotain muuta? Kolmannen adventin aikaan voit miettiä, mitä joulu sinulle oikeasti merkitsee. Ja pidä samalla käsienhoitotalkoot.


Paperi todellakin kuivattaa kädet  mutta niin tekee myös jatkuva peseminen ja jauhoista käsien pitäminenkin. Leivot piparkakkuja, hedelmäkakun, taateli- ja piimäkakut, tortut ja pasteijat, en edes osaa kuvitella, mitä kaikkea joulupöytään voi laittaa, jos varat sallivat. Sen kuitenkin tiedän, että tämä jos mikä on käsivoiteen aikaa!

Ja joulun jälkeen on pakkaset kovimmillaan seuraavat kuukaudet ennen kevään lämmintä aurinkoa, joten pakkanen jatkaa siitä mihin paperipöly ja jauhot lopettivat.

Käsivoidekin saa olla sekä sinua että luontoa rakastava,  kuten Santen karitevoi-käsivoide on. Tee samalla lapsillesi muistoja puhtaimmista tuoksuista kemiallisten sijaan.


Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy
kuva liittyen teemaan; Joulukuu.
Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti.
Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi.
Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!

Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta!

Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

EstherH. sanoi…
Santen tuotteita käytän jonkunverran itsekin ja ainakin toistaiseksi sopivat. Oikein hyvää kolmatta adventtia sinulle myös! Joulua odotellessa, en ole paljoa mitään tehnyt sen eteen.
Meidän perheelle joulu on aina merkinnyt kiireetöntä yhdessä olemisen aikaa. Edelleen se on sitä, vaikka joulua jouluna ei vietetäkkään.
Ihanaa pyhää sinulle Viltsu <3
Saatte ainakin olla joululomalla ja yhdessä. Hyvää illan jatkoa.
Kätkeehän tuota. :)
Kivaa päivää sinullekin.