Luonnollinen joulukalenteri, luukku 19: Intian salaisuus


Sukulaiset ovat osa joulua. Heitä tavataan pitkänkin matkan päästä tai vähintäänkin muistetaan kortilla tai puhelulla. Yhteisiä jouluaterioita syödään ja lahjoja jaetaan. Jopa he, jotka ovat vähemmän kivoja, tuntuvat jouluna erilaisilta. Joulussa todella on satumaista taikaa.


Konvehdit on helppo lahjavalinta ja niitä annetaankin paljon lahjaksi jouluna. Suklaa on nautinto, sitä en kiellä. Mutta entä kun ojentaessasi pakettia, sinulle ojennetaan täysin saman muotoinen ja kokoinen paketti ja jo sillä hetkellä tiedät saavasi täysin samanlaisen suklaan takaisin! Tai entäpä kun ojennat rasian ja saat isomman takaisin. Olisiko pitänyt sittenkin ostaa se kalliimpi setti. Puhumattakaan siitä, kun kuusen alla komeilee lopulta kasa samoja konvehteja. Suklaata, sitä tulee lopulta ulos korvistakin. Tai ainakin tukkeutuneista talirauhasista! 

Nämä ovat syitä, miksi en anna marketti-suklaata joululahjaksi. Mietin sellaisen lahjan, mikä olisi erilainen ja mitä saaja ei tule itse ostamiseksi. Siksipä minuakin ilahduttaa erilaiset lahjat. Ja ei, en pety suklaastakaan ja olen kiitollinen. Ilahdun vaan eri tavoin. 

Lahja, joka yllättää, on erilainen, tekee hyvää tukkimatta talirauhasia ja laadusta tinkimättä on Khadin luonnonkosmetiikan AMLA-hiusöljy. Intialaisten naisten upeiden hiusten salaisuus, joka ennaltaehkäisee hiusten ohenemista ja antaa hiuksille uutta elinvoimaa. Amla, bhringaraj ja brahmi ehkäisevät hiuspohjan tulehduksia sekä hiusten ennenaikaista ohenemista. Amla tekee hiuksista ilmavat, tuuheat ja kiiltävät. Agarmotha säätelee hiuspohjan rasvoittuvuutta ja lodhra, tulsi sekä neem pitävät sen raikkaana ja ennaltaehkäisevät hilseen muodostumista. Auringonkukkaöljy-, seesami- ja manteliöljy ravitsevat ja vahvistavat hiuksia.

Khadin amla-hiusöljy valittiin Ruohonjuuren parhaaksi hiustuotteeksi vuonna 2016! Hinta vain 15,99€. Löydät blogistani päivittäin luukun ajalla 1.12-31.12.2018, jonka taakse kätkeytyy
kuva liittyen teemaan; Joulukuu.
Kuvassa osa tarinaa, joka on jatkoa edellispäivälle. Poikkeuksena eka luukku, jossa aloitusteksti.
Extrat ylläribonuksena joskus;  Pika-arvontaa, tulostettava kuva-arkki, joulukuun arvonta, jne. Ole mukana, niin et jää mistään paitsi.
Joka aamu kello 06.00 uusi luukku. Poikkeukset vain sairastapauksissa tms äkillisissä esteissä. Toivotaan, ettei sellaisia tule.
Ruohonjuuren valikoimista upeat joululahjaideat, juhlien virkistykset, itsesi hemmottelut, joulutohinoissa jaksamisen jne välineet. Kaiken löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta, elleivät suuren suosion vuoksi lopu kesken.

Tämä ei ole meikkikalenteri, vaan luonnollisten tuotteiden kimara!!

Mukavaa joulun ja uuden vuoden odotusta!

Joulukalenteri ideoitu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Kaikki kuvat ja jatkokertomus ovat minun itseni tekemiä ja ottamia. Päivän tuotteet yhteistyössä Ruohonjuuri oy. Osa tuotteista myös pr-tuotteita ja itseni hankkimia aikaisemmin jo. Linkkien klikkailu tai ostosten teko ei hyödytä minua millään tavalla. Hinnoittelut olen tehnyt täysin postausaiheeseen liittyen, en mainostamistarkoituksessa tai vastaavaa

Kommentit

Ihanaa keskiviikkoa sinulle Viltsu! T: Suklaata rakastava hömppä Espoosta :)
Outi, sinulle laittaisin konvehdit. :D
Kivaa iltaa sinullekin