Luonnollinen joulukalenteri luukku 29 : Mieti uudet lupaukset

On aika miettiä, mitä lupauksiaannat tulevalle uudelle vuodelle vai etkö lupaa mitään?
Eilen jo paljastin pari lupaustani. Pari pidän itselläni salassa.


 Lupauksien sijaan käytän itse mieluummin "minä yritän tehdä". Näin en petä lupausta ja teen hyvällä mielin parhaani.

 Olen luvannut sinulle myös aloittaa uuden haasteen, joten siinä on minulle tarpeeksi tavoitetta. Toivottavasti haasteeseen tulee atc-askartelijoita  mukaan.


Miten olisi lupaus rakastaa itseäsi ja lupaus rakastaa luontoa! Siihen iso askel, jonka jokainen voi tehdä, on luonnonkosmetiikka muiden sijaan. Se voi lähteä käyntiin pienin askel on, esim. Ostamalla ensin shampoon ja  hoitoaineen hiuksille ilman keinotekoisia ja haitallisia kemikaaleja. Tällainen on mm. Santen  Brilliant Care hoitsikka. Löytyy Ruohonjuuresta.

Tästä hoitsikasta tekee Santesta paremman kuin kemialliset tuotteet, nämä seikat:

  • Vegaaninen
  • EI keinotekoisia väriaineita
  • Ei keinotekoisia hajusteaineita
  • Ei synteettisiä säilöntäaineita
  • Ei petrokemian ainesosia
  • Ei ole testattu eläimillä

Silti Santen Brilliant care on hiukset selvittävä hoitoaine, joka samalla on myös kosteuttava, ravitseva ja kiiltoa antava ihana tuote, joka antaa hiuksille suojaa ja toimivaa tehohoitoa. Sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. Brilliant Care hoitoaine sisältää mm. maapähkinäöljyä, koivunlehtiuutetta, B5-provitamiinia ja takiaisuutetta. Löydät tuotteen myös nimellä Shine Conditioner.


 Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa  

Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Mää en tee enää lupauksia. Jatkan vain samaan malliin ku aiemminkin, kohti omaa itseäni.
Se onkin hyvä "lupaus": olla lupaamatta ja luvata olla "Minä itse". Hienoa!