Luonnollinen joulukalenteri luukku 23: neljäs adventti ja joulukuun ARVONTA


Silloin kun mantelit ja pähkinät ovat tuoreita ja puhtainta luomua parhailta tiloilta, on maku ja näkö aivan omaa luokkaansa. Aduki osaa hommansa ja olen innoissani voidessani sujauttaa kahmalokaupalla manteleita joulupuuroon, jotta jokainen joka sitä syö, saa varmasti onnea ja iloa.

Mantelit sopivat myös morttelin jälkeen glögiin ja leivontaan ja koristeenahan nämä Adukit ovat vailla vertaa. Ne tulevat suoraan pientilalta Ruohonjuureen. Saatavana sekä 400g että kilon kestokokoisena pakkauksina.


Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

Manteli-ideoita on muitakin, joten vinkkaa kommenttiin omasi. Kaikkien manteli-ideoiden jakaneiden kesken arvon yllätyspalkinnon vuoden vaihteessa. Osallistua voit joulukuun 2018 loppuun saakka.  Saa jakaa, saa tykätä, seurata ja tehdä kuperkeikkoja, mutta mikään taho ei sitä velvoita ja muutenkaan arvontaan ei ole osallisena kukaan muu kuin minä. Ei edes Blogger.Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Sude sanoi…
Minä napostelen manteleita semmoisenaan, muuta en osaa niille tehdä =)
Anonyymi sanoi…
Onhan se ihan perinne,että joulupuurosta pitää löytyä manteli ja se joka sen löytää,saa jonkun yllätyksen. Manteleita voi tosin laittaa vähän useammankin,jolloin iloa tulee useammalle.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)
Aila sanoi…
Paahdetut mantelit maistuvat tosi hyviltä. Syön myös sellaisenaan ja joskus kohdalle osuu karvasmanteli.
Mies tekee mantelit niin, että paahtaa niitä pannulla ja kääntelee vähän hunajaa manteleiden päälle.
Ihanaa sunnuntaita sinulle Viltsu <3
Ellen sanoi…
Mantelit ovat ihania sellaisenaankin, mutta välillä paahdan niitä uunissa tai teen niistä karamellisoituja hellalla.

vitaevay@gmail.com
Jannna sanoi…
Joulupuuroon :)

Hyvää joulua!
Anonyymi sanoi…
Mantelit meillä syödään ihan sellaisenaan

tstnkt@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mantelit syödään meillä sellaisenaan

tstnkt@gmail.com
Adukin mantelit ovat tähän sopivia. Niin pehmeä ja maukas maku
Tämä on ihana perinne. Kiva etenkin isommalla perheellä tai suvun kesken.
Kiitos Outi. Ihanaa päivää teillekin. <3
Kuinka mantelit paahdetaan?
Siis.. wau! Kuinka nämä tehdään? Haluaidin kokeilla.