Hae tästä blogista

Luonnollinen joulukalenteri luukku 23: neljäs adventti ja joulukuun ARVONTA


Silloin kun mantelit ja pähkinät ovat tuoreita ja puhtainta luomua parhailta tiloilta, on maku ja näkö aivan omaa luokkaansa. Aduki osaa hommansa ja olen innoissani voidessani sujauttaa kahmalokaupalla manteleita joulupuuroon, jotta jokainen joka sitä syö, saa varmasti onnea ja iloa.

Mantelit sopivat myös morttelin jälkeen glögiin ja leivontaan ja koristeenahan nämä Adukit ovat vailla vertaa. Ne tulevat suoraan pientilalta Ruohonjuureen. Saatavana sekä 400g että kilon kestokokoisena pakkauksina.


Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

Manteli-ideoita on muitakin, joten vinkkaa kommenttiin omasi. Kaikkien manteli-ideoiden jakaneiden kesken arvon yllätyspalkinnon vuoden vaihteessa. Osallistua voit joulukuun 2018 loppuun saakka.  Saa jakaa, saa tykätä, seurata ja tehdä kuperkeikkoja, mutta mikään taho ei sitä velvoita ja muutenkaan arvontaan ei ole osallisena kukaan muu kuin minä. Ei edes Blogger.Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

16 kommenttia:

 1. Minä napostelen manteleita semmoisenaan, muuta en osaa niille tehdä =)

  VastaaPoista
 2. Onhan se ihan perinne,että joulupuurosta pitää löytyä manteli ja se joka sen löytää,saa jonkun yllätyksen. Manteleita voi tosin laittaa vähän useammankin,jolloin iloa tulee useammalle.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana perinne. Kiva etenkin isommalla perheellä tai suvun kesken.

   Poista
 3. Paahdetut mantelit maistuvat tosi hyviltä. Syön myös sellaisenaan ja joskus kohdalle osuu karvasmanteli.

  VastaaPoista
 4. Mies tekee mantelit niin, että paahtaa niitä pannulla ja kääntelee vähän hunajaa manteleiden päälle.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Ihanaa päivää teillekin. <3
   Kuinka mantelit paahdetaan?

   Poista
 5. Mantelit ovat ihania sellaisenaankin, mutta välillä paahdan niitä uunissa tai teen niistä karamellisoituja hellalla.

  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mantelit meillä syödään ihan sellaisenaan

  tstnkt@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mantelit syödään meillä sellaisenaan

  tstnkt@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adukin mantelit ovat tähän sopivia. Niin pehmeä ja maukas maku

   Poista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos kosk...