Luonnollinen joulukalenteri luukku 24; Jouluaatto ja ATC-UUTISIA!!


Hyvää joulua rakkaat ystävät, lukijat sekä kertakäynnillä olevat! Toivon sinulle iloa ja rauhoittumista, hyvää oloa ja rakkautta.


Uutinen atc-askartelun harrastajille.
Blogissani on aika tullut aloittaa uusi alku uudelta pohjalta. Se tarkoittaa haastetta heti tammikuun ekasta päivästä alkaen.

Vuoden lopussa sinulla voi tulla olemaan 12 upeaa atc;ta/ atc-kolikkoa, jotka voivat olla niin tekemisen riemulla tehtyä kuin tunteiden matka sisinpääsikin. Haaste alkaa tammikuussa ja ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä.  

Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa. Onpa atc sitten omaksi iloksesi voimakirjaksi kasattu, mittojen mukainen maalaus tai vaihtoon tehty. Sillä ei ole merkitystä. Kunhan on Itsellesi mieluisat työt, jotka teet juuri tätä haastetta varten ja kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot).

Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen. Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona. Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua! 

Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana".

Vuodessa olet tehnyt 12 atc.ta (saat toki tehdä enemmänkin. En estele) joko itselle tai voimaa tuomaan ehkä jopa 12 ihmiselle. Eikö olekin houkuttelevaa! Sinä päätät, mitä korteillasi teet.

Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa on pientä extraa esim. Seuraaviin töihisi. Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita.

Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia. Toki minun omat arvoni pyörivät pitkälti kierrätyksessä ja saadussa, vaihdetussa, löydetystä, itsetehdystä... joten mieluiten et lähtisi uutta vartavasten ostamaan. Korkeintaan jos tahdot tehdä voimakirjan korteistasi niin siihen voit tarvitakin jotain? Ei ostoistakaan rangaista kuitenkaan.

Miltä kuulostaa?

Lyhyesti:
Tee atc tai atc-kolikko mallikuvasta ja julkaise linkittäen. Voita atc ja pieni tarvike-extra kierrätettäen, jos on arvonta. Aktiivisimmat osallistuvat vuosiarvontaan.

Aloitamme siis 1.1.2019. jolloin ensimmäinen kuva julkaistaan ja aikaa on tehdä kuukausi korttia.
Mallikuva voi näyttää esim. Tältä:
Tämä ei siis ole vielä se eka kuva. (Toki saat jo harjoitella tällä) .


Jouluaatto. Ulkona pakkanen ja revontulet. Vaikka yö onkin saapunut, tuhannet kynttilät valaisevat tähtitaivaan kanssa kilvan koko kylän ja kaupungin. Tunnen rauhan ja ilon yhtäaikaa.


Aaton luukussa on tänään kaksi tuotetta. 

P'ure Papayacare renew -voide on nopeasti imeytyvä, vegaaninen kosteusvoide. Se on kehitetty edesauttamaan näkyvän arpikudoksen ja raskausarpien vaalenemista, sekä kosteuttamaan kuivaa ja herkkää ihoa. luonnolliset ainesosat imeytyvät ihoon rauhoittaen tulehdusta, stimuloiden kollageenintuotantoa ja tukien ihon uudistumista. Tuubi on reilun kokoinen, voide sopii kaikille ja lisäksi se on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

Joulukalenterista löytyy myös Evolven hyaluronihapposeerumi.  Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti. Seerumi sisältää mahtavat 200 mg hyaluronihappoa pulloa kohden. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 

Evolve-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Tuotteet valmistetaan suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla. 

Aivan ihana joululahja tai vaikka synttärilahja. Molemmat tuotteet tulevat heti käyttööni. Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy kuva liittyen teemaan; Joulukuu. Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti. Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi. Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule. Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken. Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!! Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta! Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa  

Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiitos kivasta kalenterista ja toivotan kaikkea hyvää sinulle,iloa jouluun,onnea ja voimia,terveyttä vuoteen 2019. Seurailen toki vielä blogiasi kalenterin loppuun, mutta nyt jo toivotukset :) Ja saatan jopa tulla mukaan kivaan kortti-ideaasi. Ollaan ja nautitaan kukin miten voidaan,elämä on se mikä meille on annettu, onneksi on annettu. Lähetän myös parantavia terveisiä!
Hyvää Joulua sinulle ♥
Hyvää joulua sinulle Viltsu <3